Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYBORY W PO |
nooooooooo ja juz mastubacje wyczyniam...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYBORY W PO |
Dziś ten człowiek z Prusa puszczał odczyt ze skanera.....to już lekka przesada....jak można słuchać....bez zezwolenia...a poza tym umieszczać nagrania na ogólnodostępnych mediach - użytkownicy CB radio potrafią zrozumieć wszystko.....ale wszystko ma swoje granicę....po co nagrywać samego siebie? Po co za wszelką cenę starać się być GURU radiowym w Łomży?Przecież nasze miasto jest na tyle małe,że każdy wie kto z kim rozmawia. Szkoda tylko opinii o Naszym mieście,że jakiś PIJAK jest Naszą wizytówką 73...nie chodzi o ketchup nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
prezes 504 pewnie mamy czytac o policji i naborze i smiac sie z tych wypocin...To nie twój przedzial czyzby zdraznil cie fakt ze wylazl....stoisz zapewne czytajac twe posty po drugiej stronie barykady.... :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
rezygnuje z 4lomza . lomzanin
|
|
Za co ich chcesz " zapuszkować" ?
|
|
gość ma nasrane, a wszyscy mogą mu skoczyć, najbardziej mnie wk..wia, jak go palanty dla zabawy wołają go na radiu, jak ten dziad się nie odzywa, są bardziej posrani niż on
|
|
Ten dziadek miał sprawę w sądzie i z tego co wiem to zawieszona jest na wypadek gdyby znowu coś zrobił źle. Widocznie wymiar sprawiedliwości słabo podszedł do tego.
|
|
A ja pozdrawiam Pana Piotra.
|
|
6-go marca sobota godz. 12 wjazd na parking przy basenie na dwie antaby zamknięty. Dlaczego? Na budowę podjazdów, dojść itd był przydzielony specjalny czas. Po wybudowaniu już basenu czekano na uzupełnienie infrastruktury - czyżby juz się zepsuła?
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|