Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS liderem sondażu i poparcie rośnie +5 |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS liderem sondażu i poparcie rośnie +5 |
Z tego co mi wiadomo (a jestem dobrze poinformowany) to nawet jeśli ktoś miał kwalifikacje a nie znał kogo trzeba nie dostał pracy mimo prowadzonego tam swego czasu dużego naboru.
|
|
rezygnuje z 4lomza .
|
|
rezygnuje z 4lomza . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
TESTY DO POLICJI - CAŁY ZESTAW AKTUALNY www.policja2009.fora.pl - forum policyjne www.egzaminydopolicji.pl testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 Zapraszam
|
|
Kiedy w Łomży powstanie Galeria?
|
|
,,Pierre Dolain,, jak nie masz nic do powiedzenia to wsadz mordę w kubeł i nie czepiaj się pierdół a forum jest po to by sobie na wzajem pomagać. Naukowe formowanie zdań możesz sobie wsadzić głęboko Wielki - Pierre Delan ............... jesteś i będziesz zawszę dobrze ułożoną nieszczęśliwą ziemską istotą. .....Pozdrowienia dla ,,ani01,,.....Jest tak jak napisał Ci ,,Wtorek,,
|
|
a kogo ***** z castoramy obchodzi czy ktos bedzie rejestrowac czy nie, sprzedaja i reszta ich nie interesuje, jesli bez tablic pojedziesz to wiadomo, ze cie zatrzymaja...
|
|
na śniadeckiego w firmowym cieście o nazwie własnie rafaello trafiły mi sie włosy ;-/ jednym słowem obsługa ok,ciasta ok,włosy niesmaczne ;-]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |