środa, 25 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytania, których uniknął Tusk?

witam mam taki problem moje jedynki są troszkę wystawione do przodu do tego były leczone kiedys kanałowo ,posiniłąy mi ,bardzo brzydko to wyglada odróżniają sie od innych zębów,chcę je wymienic na implanty i teraz proszę o poradę jakie są najlepsze,gdzie naljlepiej i najtaniej i ile to trwa ,też zalezy mi na czasie, dentysta proponował mi porcelanowe za 450 zł +wkład 170 zł razy dwa bo dwie jedynki do wymiany ,czy sa jakies tańsze sposoby na ładny usmiech i proste zeby?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytania, których uniknął Tusk?

wodnik napisał(a):

> jest naprawdę OK można odbierać rozmowy i dzwonić będąc
> od domu 500m

500m na papierze a w praktyce praktycznie na terenie calego miasta....

Czy zwyrodnienie kręgosłupa u pracownika biurowego może byc uznane za chorobę zawodową.

Jasio jest blondynem o niebieskich oczach i lekko zaróżowionej cerze :)
...

i wogóle co wy piszecie na tym temacie? jak macie zamiar sie kłócić to zmiencie temat,a po drugie coś Ty axell1 tak się uwziął? Z tego co przeczytałem to Grzechu32 nie jest tym co burdel miał....i z jednej strony to dobrze pisze z tą wyobraźnią, Ty może nie będziesz chodził do tej drewnianej budy,ale ja z chęcią będę ciekawy jak zrobili i co tam będzie..

dokladnie az milo sie czyta a nie robi z siebie inbecyla hihi:)

u MARKA BRZEZIAKA na WOJSKA POLSKIEGO w piwnicy pod sklepem monopolowym

po co to się kłócić, skoro nie wiemy co w tym drewnianym domku będzie ,może nam oczy zbieleja jak zobaczymy smaczne żarcie chińskie,a propo tych właścicieli to są spoko goście ,znam ich bardzo dobrze i wiem co piszę...

ta wprost umieram z zazdrości o ich drewniany domek naprawdę a co do tych gości to alfons zawsze alfonsem zostanie tyle w temacie

Ludzie ogarnijcie się !! Co wy chcecie od policji ? Za co mieli go przymknąć, że był lekko trafiony?? Jakby każdego podpitego zamykali to byłby raban, że zamykają za byle co. Wybaczcie ale to był dorosły człowiek , który powinien wiedzieć, że jak się wypije to się bierze taksówkę a nie szlaja po mieście w dodatku zimą i w mróz. Policja to nie instytucja opiekuńcza, która będzie myślała za każdego podpitego. Zresztą znając nasze realia to pewnie sam prosił by go nie zamykali na wytrzeźwiałce.
Mogę sobie wyobrazić ból i rozpacz rodziców, ale szukanie na siłę winnych śmierci dziecka i tworzenie przez wiele osób teorii spiskowych jest głupie i niepotrzebne.
Jakkolwiek rodziców mogę zrozumieć to osób postronnych już nie. Bo czyjąś tragedię wykorzystują do szukania i robienia taniej sensacji.

Kebab zamiast chrzanić trzy po trzy to złóż zawiadomienie przeciw policji do prokuratury skoro masz taką wiedzę, a nie ględzisz na forum. Jakby go zamknęli to zaraz by się pojawiły wpisy typu hwdp i że policja zamyka bez powodu.
Wniosek jest jeden. Do picia trzeba dorosnąć a nie skończyć 18 lat.

_maly_ jakis numer, nazwa serwisu, lub cos konkretniej moglbys ? Sama ul. pilsudskiego to troszke malo.

EGO- mozna prosic o adres tego serwisu w ostrowi ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org