piątek, 07 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie ma ratunku dla Błasika.

Nie każdy może za pieniądze oddawać. Wszędzie oddawanie osocza jest za darmo. Jeśli masz odpowiednia liczbe przeciwciał, przejdziesz szczepionkę, to możesz oddawać za kasę. Przez rok. Później znowu badanie. Podpisujesz tak jakby kontrakt. Trzeba oddawac co 2 tygodnie. Grupa krwi nie ma żadnego znaczenia. Najważniejsze są przeciwciała. A malo kto ma tyle, aby oddawać na szczepionki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie ma ratunku dla Błasika.

Treść jest ukryta

zajebisciesajf as robi kurde ja mam na nodze i narazie nei dómam jej ucionć

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jak masz ławeczke łamaną (chodzi mi o regulacja skos/prosta) to napisz ile sobie za nią życzysz

Treść jest ukryta

większego dziadostwa nie widziałem, lepiej samemu kupić głośnik do tego dorobić skrzynie, wszystko dobrze policzyć i wtedy to zagra

Treść jest ukryta

Mam pytanko - może trochę prymitywne dla znawców komputerów..:) no ale ja akurat tego nie wiem..a wiec : czy do starego kompa mającego z tyłu wejscie usb można założyć/podłączyć internet przenośny (taki jak w laptopie) i czy będzie on działał bez problemu..?
Z góry dzięki za odp, wiem że jest na forum sporo "komputerowych fachowców" ;))

szczerze.. bedzie on dziala 100 razy lepiej niz na innych portach. bo sa porty szybkie i wolne.. na tych z tylu bedzie szybciej dzialal byc moze z przodu tez bedziesz mial szybki port. popatrz... np. przy zrzucaniu czegos z pendrive widzisz roznice czy zrzuca sie szybko czy wolno. czy czas zrzucania nie jest to 90 minut a powinno byc 2 minuty.. tak wiec sprawdz szybkos portow

Polecam p.Anetę Wleciał

90 min. to sie zrzuca kołdre w niedziele rano o_O

rudy błazen z druhem

a ja mam pytanie gdzie można sprzedać szwajcarski zabytkowy zegarek na rękę jest bardzo stary podejrzewam ze może mieć z 80 lat bo to odziedziczony

Jedyne co, to wystawić na allegro i jak sie nie spieszy to zacząć od satysfakcjonujacej Ciebie ceny... Z czasem może ktoś się znajdzie...

p.s.

Akurat takim modelem nie jestem zainteresowany.

mam maleńki problem odnośnie wstawiania nr stron. Mianowicie potrzebuję aby na jedenj stronie był nr strony na dole na środku a znowu na następnej na górze na środku. czy ktoś wie jak to zrobić. Próbowałam już metodą prób i błędów ale nic z tego nie wychodzi. Z góry dziękuję za pomoc. :)

Ja mogę polecić p. Grażynę Podedworną. Wydaje mi się, że w Łomży zdecydowanie najlepsza. Ma spore doświadczenie. Poza tym nie zdziera.

Jakbyś była zainteresowana, pisz na maila podam Ci telefon do Niej, bo tak publicznie nie wypada, nie mój tel ;)

Kupilam posrebrzana ciuchcie na chrzciny-takie co sa teraz modne z pudeleczkiem na pierwszy zabek-ladna ,dobrze wykonana, no i nie wiem czy to wystarczy czy cos jeszcze dokupic?
Cena jej byla 135 zl na allegro
Czekam na odpowiedzi

Treść jest ukryta

aj CZESIO LUBISZ TY ZARTOWAC

Super, zabierasz telefon ze sobą i idziesz po zakupy , działa jak komórka na odległość 500 m, ale praktycznie i do 5 km.

A to do Pana chinczyk01,chcesz otwierac chinczyka spoko tylko jak ty tam masz rzadzic to ja dziekuje....nie wiesz,ze nasz klient nasz Pan? Konwersacje urzadza z Soho,jak tak bedziesz podchodzil do ludzi to klientow bedziesz mial cienki oj cienko

heheh dla stalych klientow i wy na to dajecie sie nabierac

lewatywa pomoże na pewno,a jak nie to wymiana koszulki i spodni na celafonowe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org