Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strażnicy Niepodległości szkoleni przez Legie Cudzoziemsko..... |
A tam znowu nabór ja p.....ole to już paranoja sie robi ten łysy cfaniak dalej robi swoje zatrudnia a potem kick off na co on liczy ^^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strażnicy Niepodległości szkoleni przez Legie Cudzoziemsko..... |
http://www.rmf.fm/ludzie/andrzej-piedziewicz Tam jest jego mail, kto chce niech osobiście napisze mu co myśli o jego dziennikarstwie... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
co sądzicie o właścicielach? spoko?
|
|
MTU to naciągacze i oszuści ja nawet tego nie nazwał bym firmą tylko zgrają durni co myślą że każdy sie da naciągnoć na te ich pogruszki oni dawno powinni nie istnieć
|
|
Ta firma to już legenda. Kto przejdzie przez Wiomar ten przejdzie wszystko. Szef lepiej nie pytaj kawał ... szkoda słów ! Gnoi pracowników przy klientach, a sam jest niezły "burak" ,kwestii kultury i wychowania tego człowieka lepiej nie poruszać. Nie mieści się w żadnych typach zachowań. Wiomar to taka łomżyńska "szkoła przetrwania" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja osobiście byłam jeden dzień, na drugi dzień już tam nie wracałam. Już na miejscu pewni pracownicy innej firmy tam będącej krzyczeli mi bym od wiomaru z daleka się trzymała. Z plotek wiem, że nie zawsze są tam wypłacane wynagrodzenia, a sama zauważyłam tam jakiś nieporządek i chaos we wszystkim, i że zatrudniają nowych do samych najgorszych i niepewnych dziedzin tej firmy ( np na przedstawiciela handlowego do działu nabiału-z czego nabiał ma krótkie terminy ważności i za zamówienie towaru za duzo zwraca się firmie swoimi kosztami-bynajmniej tak tam mi mówiono. Zresztą widać jak często prowadzą rekrutacje. Co do pracodawcy- nie mam żadnych uwag, spotkałam się z uprzejmością personelu.
|
|
Czeczeni jak kiedyś Polacy jadą w nadziei na lepsze jutro. wielu ludzi z Podlasia siedzi za granicą tak samo jak Ci Czeczeni,na garnuszku podatników z innych krajów. Swoją drogą wychodzi silnie zakorzeniona na Podlasiu wiara katolicka,a niestety co za tym często idzie "ludzka życzliwość" rasizm i inne bardzo ładne nauki. Żal że nazywacie siebie ludźmi wierzącymi.
|
|
alelójaaaa , alelójaaaaaaaaa czesio gdzie jestes Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wejdz na ich strone i kliknij na "sluchaj", to chyba nie takie trudne?
|
|
paski whitestrops i blendamed są bardzo dobre i skuteczne- przetestowałam i polecam- i nie kosztują tak wiele, na allegro ok 60 zl
|
|
co Ty wiesz o zabijaniu
|
|
Wiomar chyba co miesiąc poszukuje pracowników ciagle na te same miejsca.Chyba żadna inna firma czegoś podobnego nie robi.Nie świadczy to pozytywnie o tej firmie.
|
|
Dzięki Sandra:) Już wszytko wiem
|
|
hahaha spoko, one wszystkie takie gwiazdy, a się nawet ruszać i wyprostować nie potrafią koślawce :) jestem kur WA niedowartościowany
|
|
Ortodonty zapytaj on lubi koty :D
|
|
w wieku 8 lat przekulam sobie uszy i na tym sie konczy
|