Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krystyna Hoffman - Młodzieżowa Rada Miasta |
BUAHAHAHHA BO MIALEM TAKI FOCH !!!!! YO !!!!!1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krystyna Hoffman - Młodzieżowa Rada Miasta |
Polacy to taki naród że gdy nie mają bata nad sobą to się kłócą miedzy sobą rozwalają swój kraj Polak Polakowi wilkiem zazdrość itp. Ale gdy nad krajem wisi zagrożenie z zewnątrz wtedy to my się potrafimy tak skonsolidować zewrzeć szyki że naprawdę jesteśmy zdolni do największych poświęceń by bronić ojczyzny. A na co dzień plujemy na swój kraj oczywiście nie wszyscy mam na myśli tak zwanych narzekaczy. A wiec w jedności siła. Zgoda buduje nie zgoda rujnuje. :-)
|
|
Dzień Dobry Wszystkim! Musimy uzbroić się w cierpliwość. Jak zapowiedział w prognozie pogody Pan Dolecki, Wiosna "przynajmniej w postaci ciepłego powietrza" nie przyjdzie wcześniej jak, tylko z nadejściem wiosny kalendarzowej. Zima mocno się trzyma i na Świętego Grzegorza ani myśli iść do morza. Pozdrowienia.
|
|
Wczorajsza podróż do Bstoku, dostarczyła mi szeregu niezapomnianych wzruszeń i wspomnień. Dopiero kiedy TIR wpadł do rowu, zablokował szosę, zrobił potężny korek, nie wiem jakim sposobem okazało się, że jezdnia może być czarna, mokra i bez lodu. Wniosek ? Chociaż 2 TIRy codziennie w rowach ?
|
|
Moim zdaniem: ja jestem dumny, żem Polak, "najbardziej dobre dla Polski było": upadek komunizmu w 1989 roku, "co Polska zrobiła dla świata": trudno wskazać jedną rzecz. IMO: oddzielała 9z opłakanym dla siebie skutkiem) cywilizację bizantyjską od chrześcijańskiej. "najwiekszy sukces Polski": okrągły stół "największa porażka Polski": konferencja pokojowa w Jałcie. Pozdrawiam.
|
|
oni szopę odstawiają , aby ięcej kasiuty zedrzeć
|
|
Polska to ZOBOWIĄZANIE
|
|
Tak nie może być, żeby drogowcy zimę zaskoczyli, bo byłby wtedy koniec świata. Tak jest rokrocznie i w tym roku nie może być odstępstwa od normy. W środku zimy, a w zasadzie pod jej koniec zima znów zaskoczyła drogowców. Pozdrowienia. ściemka wszystkim
|
|
Nie rozumiem również skąd te podwyżki skoro spółdzielnia posiada ok 5 000 000 oszczędności w Jednum z banku w Łomzy. Z tego co słyszałem to co roku ŁSM ma znaczne oszczędności.
|
|
MRO: doskonały pomysł. Samą skargę wywalą do kosza. Ale lista, takich pożal się Boże rzemieślników, może ustrzec przed niesolidnym wykonawcą, dostawcą. Mogą się na niej znaleźć nawet lekarze, serwisanci, urzędnicy czy też firmy w kontekście ogólnym. Popieram !
|
|
Ciekawi mnie mianowicie, ze podczas gdy odsniezarki "solidnie "pracuja jezdzac po ulicach miasta maja podniesione plugi do gory. Dlaczego? Bo wedlug mnie kazdy przejazd takiej odsniezarki glownymi ulicami powinien skutkowac od razu odsniezaniem czegokolwiek to chyba racjonalne, zwlaszcza ze na jezdni grubawarstwa sniegu, no i zeby nie tracic czasu. A tymczasem nie ja jeden juz zauwazylem, ze im wiecej odsniezarek tym wiecej podniesionych plugow do gory a jezdnia jaka byla taka i jest. Probowalem to tlumaczyc sypaniem soli w tym czasie, ale wg mnie im mniejsza pokrywa sniegu na jezdni tym szybciej sie ta sol na cos przyda.
|
|
hahahah to jakos mnie poczestowanio kilka razy...a za to nikt w morde nie dal i komurki nie zabral.pewnie wygladasz jak frajer, a wiadomo ze frajerow zawsze wali sie w morde i kroi z komurek
|
|
dziwne zbiegi okoliczności . Taka szybka publikacja inforamcji o zdarzeniu , takie przecieki niby nieoficjanych wersji zdarzenia,itp.
|
|
Umarło z tematem. A zima trzyma, a mnie boli kark, bo mnie przewiało. Idealnie dziś na terroryswów. Nie muszą nawet inwestować w zasłony dymne - śnieg wyręcza, jest wszędzie, nieraz na trzy metry nad ziemią. ściemka wszystkim
|
|
Tak, brawa dla Ptysia! A teraz - uwaga, uwaga. Fajnie byłoby, gdyby datą zabrania nie najbliższa sobota, a drugi dzień aprilisa się stał :) o. Takie jest moje zdanie. Zabiorę się za pisanie ogłoszeń. Wymyślę teksty łańcuszków. Co tylko chcecie. To MUSI SIĘ w końcu UDAĆ! Dziękuję.
|
|
liczy sie kasa.
|
|
Nie, żebym miała coś przeciwko, ale potwierdzicie chyba? Śnieg jak nie pada, to powstaje z ziemi, ale non stop lata. Bez przerwy! Idę zaraz na górkę, pozjeżdżam sobie na sankach :P papa kochani. Miłego okresu bardzo zimowo - trochę wiosennego. Zapowiada się na białą Wielkanoc.
|
|
niech wprowadzą w polsce kare śmierci albo oni chcieli popełnic samobujstwo.
|
|
No, mi się tak raz przytrafiło, że na koncie pojawiło się o dwie złotówki więcej, ale akurat tego nie miałam nikomu za złe :P
|
|
no wiosna nienadejdzie.
|
|
albo krecia robota "przyjaciół"
|
|
Dziś "miałam zaszczyt" jeść kebab w pewnym lokalu (na Al. Legionów, na przeciwko 4 Pory Roku). Jedzenie było zimne i totalnie tego mało!! Zapłaciliśmy za dwie porcje frytki+cola+kebab 24 zeta i się nie najedliśmy i tylko wkurzyliśmy!! Jakiś czas wcześniej jedliśmy w Stokrotce również kebab. Ale tym razem z sosem miętowym (od tego czasu nie jem gum miętowych :/). I jedzenie również pozostawiało sporo do życzenia, ale chociaż ciepłe było ;) Co do ceny to bardzo zbliżone jak za wyżej opisane jedzonko. A Wy Forumowicze mieliście jakieś przygody z jedzonkiem w lokalu łomżyńskim?! Piszcie i podawajcie orientacyjnie adresiki (o ile to jest dozwolone) oraz zbliżone ceny!! Powiedzcie jakie lokale omijać z daleka a do jakich się wybrać!! A może w Łomży gdzieś jednak dają dobry kebab?! pozdrawiam :*
|
|
ja osobiscie najbardziej lubie jesc pizze w 4 porach roq... a kebaby?? ehm... ostatnimi czasy jakos nie jadalam...
|
|
ktoś tu niedawno powiedział że będzie mroźny Lany Poniedziałek!! bardzo obawiam się tego bo jak będę szła np do kościoła i będzie mróz a jakiś konserwatywny obchodziciel tego święta uraczy mnie wodą mogę poprostu zamarznąć!! zima fajna jest ale w racjonalnych ilościach i odpowiednich momentach!! pozdro
|
|
a ja mam w heyah i narzie takich skeczy nie miałam :) a nawet jakoś tak dziwnym trafem pieniądze z konta mi nie wychodzą jak piszę np smsa =) co fakt zdarzyło mi się to jak narazie raz :) NiemoralnieNormalna napisał(a):
|
|
a ja mam w heyah i narzie takich skeczy nie miałam :) a nawet jakoś tak dziwnym trafem pieniądze z konta mi nie wychodzą jak piszę np smsa =) co fakt zdarzyło mi się to jak narazie raz :)
|
|
job: no wszystko OK, tylko za kim ten żal? Przecież on nie łomżyniak. Skoczek (spadochroniarz) zdaje się ze śledziowa. Po kim tak wylewasz kubeł łez ?? Nic przeciwko niemu nie mam (za też - nie), bo jako przeciętny szarak nie miałem możliwości go poznać. A skąd go znasz tak dobrze, że tak o jego stołek walczysz ?? Podejrzewać zawistnych kolesi o próbę jego zwolnienia??? Podwładnym zostałeś po jego nominacji, czy jak ?? (założę się, że jesteś z jego najbliższego otoczenia). Jak podasz przykład, że nie mam racji, że plotę bzdury, że powinien być zasłużonym dla naszego miasta, to klękam, przepraszam i zaczynam na forum popierać Twoje zdanie !
|
|
ludzie: od 10 - do 99 lat !! Kanar też człowiek. Musi żyć ! Chcąc żyć - czasami zmuszony jest wychowywać swoje dzieci. Chcąc wyżywić dzieci - musi pracować ! Jego praca - to sprawdzanie biletów. Żeby jego dzieci mogły się kształcić - musi sprawdzać bilety dzieciom z tego forum - Czy to jasne ?? Młodzież zrozumiała ??
|
|
Panowie job i ADALL Komendantem się bywa, a nie się jest!!!
|
|
KEBAB BAR czy jakoś tak. Jak się wjeżdża od świateł taki nieduży budynek po prawej stronie (jest w nim butik - dawniej Nike) . Robią tam świetne kebaby w rozsądnej cenie.
|
|
Zeby tylko ta via baltica nam sie czkawka nie odbiła jak obwodnica Ostrowi mazowieckiej.Po wybudowaniu super szybkiej trasy to tak im przemysł ruszył ze z zamówieniami nie nadazaja ,a sklepy to ho-ho chyba w zyciu takich "utargów "nie miały.
|
|
Kolego Job ,a widzial kolega człowieka (nie policjanta)ktory z powodu niegroznej stłuczki z pracy rezygnuje?Cos chyba musi byc na rzeczy no nie?
|
|
no widzisz nazis: pomyliłeś się........ Tiger: No właśnie......., czymś tu śmierdzi...poczekajmy na laboratory...
|
|
Adall popieram - decydując się na jazdę bez biletu powinni co niektórzy zdawać sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji. Do kogo pretensja ? Równie dobrze można mieć pretensję do samochodu, że co jakiś czas trzeba weń wlać paliwo. cHWDS i ich konstruktorom że nie wymyślili aut na wodę..... Pozdrawiam
|
|
Ja to zapraszam wszystkich do Grill Baru na dworcu. Miła i szybka obsługa. Kebab wysmienity i tani. Polecam !!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ptysiu..... idąc jutro z rana na rynek po fajeczki do ruskich zajdę zjeść kebab na dworzec. A jak ! Raz się żyje ! Najwyżej kupię ze dwie paczki mniej. Ile tam to kosztuje? Mam trochę oszczędności, to zaszaleję. Chyba 2-4 PLN starczy ? Napiszę po południu, jak smakowało. Do której otwarte ? nar
|
|
Trochu już nieaktualne, ale... Dzień Kobiet Dzień Kobiet niech każdy się dowie, że dzisiaj święto dziewczyyyynek Uśmiechy są dla nich zabawa i taniec piosenka z radia popłyyynie...:) -------------------- Marze marzec pięknie się wystroił w kole w kole między dziećmi stoi i gromadkę uśmiechniętą pyta jakie dzisiaj święto Zapamiętaj sobie: dzisiaj jest Dzień Kobiet ------------------- Lecz nie jest źle mogło być gorzej Czasem w życiu zdarza się pechowy dzień: Święto Kobiet... -------------------- Zaczerpnięte z okresu przedszkolnego :)) Jak ktoś zna melodię - może se zaśpiewać... Ryskago
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |