Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To sobie narobili tym Smoleńskiem! |
nie podpiszę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To sobie narobili tym Smoleńskiem! |
podpiszę się pod tym obiema rękami.
|
|
to gdzie jest ta lista ? pare głosów dojdzie ... mój też !!
|
|
ja bym nie oddal ciekawe jakbys ty niechcacy przelala komus pieniiadze czy by tobie oddal na 99% napewno nie hehe tak wiec za gapowe sie placi pozdrawiam idz sie zaopatrz w nowe wdzianko i po sprawie hehe zrob imprezke i baw sie dobrze ja bym tak zrobil :)pozdrawiam
|
|
ja tez chce
|
|
i ja
|
|
kaska dzieci sie nie bawiom . ;) ja moge :D
|
|
Też z chęcią się podpiszę. Tylko gdzie i kiedy można złożyć ten podpisik ?
|
|
No właśnie dlaczego jakoś cienko wyszedł temat o podpisaniu takowej petycji? Pewnie tylko 800 łomżyniaków to dostrzegło. Jestem w stanie zrozumieć wszystko, ale żeby oni żyli z naszych podatków, a na dotacje dla naszych ubogich rodzin nie ma. Czy to jest normalne? Proponuję zrobić jakąś manifestację pod ratuszem, to może władze by to zobaczyły, bo jak widać to im się chyba wzrok popsuł, bo widzą tylko to co chcą widzieć, chyba że rządzący tym miastem zgodzą się na utrzymanie ich ze swoich pieniędzy. Mogą zrobić składkę czy ewentualnie każdy oddzielnie przysłowiowym "co łaska" od 5000zł wzwyż, to nie będzie problemu co do finansowania tego bagna, a problem ich bytu tutaj zostaje dalej dla naszej ludności. Jednym słowem wielka żenada i szkoda słów.
|
|
ja idę z całą rodziną i znajomymi;)
|
|
ja też podpisze tylko gdzie i kiedy:)
|
|
Prosze o szczere odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
oczywiscie ze podpisze tylko gdzie ta lista.....
|
|
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//+?//
|
|
spoko temat jak na kielbase wyborcza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |