czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WYBORY W PO

nooooooooo ja juz mastubacje wyczyniam...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WYBORY W PO

Dziś ten człowiek z Prusa puszczał odczyt ze skanera.....to już lekka przesada....jak można słuchać....bez zezwolenia...a poza tym umieszczać nagrania na ogólnodostępnych mediach - użytkownicy CB radio potrafią zrozumieć wszystko.....ale wszystko ma swoje granicę....po co nagrywać samego siebie? Po co za wszelką cenę starać się być GURU radiowym w Łomży?Przecież nasze miasto jest na tyle małe,że każdy wie kto z kim rozmawia.
Szkoda tylko opinii o Naszym mieście,że jakiś PIJAK jest Naszą wizytówką
73...nie chodzi o ketchup

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

prezes 504 pewnie mamy czytac o policji i naborze i smiac sie z tych wypocin...To nie twój przedzial czyzby zdraznil cie fakt ze wylazl....stoisz zapewne czytajac twe posty po drugiej stronie barykady.... :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

rezygnuje z 4lomza .

lomzanin

Za co ich chcesz " zapuszkować" ?

gość ma nasrane, a wszyscy mogą mu skoczyć, najbardziej mnie wk..wia, jak go palanty dla zabawy wołają go na radiu, jak ten dziad się nie odzywa, są bardziej posrani niż on

Ten dziadek miał sprawę w sądzie i z tego co wiem to zawieszona jest na wypadek gdyby znowu coś zrobił źle. Widocznie wymiar sprawiedliwości słabo podszedł do tego.

A ja pozdrawiam Pana Piotra.

6-go marca sobota godz. 12 wjazd na parking przy basenie na dwie antaby zamknięty. Dlaczego? Na budowę podjazdów, dojść itd był przydzielony specjalny czas. Po wybudowaniu już basenu czekano na uzupełnienie infrastruktury - czyżby juz się zepsuła?

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100314/REG20/640913912 Wszystko jasne

Treść jest ukryta

Turboszyman twoja nigdy nie latala?

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org