Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ta nauczycielka z Kalisza dostanie 15 lat odsiadki za kontakty seksualne z |
abgymnic :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ta nauczycielka z Kalisza dostanie 15 lat odsiadki za kontakty seksualne z |
Czesiu mylisz mnie z Grzeskiem tym co pracowal tam na lakowej(bo ten kurnik miala babka a oni pracowali jako ochrona) i jesli juz to nie jestem Grzesiek tylko wpisany mam taki login,a propo Ty się nazywasz Czesio-chyba nie no wlasnie....nawiazujac jeszcze do tego to moge byc kobieta,a nie mezczyzna....ile osob kryje swoje prawdziwe JA podajac inne dane? Ja znam tych chlopakow i bede ich bronic..... a domek jest sliczny i tyle
|
|
Re: czy ta nauczycielka z Kalisza dostanie 15 lat odsiadki za kontakty seksualne z |
Są tatuażyści co robią tatuaże prywatnie w Łomży,znam jednego ale muszę się dowiedzieć czy jest wolny(bo sporo osób robi u niego tatuaże),ja osobiscie nie robilem u niego bo go jeszcze nie znalem zanim dziare zrobilem,ale chlopak ma wyobraznie i namaluje Ci co chcesz,ja robilem w EŁKU,w tym budynku co basen jest,facet robi nie drogo i dobrze.
|
|
Hey ludzie pytają normalnie a wy tak odpowiadacie? Chyba czemus sluzy to forum,oprocz krytykowania wszystkich wokolo ze wzgledu na czyjas zazdrosc.... wiolas20 przejdz sie do sonaty na wyszynskiego,znajoma sie obcinala i nie drogo,a i zadowolona byla
|
|
Tak jak mówiłem burdel i tyle w temacie
|
|
zadna koncesja zaden wlasciciel poprostu przerabiają nazwe firmy z sc. na spolke jawna i to jest powod tymczasowego zamknięcia ...
|
|
Dlaczego w Ostrolece nie ma tyle czeczencow co w łomży? I dlaczego Polak wyjezdzajacy do Czeczeni nie dostanie kasy na siebie? Urząd Polski jest jednym slowem po...... itd. Czemu nie martwi sie o swoich obywateli tylko jakis tam cudzoziemcow? Polak wyjezdzajacy w inne rejony nie jest traktowany jako poszkodowany a jako smiec to pracy za damski ch...,a czeczen dostaje od naszego Panstwa po700zl na jednego czlonka rodziny i robia sobie dzieci zeby wiecej od Panstwa wyludzic,a polakow co raz mniej bo nie decyduja sie na zakladanie rodziny,ze wzgledu na to ze dostana jednorazowo1000zl za urodzenie dziecka(co na msc starczy na pampersy)a gdzie mowa o dalszych zapotrzebowaniach do zycia? smiac mi sie chce z takiego ustroju.....w sumie jak ma byc traktowany polak w swoim kraju skoro w rzadzie sami niemcy,ruscy i obcokrajowcy rzadza polska.....niedlugo polacy wygina bo NASI POLSCY BRACIA Z RZADU do tego doprowadza,czeczeni i inni obcokrajowcy zamieszkaja Polske i zrobia z Polski przytulek dla obcych
|
|
Axell1 sluchaj gdyby w forum byl temat typu burdel-to tam bym sie udzielal/a,a w temacie jest gdzie bedziemy jedli w 2010r i dlatego jestem na tej stronie,potepiacie ludzi a ich nie znacie i zamiarow .... po co wiec krytykowac? Ci kolesie sa spox i wiedza czego chca,a smiejesz sie ze taka amerykanska lokalizacja,ciekawi mnie czy byles w tym burdelu skoro taki poinformowany jestes i uprzedzony do nich? skonczmy ten temat i niech bedzie ten co w naglowku sie znajduje....
|
|
ta chatka nie jest jeszcze skonczona zdziwicie sie jak dobiegnie konca i wtedy nie jednemu szczena opadnie z wrazenia..........trzeba miec wyobraznie, bo ci co patrza na zawnatrz sa pusci i tyle ,po to mamy wyobraznie,by z niej korzystac,a nie zostawac przy tym co widza nasze oczy,nie patrzac na zasieg jaki mozemy sobie wyobrazic,spadam z tego tematu bo nie mam zamiaru udowadniac pustakom czegos czego nigdy nie beda w stanie sobie uswiadomic....spotkamy sie na forum jak ta buda drewniana zostanie skonczona i zobaczymy kto bedzie sie smial
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no sam nie wiem.. ale wiem ze policja nie raz pomaga tragedii zeby to nie wygladalo tak jak powinno wygladac... poczekajmy do konca sprawy... nie powinni puszczac go tak pijanego, na izbe przetrzezwialby i git. a tu masz... wypuscili go na ulice...
|
|
kaligulik jestes jebniety
|
|
Ja równiez opowiadam sie za listą tylko odpowiednio nagłosnioną.
|
|
Jeszcze jeden pajac któremu się wydaje że Łomżę zawojuje nikt do tej budy nie zajdzie i nieważne co byś nie zachwalał na tym forum pajacu i chyba że promocję zrobicie za darmochę to może będziesz miał swoje 5 minut i to tyle .a co do moich informacji to mam je z pewnego żródła i lokal na łąkowej był na słupa i to te pseudo ochroniarze go prowadzili z mizernym skutkiem czego im i w nowym biznesie życzę pozdro
|
|
niewiem
|
|
albo w elektrycznym koło telepizza , lub w car audio na legionów Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czy ktoś wyrabiał sobie okulary w tym salonie optycznym?To jest na dmowskiego tam gdzie kiedys był kantor.Jak tam wyglądają ceny oprawek?Ostatnio wyrabiałam okulary jakies 5 lat temu w salonie pryzmat j kosztowały 300zł ale przez ten czas wiele się mogło zmienić.No wiem że wszystko zależy od tego jekie oprawki i szkła ale może ktoś tak mniej więcej umie powiedzieć czy ceny są normalne czy jakies z księżyca.A może wybrać inny salon optyczny?
|
|
A ja polecam salon Renata na Krzywym Kole. Tanio i bardzo ładnie strzyże :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |