Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a co sadzicie o robercie Piorunku |
Zapomniałem dodać jeszcze jedną kategorię. Poza protokołem: zawód (wykonywany), który pożądam ?! Mam taki dla mnie i Ryskago ! 1. Kiedy zniosą celibat i obostrzenia odnośnie płci - to naszym końcowym zawodem wykonywanym będzie zawód księdza. Dlaczego? Odp: I ja i Ona marzymy o dużej kasie. Oboje lubimy opowiadać pierdoły, moralizować, wzywać do nawrócenia i panicznie nie lubimy pracować ! hihihihi. Pozdrowienia na wieczór ! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a co sadzicie o robercie Piorunku |
Wychu, Wątpliwa to sprawa, żeby "ona" zdecydowała się kiedykowiek na ten krok, albowiem z podzielnością uwagi niezbyt dobrze jest, a i czym niby miałaby jeździć?? Taczkami?? Nie wiem ponadto czy istnieje na tym świecie osoba, o takich pokładach cierpliwości, która niezrażona niepowodzeniami uparcie sądziłaby, że "ona" te prawko zrobić potrafi... :DDD Póki co nie martwta się, nie stanowię zagrożenia występując jedynie w charakterze pasażera :)) Ryskago
|
|
Ryskago fajne wierszyki. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
To było same mleko czy z kakaem ?
|
|
ja tam chyba niebede (Ryskago)
|
|
Same mleko, bo białe przecie... Kakało było wieczorem... Nesquik... Mam bzika na pk-cie NesquickA rYSKAGO
|
|
dzis u mnie na bawełnie stały kanary (dwóch) Ryskago patrze ze masz taki dobry humorek jak Grzesiu.
|
|
Ryskago czeka cie teraz bardzo trudna decyzja. mario
|
|
Tak Adasiu... Ryskagho
|