niedziela, 26 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Moze zdążycie przeczytać:-)))

Wolumen w Warszawie to już lipa. Chodzi mi jakąś giełdę za granicą gdzie można kupiś większą ilość np uszkodzonych notebook-ów, monitorów, sprzętu RTV itp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Moze zdążycie przeczytać:-)))

Dzieki, pies wyleczony.

Odradzam kazdemu Oaze, wszystko ładnie pieknie dopoki pies nie zaczyna powaznie chorowac, Panie rozkladaja rece i zbywaja z powodu braku czasu.

rudy błazen z druhem

mam do sprzedania wykrywacz micronta 4003 tel .507850657

czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego strony w internecie otwieraja mi się wolno. Internet 2048 SZYBKOŚC ŁACZA BEZ PROBLEMU , WIRUSÓW NIE MA A CHODZI BARDZO WOLNO. Program antywisrusowy G Data InternetSecurity 2010

Ja mam ten tel.od kilku miesiecy i szczerze,to zaczyna mnie denerwowac troszke.Pisanie smsow to porazka.Trzeba nieraz kilka razy poprawiac,bo wyskakuja nie te litery,ktore akurat chce wpisac.Bez rysika-porazka.A przewijanie gora-dol tez pozostawia wiele do zyczenia.Fakt-filmy oglada sie super,muzyki tez mozna na nim posluchac w super jakosci dzwieku,ale reszta-do bani.Bateria trzyma mi do 5 dni.

sprawdz szybkosc lacza na np: http://www.speedtest.net/
program antywirusowy ktory uzywasz dosyc mocno obciaza komputer, co moze byc szczegolnie widoczne na starszych maszynach, wlacz "windows task manager" i w kolumnie cpu zobacz czy jakis program "pozera" moc procesora, moze poprostu masz jakiegos wirusa lub inne swinstwo, ktore g-data "przeoczyl", mala ilosc dostepnej pamieci i co za tym idzie ciagle wykorzystywanie twardego dysku jako "wirtualnej" pamieci - wylacz niepotrzebne programy pracujace w tle, zdjecie z pulpitu, zmien glebie kolorow z 32 lub 24 bitow na 16 bitow i zobacz czy to pomoze, zdefragmentuj twardy dysk.

heheheh to sa hardkory z prawdziwego zdarzenia

loveeeeeee <3

Moim zdaniem działaj, bo to fajny pomysł jak chcesz to Ci w tym pomoge.

Tak jechałem dzisiaj pojazdem na 4-ech kołach i słyszę, że Wy Łomżyniaki jesteście tacy źli, ortodoksyjni i nacjonaliści. Nie chcecie Czeczenów u siebie i nie wiadomo skąd te negatywne nastawienie do tej nacji.
Z informacji wynika, że jacyś zaściankowi Jesteście, a obcokrajowcy to biedne ofiary przesiedlenia z innych rejonów Polski.

Czy mi się tylko tak wydaje, czy RMF jakieś jednostronne i wybiórcze opinie na Wasz temat insynuuje. Czy coś z polityką związane?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

dzieki D za fachową informację.

rudy błazen z druhem

z innych rejonów Polski przesiedlono ich z tych samych powodów co zaistniały w Łomży. Tylko ,że za Łomżą nikt się nie ujmnie i można jeżdzić po niej jak po łysej kobyle.

Józef Piłsudski

personel tylko z chin

Takos

Dziekuje.... :))

tylko uważaj bo tam biją dzieci

A To gosc ktory tak pisze o lomzynskich czeczenach i ksenofobicznych Łomżanach

http://www.rmf.fm/ludzie/andrzej-piedziewicz

dzięki;)))

zawalista sprawa:) super odprężenie połączone z opalaniem:))

Dzięki kaligulik :)

Takos

ten Pan pisze tak aby coś na chleb za to zarobić . To widać po jego poziomie dziennikarstwa. Nic szczególnego , podłapał ni z gruszkiczy pietruszki temat bo jest poprawny polityczniem i na czasie i parę groszy za pierdyknięcie paru bez sensu słów dostał.

Józef Piłsudski

to bez znaczenia,
a jesli juz to wspominasz, to kiedys kobitki dostawaly z tej okazji rajstopki i goździki, to byly czasy.......... dobre czasy... ;)

tak dostawały za czasów PRL-u widzę,że ktoś tu za komuną tęskni

nie rób se żadnych kolczyków bałwanie!!!

to nie tesknota to nostalgia ...... takie tam wspomnienia

Witam wszystkich forumowiczow . Moj problem polega na tym ze kupilem samochod ktory mial dwa ubezpieczenia a zostalem poinformowany przez zbywajacego auto tylko o ubezpieczeniu w PZU ktore rozwiazalem . Teraz dostaje powiadomienia z MTU tej drugiej ubezpieczalni ze musze placic skladke poprzedniego wlasciciela :( . Pisalem do nich ze tamten wlasciciel mnie nie poinformowal o drugim ubezpieczeniu a oni mi odsylaja ze to ich nie obchodzi i tak musze zaplacic i sypia jakimis paragrafami . Mial ktos z was taki problem ? Prosilbym o rade i odpowiedzi dotyczace tylko tematu . Dziekuje

Takos

to se weź ich na chatę

Dran -interesuja,co piszesz
naprawde

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org