sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najwieksi wrogowie Jaroslawa

Wyślij im listem poleconym pytanie czy jeżeli będę miała dwa ubezpieczenia to mogę zgłosic w dwóch firmach likwidację szkody. Wtedy oni Ci odpowiedzą że to jest niezgodne z prawem, wię wtedy na podstawie tego im podziękujesz i oznajmisz że już dawno posiadasz ubezpieczenie tam i tam a o poprzednie sprawy niech się zgłoszą do klijenta który z nimi podpisywał umowę.( to już przerabiane i skuteczne)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najwieksi wrogowie Jaroslawa

Dran z tym co piszesz to fakt i ludzie się mylą póżniej są zdziwieni. Taniej wychodzą dania firmowe, gotowe zestawy tam cena jest stała.

ta firma to porażka,podobnie jak hurtownia przez płot

''z nami jak z dzieckiem''mozna się dogadać....))

tez tak mysle

moja siostra miala ten sam problem hm ok rok temu wlasnie kupila samochod i miala ubezpieczenie tej firmy i oni jej sami automatycznie przedluzyli jej przychodzily pisma ze ma tyle i tyle zaplacic pisala pisma nic nie pomagalo wreszcie sie tato wkorzyl zadzwonil do nich opier.... ich porzadnie i bylo zalatwione juz wiecej sie nie czepiali i ubezpieczyla w innej firmie

Muszę się z panami zgodzić...)

A z panem jak najbardziej...)

Czesio tutaj jest moderatorem.

A-Z komunistyczne???jaki ty gupi jestes.nie chcesz nie obchodz ,ale jak ci szkoda 10 zl na kwiatek albo czekoladke nie dorabiaj do swojego skompstwa ideologii (w polsce nigdy nie bylo komuny, byl socjalizm i caly czas dazylismy do komunizmu,z wiadomym skutkiem)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

wpm ale kiedyś w tą ciążę to też zajść trzeba prawda..? Mógłby pracować tylko facet a baba siedzieć w domu i dzieci bawić ale czy facet w dzisiejszych czasach sam utrzyma siebie i rodzinę....? Musi i baba zachrzaniać niestety..na dwa etaty - bo i w robocie i w domu.. I jeszcze jej kłody pod nogi rzucają, wymagania nie z tej ziemi..

Patrząc na tematy tu obecne to moderatorem jest jasiu śmietana ;)

Takos

uszczelka pod głowicą

Każdy pies powinien mieć kaganiec. Pies to pies, nie pogadasz z nim, ani się nie spytasz co mu w tej chwili chodzi po głowie.

Jaki tu wstyd jaśku?ja w to grałem jeszcze za małolata kilka lat temu,teraz mam 21 lat i od jakiegoś czasu znowu zaczynam grać.

ja grałem 3 lata na trójkącie moze sie przydam hahahahaha

Czy ktoś brał udział w rekrutacji na podobne stanowisko konsultanta telefonicznego w Łomży?Jaka jest wasza opinia i czy rekrutacja jeszcze trwa?W ogłoszeniu napisane że poszukują zarejestrowanych w PUP i niepełnosprawnych.Ja nie znalazłam tej oferty na stronie Urzędu Pracy więc jak to z tym jest?

i właśnie dlatakiej wypowiedzi założyłem ten temat a teraz pozostałych i nowych forumowiczów proszę o waszą opinie co w takim wypadku powinno się zrobić i z właścicielem i z jego pupilem.
dobrze jest gdy jest dobrze lecz zazwyczaj zauważa się problem gdy zdarzy się tragedia...

jakie auto?

creed ale ty glupi jesteś.. tak jak jasiu napisal olej ich... i tylko z pzu plać

a w sobote siem wali cnote

najlepiej to poszukaj sobie jakiegoś elektryka co zajmuje się silnikami, taki facet powinien to umieć. A poza tym to wymiana szczotek to nie jest wielkie zadanie, wystarczy rozłożyć trochę silnik i wyjąć je.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

6 ladniejsza moim zdaniem a ta blondynka to przecietna

admin mie nie morze zlapac . ;D

Takos

hey powiem Ci tak ja zregenowalam swoje wlosy teraz mam piekne gęste i lsniace
nie uzywam za duzo gotowych kosmetykow tylko dwóch - odzywka Wax(apteka) i keratyna w sprayu ( sklep fryzjerski na krótkiej)
mam duzo przepisów na robienie maseczek z naturalnych skladników tanio wiesz co wkladasz i super efekty jezeli chcesz to podaj maila to ci wysle tylko powiedz jaki masz kolor włosów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org