niedziela, 23 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Janusz Korwin-Mikke w Łomży

o moj Boze...[*] pamietam go ze szkoly... ;((

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Janusz Korwin-Mikke w Łomży

papierowy samochodzik, silnik jak silnik, ale nie mysl, ze po zderzeniu cos zostanie z ciebie i z samochodu

z tym się zgadzam

pocoinaco
"Mądra i mysląca młodzież napewno nie zagości w tej dziurze....."

do Bossa - przyjmuję przeprosiny, skąd ten pomysł???

Swoją drogą, będę się przyglądać tej " dziurze"

chętnie wybiorę się do takiego baru! i gdzie będzie? i kiedy???

a co ma do rzeczy moja uroda?? a czy jestem ladniejsza to nie mi oceniac ja uwazam ze sa brzydkie trudno myslec inaczej patrza na nie

masz pojecie co to dwumasa i jakie sa objawy wadliwej pracy?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Borsuk tlusciochu.! a co ty mozesz wiedziec o szkole dla dziecka jak nie masz dziecka i nie jestes dorosły gówniarzu. Wiec sie wcale nie odzywaj co moze byc dobre dla czyjegoś dziecka;]

koło 500 osób zginęło w zamieszkach pomiędzy muzułmanami a chrześcijanami, do których doszło w niedzielę w pobliżu miasta Jos w Nigerii - poinformował doradca gubernatora stanu Plateau, którego stolicą jest Jos.
- Do 500 osób zginęło w tym okropnym akcie - oświadczył doradca Dan Majang. Jak dodał, 95 osób zatrzymano.

Chrześcijańscy mieszkańcy wsi Dogo Nahawa, oddalonej o około 5 km od Jos, relacjonują, że wyznający islam pasterze napadli na nich z okolicznych wzgórz około godz. 3 nad ranem w sobotę. Najpierw strzelali w powietrze, a następnie maczetami zabijali ludzi, którzy wyszli z domów.

W styczniu w Jos podczas czterodniowych zamieszek wyznaniowych między grupami uzbrojonych w broń palną, noże i maczety ludzi zginęło od 300 do 400 osób. Rząd wysłał tam wówczas setki policjantów i żołnierzy, aby stłumić zamieszki.

Obecnie władze rozważają przedłużenie obowiązującej od zmierzchu do świtu godziny policyjnej. Pełniący obowiązki prezydenta Nigerii Goodluck Jonathan nakazał postawić tamtejsze służby bezpieczeństwa w stan najwyżej gotowości oraz ścigać ludzi odpowiedzialnych za masakrę.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

mialem przeboje z pzu z daewoo wiec z mojej strony zycze powodzenia w dojechaniu tego zlodziejstwa:) Konsul2 dogadac sie mozna- ale takie dogadanie sie przed sadem moze narobic problemow jak sprawca sie wszystkiego wyprze przed sadem. wzywac policje i zakladac sprawy ubezpieczycielom sprawcy. bo naprawde to co robia firmy ubezpieczeniowe to jest paranoja. rozowe okulary jak mozesz to daj na forum znac ile oni przyznali a ile wywalczyles

Ja już się skontaktowałam ze sprzedającym i kupiłam bezpośrednio, nie przez Allegro. Jakość koszulek jest bardzo dobra, takie grubsze są, nie jakich chłam, a nadruk superancki :)
Ten ktoś tylko przyjmuje zamówienia i wystawia aukcje, a wykonawcą jest jego znajomy z Warszawy czy jakoś tak. Nie pamiętam już dokładnie, ale polecić mogę :) Także Motylek sie nie zastanawiaj.

napisz mi na maila wiadomosc to zaloze ci telefon w tp ;) spanky23@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org