niedziela, 12 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Początek końca PO?

Witam
gdzie można kupić końcówki do przewodu antenowego od strony radia w samochodzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Początek końca PO?

powinny byc postawione zarzuty funkcjonariuszom

podziękował jutro sprawdze :)

powina być policja tego komisariatu pociągnięta do odpowiedzialności.

grzechu ile to mozna ciagle te same tematy zakladac, paznokcie, fryzjer, kebab, ginekolog po 5 razy dziennie te same durne pytanie, zaklady nie dzialaja po miesiac czasu wiec jak wejdzie w temat sprzed miesiaca to najdzie w nim aktualna odpowiedz!!!

ceny są z księzyca idz na piłsudskiego obok generali tam teraz jest promocja i w szpitalu obok szatni sa dość tanie za szkła i oprawki zapłacilam 315 zł

Czy ktoś może polecić jakiegoś elektromechanika, który podejmie się grzebania w fordzie ?

Jeśli umówiłam się w okularium na wizyte do okulisty i to jest wizyta na kase chorych to czy to zobowiązuje mnie do tego żeby okulary zrobić właśnie u nich?

spliter25 Jak sama nazwa wskazuje Izba Wytrzeźwień jest po to aby pijany człowiek został tam zatrzymany do czasu aż wytrzeźwieje. Jak podaje radio i gazety dostał wezwanie na następny dzień. Teraz ja zadam pytanie. Czy znaleziono przy nim taki wniosek?? Pytań w tej sprawie jest bardzo dużo lecz odpowiedzi jak sami wiecie wszyscy unikają.

nie polecam wam salonu na przeciwko perspektywy ,tam jest jedna starsza wrednawa baba ,z krótkimi blod włosami ,obgaduje wszystkich klijentów..

nie nie zobowiązuje, nikt Cię do tego nie zmusi. Wizytyta to wizyta a okulary swoją drogą.

Polecam w starej łomży przy drodze na zambrów. Ja mam forda i pan mi ladnie naprawił

chłopaki otwierajcie szybko ten bar ,trzymam kciuki.

jeżdzić starym banem co na pewno jest od Ciebie starszy, o ile uda Ci się go odpalić. Jak Twoją pasją są autobusy to polecam białystok. Tam masz nową flotę i zarobki większe.

Jasio smietana to miszcz !!!

Zjadl Was marne profokacje tym postem !!!

http://www.youtube.com/watch?v=9ql7-kIgwpE

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

a alkoholizm ?

to pierwszy przeor w klasztorze Shaolin od niego wszystko sie zaczęło buddyzm i inne bajki.jak Jasiu pierdnął po chińskim ryżu to wypiętrzyło Himalaje a jak się odlał to powstała Huang Ho .Jasiu dla zabawy ulepił chiński mur w tydzień,jak się nachlał Sake to ogłupiał i wszystkie swoje tajemnice zdradził Czakowi Norrisowi :) a Brucela LEgo doprowadził do szału ze ten sam sobie zadał cios wibrującej reki .amen

wole psią kupe niz smrod niedomytych nastolatkow w zgrzanym czerwcowym słońcem autobusie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org