Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do kogo dzwoni Putin? :):):) |
zgadnij po czym moge to zobaczyc tak uwazam nie sa to napewno pieknosci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do kogo dzwoni Putin? :):):) |
tos' Ty taki w gora,cej wodzie ka,pany?
|
|
Rahtid: to sensowne co piszesz, dobrze usłyszeć głos pozbawiony niepotrzebnych emocji. Mnie osobiście nic złego z ich strony nie spotkało, a mieszkam blisko ośrodka i często obok niego przechodzę. Czeczeni mi nie przeszkadzają, ale uważam również, że nie powinno ich już być więcej. Większa ich ilość może zrodzić problemy społeczne. Przykładem takich problemów były wydarzenia we Francji w 2005 roku. Wyrażanie swojej opinii podpisując się na liście nie jest pomysłem złym. Warto takie rzeczy robić by nasi włodarze znali naszą opinię, ale moim zdaniem ważniejsze jest by każdy człowiek wyrobił w sobie postawę 0 tolerancji dla zachowań patologicznych i to nie tylko w stosunku do zachowania Czeczenów. Jeśli widzisz, ze ktoś zachowuje się w sposób nie właściwy, który odbiega od tego jak chcesz by wyglądało twoje miasto, zwracasz uwagę, jeśli twoja uwaga wywoła agresje, wzywasz policję. Jeśli był to Czeczen i takie zachowanie się powtórzy zostanie od deportowany. Chcemy żyć w państwie prawa to je szanujmy i korzystajmy z niego.
|
|
Może masz kompa starego i procek nie wyrabia. Ja tak mam. Gdy korzystam z neta użycie proca wynosi 100% i strony bardzo wolno sie otwierają (łącze w IST 59zł) a na drugim kompie może 1 sek czekam.
|
|
Te forum jest na tyle ułomne że nawet swojego postu nie można usunąć a nie mowa o tym żeby usuwać czyjś :-) Tutaj teoretycznie są moderadorzy, ale w praktyce nie ma.
|
|
To może moderator się ujawni?
|
|
Witam mam problem przy ruszaniu samochód szarpie ,do tego spadają obroty i zaraz idą z powrotem do góry.samochód ma ponad 120 KM ale chodzi jakby miał ich 90 czy może ktoś mi powie co jest nie tak lub poleci dobrego mechanika który tym się zajmie ?jeździłem kolegi vectra 101 KM bez porównania wszystko chodzi gładko nic nie szarpie idzie jak na 101 KM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |