Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo |
zycze wam kobitki wszystkiego naj naj !!! obyscie zawsze byly usmiechniete :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo |
Teraz czytam W. Cejrowskiego Gringo wsró dzikich plemion. W kolejce czeka Rio Anaconda. RE-WE-LA-CJA. Super książki, czytasz i śmiejesz się pod nosem:)
|
|
Re: Posłanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo |
Od kebaba do wyzwisk-czyli jak zwykle na tym forum...
|
|
Niestety prawda jest okrutna , z jednej strony można zrozumieć iż czeczeńscy uchodźcy przybyli tu szukać lepszego jutra , chcieli wyrwać się od konfliktów w ich ' domu ' , no i znaleźli to czego szukali , dostają pieniądze w sumie za nic , a przecież w Polsce jest tyle rodzin , samotnych matek z dziećmi , bądź też ojców , którzy żyją z marnego zasiłku i obawiają się czy następnego dnia będą mieli ' co do garnka włożyć ' niestety takie są realia tego jakże dziwnego państwa , w którym rządy sprawuje banda osłów i zamiast polepszać byt ludności narodu , polepszają ,owszem , ale swój ... . Pozdrawiam
|
|
a mi francuza
|
|
era o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo |
przestancie sie kłócic !!!!
|
|
Co sądzicie??????
|
|
no wlasnie potrzebny mi taki sprzet na jeden raz a nie chce kupowac go bo jest zbyt drogi jak na jeden raz
|
|
A JAKIMI IDIOTAMI JESTES ZMECZONA????
|
|
Zauważyłem, że ostatnio został usunięty z tego forum cały temat, temat założony około miesiąc temu. Mam pytanie do doświadczonych forumowiczów, czy każdy użytkownik może usunąć temat, nawet jeśli nie on go założył? Kto może usunąć temat?
|
|
łanka PO do premiera o sytuacji w partii Korupcja,szantaż,groźby,przekupstwo |
No, te forum jest bardzo ułomne - naciskajac 100 razy WYLOGUJ nie można się z niego wylogować..:/
|
|
Jakie niestety???? Taki pies powinien byc na smyczy i miec kaganiec, nikt nie zagwarantuje na 100 % ze zwierzeciu nic nie odbije
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |