niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowi, wykształceni i zaradni

ja wiem ze wiem łancuszków nikt prawie nieczyta :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowi, wykształceni i zaradni

Mój zawód to jest komętowanie na forum kasy za to niebiore ale mam satysfakcje.

Heyah to jest lipna sieć najl;epjej mieć jedą idee na karte

G a z e l a

Śmieciarz.

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

ad1
a)polityk-złodziej
b)złodziej-polityk
c)złodziej-nie polityk

ad2
Kazdy inny zawód jest ok

Ja mam stacjonarny w TPSA i też nie narzekam. Kiedyś było drogo, ale teraz stać mnie nawet zadzwonić w sobotni wieczór na komórkę do znajomych. Oprócz tego - bliżej ! Nie wiem z czego się to zachwycać komórkami ?? Jak chcę, czy mam ochotę, to idę do domu i dzwonię. Mówię Wam - taniej !!

Zafir: dobry tekst. Tak naprawdę, to nie do końca znałem chyba realia łomżyńkiego MPK i przede wszystkim "jego organów kontrolnych". Pozdr.

DiDi

Kiedys mój kolega z drugim kolegą sie kłucili jak sie posze ch** i kumpel przyniusł słownik i mu pokazał ze przez CH.

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

4 pory roku i kebab bar na dworcu

ADALL!
Masz wiadomości zawsze z pierwszej ręki i trzeba tobie wierzyć. Dlatego dla Was drogie Panie na rozgrzewkę, proponowałbym na noc 50g coś mocniejszego, dodać do tego tyle samo pieprzu naturalnego zmielonego, wymieszać i wypić jednym haustem. Potem do łóżeczka i okład z męskiej piersi. Rano będziecie zdrowe jak rybki.

Pozdrowienia.

ADALL!
Nie zwalaj, że to ja Ciebie pytałem się, bo nie mam takiej możliwości, a na postach nie widać moich pytań, chociaż przyznaję, że trochę jest pusto na forum bez tej Pani, zawsze podchodzi z humorem do wszystkiego, a może trochę i tęsknota. ADALL, tak się nie kamufluj bo przez Ciebie aż przemawia tęsknota za tą Panią.

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

Adall,
Cos mi sie tu nie klei w Twoich wypowiedziach - bo z jednej strony stwierdzasz, ze niech to wlasnie 'amerykancy' ukrocaja sobie swoj zywot, jedzac te niezdrowe potrawy w swoich restauracjach, barach, czy tzw. snack bars.
Jednak w chwilke pozniej sam wyznajesz, ze tez, ze tak powiem, nie grzeszysz wielce zdrowym rozsadkiem i ze tez nie za bardzo dbasz o swoje zdrowko, wybierajac sie tak oto po ta paczke czy dwie tych tzw. 'cancer sticks'.
Cos mi tu nie tak z logika i widze, ze po czesci brak tu konsekwencji miedzy Twoimi rozwazaniami i Twoim postepowaniem w praktyce. Czyzbys nie wyciagnal zadnych wnioskow w tej sprawie z obserwacji i doswiadczen zaciagnietych podczas Twoich wizyt w Stanach?
Ja wiem, ja wiem - to nie takie proste, bo sam tego kiedys doswiadczylem.

Przepraszam z gory, ze moze troche za mocno pociagnalem tu po Twojej osobie, ale pal go szesc - jezeli to pozwoli nawet na odrobine nadziei o poprawe tego stanu rzeczy, to warte to chyba jakiegokolwiek ryzyka, no i gotow jestem na konsekwencje, majac zarazem nadzieje, ze zostanie to przyjete w tonie w jakim to bylo zamiarowane.
Bo jak zauwazylem, to walka z tym nalogiem palenia w naszym kraju ciagle wlecze sie w zolwim tempie i nadal jest, ze tak powiem (i nie obrazajac naszych ciemnoskornych przyjaciol), '50 lat za murzynami'. A to smuci mnie niezmiernie.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za tzw. 'proselytizing' - czyli proby 'nawracania'.
wychu

DiDi

To czemu do k..wy nędzy zawsze głosują wszyscy na polityków a nie na ludzi w wyborac?
W ostatnich wyborach samowrzadowych był na prezydenta taki nie-polityk z Wrocławia chyba niezwiązany z układami łomzyńskimi. I kto poza mną na niego zagłosował????
Miał tylko kilkadziesiąt głosów. Każdy woli zagłosować na kolesia-polityka marząc ze ten sioę potem odwdzięczy załatwieniem czegoś!
A tu o- takiego!!!!
_____________________________________-

...aaatam zaraz przeciwko Tobie :).
No a ja neciku nie mam już dłuższy czas :( i coś się nie zanosi na razie.

G a z e l a

Avonku...

no właśnie.......nawet ostatnie kłótnie powyborcze pokazały, że już przed głosowaniem tworzone są kliki. I tak, jak napisałeś, głosuje koleś na kolesia

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

No właśnie zadna praca nie hańbi.

no o niebieskich migdałach a o czym hehe...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

:D

Ryskago

Ryskago polecam jedną ideee i kropka.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

widocznie musi oodejść

trawka jest napewno szkodliwa d;a zdrowia jeden papieros to 8 minut krótszego życia jeden buch ciekwa ile ?

Yo nigga!!! Aj!!!

:DDdddddd

Ryskago

mhm...

Ryskago

PTYSIU ZAMILKNIJ WRESZCIE !!!!! BITTE!!!!!!!

Jaro

Noooo... ale dzis bedzie wypasik...:) szeroko i powaznie... jak najbardziej luźne FATbasiki i progresywne brzmienie... wreszcie ktos, kto pokaze muzyczke. widzimy sie w rampie???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org