Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pech? Łomża na podstrefę ekonomiczną musi jeszcze poczekać! |
r3bel ja korzystałem osobiscie z pomocy lekarza z lomzynskiego szpitala. Dr. Gołaszewski.Jestem w stu procentach zadowolony z jego rad... Bardzo zaangazowany i konkretny lekarz. Naprawde polecam ! Tylko nie jestem pewien czy nadal funkconuje w naszym szpitalu,chodzilem do niego 10lat temu.Moze przyjmuje gdzies prywatnie ... Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pech? Łomża na podstrefę ekonomiczną musi jeszcze poczekać! |
Na pewno nie żadna kradzież. W mojej rodzinie też był taki przypadek. Dopatrzyli się po tygodniu i bardzo ładnie poprosili czy szwagier zechce oddać kasę. Skoro poprosili wychodzi na to, że nie musiał oddawać? A może by musiał, ale jak oddał dobrowolnie to księgowa nie dostała po dupie i nie wyleciała z roboty :]
|
|
chłopaki (czesio i lauracrow1 ) nie wiecie że kobiety zawsze pytają przeważnie o to samo i ciężko niektórym poszukać odpowiedniego tematu to piszą nowy,bo w sumie kobiety lubią rozmawiać dużo i pisac pewnie też hehe,pozdr
|
|
Polecam dr.Załęcką ! profesjonalnie i rozważnie podchodzi do pacjentek! Wyczerpująco powie o wszystkim co może niepokoić pacjentkę! Jeszcze dr.Zaremba jest godny polecenia bardzo się przykłada do swej pracy !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |