Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
archiwum sejmowe i.. Komorowski! |
poszukaj se jakiś tabulatur do prostych piosenek, google nie boli, ja od tego zaczynałem nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: archiwum sejmowe i.. Komorowski! |
Witam, jeśli ktoś wie lub jest w takiej samej sytuacji to proszę o pomoc. Mianowicie otrzymuję co miesiąc zasiłek rodzinny tj. ok 150 zł na dwoje dzieci. Czy w zeznaniu rocznym muszę się z tego rozliczyć? To znaczy wykazać ten dochód? Z góry dziękuje Pozd
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o gasz oglądałam zdjecia hahahaha 7 to martyna maslankiewicz hahaha o nie wyrobiie haha jak ona jest sliczna to ja jestem medium.... jak dla mnie 6 była bardzo bardzo ładna i ta elwira tez niczemu sobie, widac jury ceni naturalnosc:) i bardzo dobrze
|
|
Czy komunistyczne czy nie, to zawsze był, jest i będzie miły dzień jak dla pań, tak i dla panów .
|
|
Już mu napisałem co myślę na temat jego reportażu.
|
|
w SUDAN SAN NA POLOWEJ
|
|
W jakim sensie nie udziele im odpowiedzi na ostatnie wezwanie do zaplaty to nalicza odsetki wiem ze oni pier.... to co ja im napisze . Chodzi mi o to czy moge uniknac placenia skoro juz przedluzyli umowe na nastepny rok . U nich jest tak ze wraz ze zbyciem auta nowy wlasciciel nabywa ubezpieczenie ktore jest zaciagniete na samochodzie . Chcac nie chcac musze jakos na to zareagowac ... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wiomiarze pyta o stan cywilny a szczególnie o dzieci,jeśli ich brak to zaraz daje taka aluzje do tego i wiadomo o co chodzi,że sie pojawią itd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |