wtorek, 07 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Posłanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo

zycze wam kobitki wszystkiego naj naj !!! obyscie zawsze byly usmiechniete :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Posłanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo

Teraz czytam W. Cejrowskiego Gringo wsró dzikich plemion. W kolejce czeka Rio Anaconda. RE-WE-LA-CJA. Super książki, czytasz i śmiejesz się pod nosem:)

Re: Posłanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo

Od kebaba do wyzwisk-czyli jak zwykle na tym forum...

Niestety prawda jest okrutna , z jednej strony można zrozumieć iż czeczeńscy uchodźcy przybyli tu szukać lepszego jutra , chcieli wyrwać się od konfliktów w ich ' domu ' , no i znaleźli to czego szukali , dostają pieniądze w sumie za nic , a przecież w Polsce jest tyle rodzin , samotnych matek z dziećmi , bądź też ojców , którzy żyją z marnego zasiłku i obawiają się czy następnego dnia będą mieli ' co do garnka włożyć ' niestety takie są realia tego jakże dziwnego państwa , w którym rządy sprawuje banda osłów i zamiast polepszać byt ludności narodu , polepszają ,owszem , ale swój ... .

Pozdrawiam

a mi francuza

era o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo

przestancie sie kłócic !!!!

Co sądzicie??????

no wlasnie potrzebny mi taki sprzet na jeden raz a nie chce kupowac go bo jest zbyt drogi jak na jeden raz

A JAKIMI IDIOTAMI JESTES ZMECZONA????

Zauważyłem, że ostatnio został usunięty z tego forum cały temat, temat założony około miesiąc temu.
Mam pytanie do doświadczonych forumowiczów, czy każdy użytkownik może usunąć temat, nawet jeśli nie on go założył?
Kto może usunąć temat?

łanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo

No, te forum jest bardzo ułomne - naciskajac 100 razy WYLOGUJ nie można się z niego wylogować..:/

Jakie niestety???? Taki pies powinien byc na smyczy i miec kaganiec, nikt nie zagwarantuje na 100 % ze zwierzeciu nic nie odbije

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org