Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pocisnał Biniendzie jak trzeba :) |
mozesz siem pszekonac :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pocisnał Biniendzie jak trzeba :) |
krzysztof87 mam dla ciebie niemiłą informacje że powoływanie się na wpływy w Policji w celu zastraszenia innych osób jest przestępstwem większym niż organizacja imprezy .Radzę pomyśleć zanim zaczniesz pisać takie głupoty .Pozdrawiam
|
|
Serdeczne pozdrowienia Wychu. Kopę lat. Jak tam na Florydzie? Zapewne słoneczko i cieplutko ?! Daniel86: potrafię czytać. Tekst do którego odnosi się mój link został całkowicie zmieniony. No cóż dziennnikarze nie są rzetelni. Chciałem pokazać jak traktują swój zawód. Ale dyskusja, jaką wywołałem - "warta grzechu". Osobiście rzuciłem i namawiam wszystkich do takiej decyzji ! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a może ktoś wie jaka nutkę puscili gdy dziewczyny tanczyły
|
|
ja tez chetnie odwiedze,chociaz kuchnia tajska bardziej mi pasi :) powodzenia!!!
|
|
proste , kupuj tylko w sklepie :)
|
|
jak by bylo taine i duzo no i przydaloby siem smacznie to ja bym wpadal codzioen ;D lubie rzrec . TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
labradory są używane do rehabilitacji więc taki jest bezpieczny
|
|
Ósemkę to lepiej wyrwać nawet jak jeszcze nie boli - bo z nią to tylko problem później..a jak zacznie boleć to oszaleć można..;)
|
|
nie.
|
|
kratka jak się natknę to Ci napisze jutro trochę będę kręcił po Łomży , swoim BMW na gaz z blachami BLM :D:D:D:D
|
|
Wsadź w gówno. Napewno będzie odcisk. Holera już nie mają o co pytać.
|
|
A tak na marginesie. Posadziłeś już drzewo to pobuduj jeszczedom i zrób syna to będziesz dopiero męszczyzną. Na razie to jesteś TROKI OD KALESON, a nie chłop.
|
|
Zaraz dodam :) są macie platformy only steam ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |