Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieznane dotąd zdjęcia |
Słyszeć mozna wiele opinii , ale naprawde nie powinni wypowiadać sie Ci , który nie przekonali sie na wlasnej skorze co ta Pani potrafi no i jeszcze oczerniac ja pezpodstawie , ja niestety nie mam dobrych wspomniej po wizycie u niej i osobiscie nie polecam. Jeden moze być zadowolony i ja polecać a drugi nie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieznane dotąd zdjęcia |
PG 9
|
|
Bycmoze o tym mobingu w pg 6 to prawda A katolickie... to taki wybor raczej rodzica niz dziecko. Rodzic sobie wyobraza ze ksieza i zakonnice to nic sie nie stanie - moze i tak. Jednakze ja niechcialbym na kazdym kroku mowic rozanca :] PG9 nie wiem - mlodziez sama przyjezdna "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja bym pojechal ale kto mnie odwiezie? :D [zart]
|
|
Teoretycznie moglbym oddzielac szklo od reszty smieci ale wiecej mi sie nie chce :D Nie robie tego bo nie ma pojemnika na szklo :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Za dużo filmów się naoglądałeś. Fajnie się kupuje. Wszystko zorganizowane super . Jak to z okazjami , raz jest lepsza , raz gorsza. Okazyjne schodzą szybko. Trzeba jechać i zobaczyć , poczytaj posty w archiwum , było szerzej pisane. Takos
|
|
do Benedykta -> Chyba sam nie wiesz, co mówisz na temat PG 6. Jeśli dziecko się uczy i ma trochę oleju w głowie oraz samodyscypliny, żeby zmobilizować się do nauki, nie ma żadnego stresu i mobingu. A to, co można osiągnąć w innych szkołach w porównaniu do PG6 widać wyraźnie na przykładzie egzaminu gimnazjalnego i konkursów przedmiotowych... Grey'owi polecam PG 6 jak najbardziej, a jako alternatywę Katolika albo PG1. Stanowczo odradzam PG2 i PG3.
|
|
podanie mozna rowniez uzyskac na dniach otwartych szkoly, ktore juz niedlugo zapewne beda ;]
|
|
...
|
|
A jakies konkretne roznice miedzy nimi?czy navi jest czytelna?
|
|
pg1.. fajna szkoła... miła atmosfera i wogle... ;p Takos
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9960109cef5f81d9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b2e6730264d8d976.html to nie ten?
|
|
Witam slicznie moich antyfanow ;D co by nie było, tu nie ma roztrząsać co bedzie za 4 tygodnie. ja kolejny raz oświadczam ze nie jestem odpowiedzialny za wcześniejsze imprezy i łączy mnie z nimi jedynie miejsce. NIE BEDZIE OSOB NIEPELNOLETNICH i kropka. to mój ostatni post w tej sprawie bo kto miał cos do powiedzenia to juz to powiedział a teraz to każdy bedzie sie tylko przekrzykiwał mówiąc o tym samym;D niech każdy sam to oceni i podejmie swoja decyzje. a tak nawiasem to mam dobre intencje i chce podnieść trochę ten klub. co do ochrony bo to bardzo ważna sprawa to bedzie 6 ochroniarzy, po 3 na piętro wiec uważam ze bezpieczeństwo będzie zapewnione w należyty sposób
|
|
Dzięki za podpowiedzi.Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |