Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a co sądzicie o tadeuszu Zarembie |
Ptysiu a z kad wiesz że bedziesz żył do 100 lat i jak dożyjesz to ci odetno te minuty za palenie i co bexziesz np: 80 lat żył ??? a może tak sie wydarzyć oczywiscie nie życze cia ale moze tak być że możesz miec wypadek albo jakaś choroba cie złapie nie musi być związana z paleniem i wtedy mozesz pozyc np: tylko do 20 lat ... Jaro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a co sądzicie o tadeuszu Zarembie |
A jednak przenoszą PG4 do PG3 czy waszym zdaniem to jest dobra decyzja ? Jaro
|
|
Widziałem coś na temat wszech polaków w tym temacie to macie strone ich http://lomza.wszechpolacy.pl/
|
|
Najlepjej pogadaj z sąsiadką. Anthony
|
|
Polityk to największy zlodziej.
|
|
Zbych: Jak sklasyfikować tych, którzy oprócz pracy na etacie w zarządzie swojej partii, poprzez etaty w senacie, sejmie, rządzie ---------> powrót do etatu partyjnego po nieudanych wyborach; nic innego przez ostatnie 16 lat nie robili ??? Czy wg Ciebie - Lepper to rolnik kopiący co jesień buraki, czy burak wykonujący zawód polityka !
|
|
...a tu nic
|
|
ADALL Lepper to jest Burak Zbych
|
|
Tak bo niemają pieniedzy i nikt za marny grosz nieodśnieży tobie ulicy.
|
|
No to musisz poczekać ja nielubie szkoły i nie chodze po stronkach pg1
|
|
cycq: a dlaczego ważna dla ciebie ta wiedza. Czy ważne jest, aby klient na forum posiadał samochód, czy też nie ? Czy ma jeszcze na 3 bułki, czy też już musi chodzić na Sikorskiego na darmowe obiady ? Powiedz szczerze, dlaczego to dla Ciebie takie ważne ??
|
|
a ja myślałem, że w niewielkich ilościach (na własne potrzeby) - można. No to nie miałem racji. :(((
|
|
Ptysiu czytaj pierwszy post!!!! i bedziesz wiedział o co chodzi!!! a tak na marginesie to czemu Twoim zdaniem Heyah to złodzieje?! moze mi powiesz bo ja narazie tego nie odczułam.... Ryksago! załóż nowy topik na forum pt. "jaka sieć telefonii komórkowej najlepsza" lub innym :) sama chętnie poczytam :) pozdro i papa
|
|
ja tez nie wiem gdzie się ściąć!!! pomóżcie!!! cycq gdzie jest jakoś komis u nolka?! nie znam niczego takiego... :/
|
|
..kur** nie wiem czy cos ze mna jest nie tak,ale zawsze jak pisze cos na forum, to wiem o czym pisze...ale jak po chwili czytam to co pisalem to sie nie poznaje :?.czy to normal.ne ?? Jaro
|
|
Tyle co na ryzę papieru i tusz do drukarki, hrhr...
|
|
Ja polecam salon na Mazowieckiej, w tej szeregówce, na piętrze. Wchodzi się od strony sklepu IST...
|
|
JAK WAM SIE PODOBA NOWA ( NO MNOZE JUZ NIE TAKA NOWA...ALE NA FORUM NIKT TEGO TEMATU NIE PORUSZYL ) BUTELKA LOMZY EXPORT?? BO JAK DLA MNIE TO...BEZ ROZNICY ALE SLYSZALEM OSTRA DYSKUJSE NA TEN TEMAT, NA TEMAT POSTEPU, ZE WSZYSTKO PLYNIE,ZE CHWYTAJ ZA BRZYTWE,ZE KOLO W ZWOZU I TAKIE TAM.ALE TRZEBA PRZYZNAC ZE TRZYMA SIE REKI TAK SAMO JAK STARA BUTLA :p /gupi temat,/
|
|
Porąbało cię?
|
|
Ludzie tu nie chodzi o to ze społeczenstwo by sie rozpilo jakby samo pedzilo destylacik,ale o to ze ********* kaska wyplynełaby naszym zarzadzajacym.Dlatego serwuja nam te namiastke alkoholu co to sie WÓDA NAZYWA.Jak ktos kiedys prubował domowej sliwowicy(najlepsza podobno w bosni iserbii,ale łecka to tez miód w gebie) albo żubrówke to wie o czym mówie.A to cos w sklepie to sie tylko naklejka rózni i czasami kolorem.
|
|
ja nie weim czy to wplyw nowej butelki czy jakas nowa receptura ale piwko export jakos lepiej mi smakuje...sam nie wiem czemu...ale i ttak jest git :)
|
|
Butelka jak buteka:)Ale zawartość jest dobra:)Polecam Zbych
|
|
...podobnie bylo z kokiem korzuchowaskiej na rozdaniu jakichs tam super kamer czy obiektywuw nm L:P Zbych
|
|
ej ludzie co to za ptysiu?Wszędzie się wtrynia!Czy nikt mu nie powiedział,że jest tu potrzebny jak k..wie dziecko:P?
|
|
Ja jestem tutaj od początku jak miałem dostęp do neta nawet jak nie miałem internet w domu to w cafe sledzilem forum a puzniej jak miałem neta na swoim sprzecie to już nie patrzyłem tylko pisałem :D MAM PYTANIE !! JAK OBRAZEK WSTAWIĆ NP:W DANYCH SWOICH TAM GDZIE NICK ALBO W POSCIE ?
|
|
Daj spokój Stolicą Prus CHyba hahaha
|
|
...bo widzisz chlopaku...do niektorych postow brak ci polotu umyslowego zeby je zrozumiec:) ale co tam przeciez i tak bawelna rulezzzz buhahahahahahahahaha jaki gniot:P
|
|
: ptysiu91 zamilknij prosze cie w imieniu niektorych luddziz na forum...zejdz do podziemia ...wydawaj swoje gazetkii broszury i czesc :) MDMA RULEZZ!!!
|
|
Przejęcie przez stalińczyków. Poczynając od września 1948 polska partia komunistyczna oczyściła się z wielu tysięcy tak zwanych narodowych komunistów którzy zostali oskarżeni o aprobowanie jugosławiańskiego buntu przeciwko przyłączeniu Jugosławii do Związku Radzieckiego. Jednym z więzionych podczas czystki był Władysław Gomułka, pierwszy sekretarz partii i pierwszy wicepremier. W grudniu socjaliści i komuniści połączyli się w Polską Zjednoczoną Partię Robotniczą w której dominowali komuniści prostalinowscy. Radziecki marszałek Konstanty Rokossowski został wprowadzony na stanowisko polskich sił zbrojnych w 1949. Od tego czasu Polska stała się jednym z najwierniejszych państw satelickich Związku Radzieckiego. Natomiast proradzieccy komunistyczni przywódcy, poszukiwali celu włączenia przemysłowego i ekonomicznego Polski do Związku Radzieckiego. Głównym problemem była próba kolektywizacji rolnictwa, która się nie powiodła i była później porzucona. Powrót Gomułki. Podczas okresu powojennego, Polska stała się aktywnym członkiem Rady Wzajemnej Pomocy Gospodarczej i Układu Warszawskiego, obu zdominowanych przez komunistów. W 1952 Polska uchwaliła konstytucję wzorowaną na Radzieckiej, ale wyraźnie rozpoznającej pewne prawa własności. W czasie liberalizacji która nastąpiła po śmierci przywódcy komunistycznego Józefa Stalina w 1953, polscy artyści, intelektualiści, studenci i robotnicy wysunęli żądania co do zreformowania rządu i większej wolności, wyswobodzenia spod jarzma Związku Radzieckiego. W czerwcu 1956 robotnicy zorganizowali demonstracje w Poznaniu; podczas tłumienia buntu zmarły 53 osoby, a kilkaset zostało ranionych. Przywódcy demonstracji otrzymali stosunkowo lekkie wyroki. W październiku Gomułka, który został ponownie przyjęty do partii, został pierwszym sekretarzem; cieszył się sympatią społeczeństwa. Rokossowski i inni stalinowscy urzędnicy na wysokich stanowiskach zostali zdymisjonowani, a kardynał Wyszyński - zwolniony z aresztu. Gomułka stał się dominującą figurą w Polsce idąc łagodnym kursem pomiędzy proradzieckimi i nacjonalistycznymi sentymentami a wdrażaniem ostrożnych reform politycznych. Wybory w 1957 przeszły od normalności, włączając kilku niekomunistycznych i niezależnych kandydatów; ponadto było prawie dwa razy więcej kandydatów niż miejsc do zajęcia. Jednakże we wczesnych latach sześćdziesiątych Gomułka zacieśnił stosunki w partii i zahamował większość z reform. Powszechne niezadowolenie wzrosło znowu gdy wiosną 1968 roku studenci i artyści zażądali wolności słowa; bunt został ostro stłumiony przez rząd. Demonstracje studenckie rozpoczęły się w marcu w Warszawie na uniwersytecie i w politechnice; wkrótce rozszerzyły się na inne miasta: Poznań, Lublin i Kraków. Studenci żądali liberalnych reform, podobnych do tych jakie miały miejsce w tym samym czasie w Czechosłowacji. Szukając sposobu na stłumienie buntu, rząd uruchomił kampanię antyżydowską. Tysiące Żydów i reformatorów zostało zwolnionych z rządu, partii, odsuniętych z uniwersytetów i ze stanowisk w gazetach. Wielu z nich opuściło Polskę wyjeżdżając na Zachód lub do Izraela. W czasie narady w Warszawie w czerwcu i w Bratysławie w Czechosłowacji w sierpniu 1968, Układ Warszawski potępił polityczne i kulturalne reformy, jakie miały miejsce w Czechosłowacji. 20 sierpnia Polska uczestniczyła w inwazji sił Układu Warszawskiego na Czechosłowację, wysyłając reprezentację wojsk składającą się z 45 000 żołnierzy. W następnych odcinkach bendą Lata 1956. Życze miłego czytania :P --- PGG
|
|
Wierzycie ADDAL-owi, że On nie pije. To jest zmyślak pierwszej klasy. Umawiałem się z nim już kilka razy na piwko, tylko zawsze coś wypadnie. W jednym z postów pisze że nie można odnależć samochodu tak mu śnieg zasypał, lub nie może wyjechać z garażu, w następnym pisze, że do pracy chodzi na piechotę bo nie ma samochodu, a jeszcze dalej pisze że rozmawiał z Ryskago przez komórkę, a póżniej pisze że ma telefon tylko z T.P. , a na dodatek Ryskago pisze, że telefon dopiero sobie kupuje. W jednym z postów pisze że samochodem zjeździł całą Polskę wzdłuż i wszeż. Nie będę więcej pisał, przeczytajcie jego posty, to się sami zorientujecie. ADDALL, jak nie zmyśli to i prawdy nie napiszę.
|
|
Ryskago a ty obchodzisz dzień kobiet ? użytkownik usunięty
|
|
No to już... Ryskago PS. Jak znajde chwilkie to napisze i dam CI do weryfikacji... :))
|
|
Cycq Bawełna jest git. każdy to potwiedzić moze.
|
|
Jest, to prawda, ale nie potrzebuje do tego stolicą być, bo ona się ceni i bez tego "zaszczytu" Ryskago
|
|
Łomża ma zaszczyt być stolicą!! użytkownik usunięty
|
|
TAK! :))) Dołączam się :)) Jejeje :) :* Trzymaj się :) użytkownik usunięty
|
|
Ale stolicą czego ?
|
|
Kochani, a co powiecie na 2 flesz moby? Bo niejaka Frotka uświadomiła przed chwilą forum o kampanii budzenia wiosny :) www.obudzwiosne.pl Tak więc nakręcajcie na to ludzi, a co więcej nakręcajcie także na flesz moba naszego, własnego, łomżyńskiego :) Całuski :** Dla Ryskago, GoSieŃkI, Ptysia91, Agrafki-punx, zbója i wszystkich :) Jakoś mi dzisiaj wesoło, mam nadzieję, że wam też :) użytkownik usunięty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |