Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
300 baniek dla geja za antysemityzm |
Na Giełczyńskiej na przeciw apteki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 300 baniek dla geja za antysemityzm |
zainstaluj to: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=2996b9b6-03ff-4636-861a-46b3eac7a305 porawka do oryginalnego systemu windows xp.
|
|
|
hej, czy ktoś orientuje się gdzie w naszym regionie można kupić kino domowe denona ewentualnie zestaw denona na glośnikach monitor audio rx8
|
|
na przeciwko komendy tam jest bardzo dobry dermatolog:) taki pomarańczowy budynek po prawej stronie:)
|
|
Link do gry zaje ... :-)) Dobra, wykazałeś się poczuciem humoru, więc odpowiem poważnie, co mi jest wiadome. Otóż z gg jest tak, że oprócz opłaty za transfer danych od Twojego operatora, musisz po okresie testowym używania aplikacji, opłacać także coś około dychy miesięcznie dla autorów programu, poprzez wysłanie sms. Rozwiązaniem jest całkowicie darmowa aplikacja INSPIRO. Pobierzesz ją stąd - www.inspiro.pl. Ja jej używałem na E52, która jest oczywiście na symbianie. Dodatkową zaletą inspiro jest to, że pozwala się łączyć przez wifi, czego nie ma w gg. Jeśli masz telefon z wifi, to możesz za darmola korzystać z niezabezpieczonych sieci wszędzie, gdzie je znajdziesz :-)) Pozdrawiam. PS Wywaliłem jednak tę aplikację z telefonu, bo pisanie jest bardzo uciążliwe i prościej jest jednak zwyczajnie zadzwonić, aha, gg nie używa jakichś dużych ilości danych, kumpel mi mówił, że za 5 PLN/mieś starczało mu.
|
|
Tam widać można być głąbem do tej roboty, co przykładem jest kilku policjantów którzy wcześniej nie mieli matury specjalnie ją zrobili żeby dostać się do policji.
|
|
i do tego krawat w grochy na szyi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |