piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Papież odpisze na list...?

gratulacje, ja nigdy nie mogę zdać, wiecznie każą dmuchać mi w alkomat :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Papież odpisze na list...?

Nie zadna reklama poprostu pytam bo chcę się coś dowiedziec blizej cos na temat jakie robi fotki i czy godny polecenia,a podałam strone zeby skojarzyc

Czy ktos nie znalazl telefonu komorkowego marki Samsung Avilla jesli tak prosze napisac.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Zobaczycie ile sklepow upadnie jak powstanie ta Galeria NAREW, maja byc kina 3d, to o tym naszym starym kinie milenium kazdy zapomni, i ta samo bedzie z innym sklepami... :)

I to cie cieszy?

Wow:!! nie moze byC naprawde :)

mi robił na golasa jak byłem mały

na rynku u Saszy,albo u Chinczyka prawie jak NE a dasz 35 zł;D

POKOLENIE N2 !

duvall od moich starych to 3 h'''e w bok A pozatym jak tak podchodzisz do sprawy zycia ludzkiego to dla mnie jestes debil...

Powiem ci zeby nastaly taki czasy jak ty piszesz.....strzelac do kazdego i za byle hu....stwo to bys z barlogu na ulice nie wyszedl
Juz teraz oni robia co chca i nie mow mi ze nie
Czemu nie napisza jak oni traktuja ludzi...
Nie ma sie nad czym uzalac,zawsze byly takie sytuacje i beda...teraz wielkie halo bo mada na policjanta kazda akcja naglasniana...Agresja rodzi agresje i tak bedzie...

nie nawiazuje do powrotu komuny choc było w niej sporo plusów ale wracając do tematu jak kolego pisałes to są inne srodki niż bron i z tym tez się zgodze
Bo własnie sie okazalo co jest wart policjant który nie moze uzyć broni bo nie moze do stóżowania powinien pomylił zawody .Powiem tak ja osobiscie jak pracowałem w klubie nocnym i w dyskotece na bramce to musiałem gołymi rekami sobie radzić i to nie byli dwaj małolaci bo tacy zawodnicy to nie trzeba by było sie nawet wysilać a tu policjant przed takimi ucieka ręce mi opadają powadzenia może jakos terapie

Niżej jest informacja żebyś je odebrał w barze. ( na przyszłość nie pij tyle )

kiedyś juz Urban powiedział ,że " gnojenia milicji skończy sie na gnojeniu policji". Teraz dokładnie mamy tego efekty. Po drugie prawo sprzyja przestępcom może nie na wprost ale jest dla nich dośc łaskawe. Nie ma tu dymu bez ognia sami politycy tak pracuja nad tym prawem aby uprawnienia policji i nie tylko ograniczyć we włsanym interesie. Wymownym przykładem jest utworzenie CBŚ które po prosty wzięło się za dupe wielu przestspcom w białych kołnierzykach i politykom , posłom - efekt podniósl się lament i z lewa i z prawa abu ograniczyćuprawnienia CBS bo przecież nie oto posłom i politykom chodziło aby CBS ich tykało. To co teraz się dziej na ulicahc w stosunku do policjantow to jest wlaśńie efektem tej fałszywej troski polityków o bezpieczeństwo. Inna sprawa ,że policjant nie ma autorytetu i tak naprawde nie potrafi się bronić , ich sprawnośc fizyczna jest po prostu żenująca.

nigdy bym nie zabral swojej dziewczyny do tego zje** ze tak mozna nazwac KLUBU ;/

naprawde nie macie o czym gadać .. ;/

to po co oglądać takie bzdety...jak oni ćpają czy gwiazdy tańczą na wodzie....nie rozumiem

Plakaty trzeba rozwiesić w liceach, szkołach wyższych, na słupach reklamowych, ale w każdym tym punkcie należy uzyskać pisemną zgodę na rozwieszenie (standardowe pismo, które oczywiście dam, interesuje mnie żeby wróciło z podpisem odpowiedniej osoby). Zlecenie polegało by na uzyskaniu zgody i rozwieszeniu. Cena do dogadania, zależna od ilości plakatów.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

pewnie raczej w makro

teraz mlodziezy nie zabronisz niczego, i to nic nie da ze bedziesz pisal to na forum, kazdy musi miec swoj rozum i tyle...

chyba w auchan płaciłem po 6zł

to nie jest ochrona kolego.To są dzieci, a ja zaraz albo jeszcze szybciej idę na szosę zambrowską złożyć pozew

to mówisz że nie dasz popatrzeć na gołe dupale ?

dawaj do mnie ja ci przerobię za piwo

A moim zdaniem to przesada z tą imprezą. Bym sie nie zdziwiła, gdyby się okazało, że organizatorami są ludzie nieletni. Policja powinna trochę zainteresować się tym lokalem , ludźmi którzy tam chodzą, a przede wszystkim co się tam dzieje. Czesio , miłej zabawy. Przykro jest nam, że nie dostajesz ciepła od swojej kobiety, której zapewne nie masz i musisz oglądać młode dziewczyny, które pozbawione szacunku do siebie zarabiają swoim ciałem. A ochroniarze z yamy moim zdaniem są profesjonalistami, jeżeli potrafią utrzymać porządek w najbardziej tłocznym i popularnym klubem w naszym mieście.

Treść jest ukryta

A ja uwazam ze to bedzie fajna impreza. A przepraszam pozwiesz ich o co?? W reklamie nie widze nic o nieletnich, za to doskonale podkreslone jest ze jest to impreza tylko dla doroslych. Rozpijanie tez raczej to nie jest, gdyz nie sprzedaje sie tam alkoholu, ochroniarze z yamy sa chyba najlepsi w lomzy wiec nie wiem w czym ktokolwiek widzi problem. I twoje oskarzenia szanowny ''rzetelny obywatelu'' sa bezpodstawne i sa zupelnie bezsensu. Nie zdziwilbym sie gdyby caly ten post byl utworzony po to aby tylko impreza sie nie udala. A zapowiada sie calkiem niezle i moze sie tam wybiore :)

Dodatkowo błąd jest na plakacie ale kicha "PROFESJONALNĄ OCHRONE" a nie ochronę ???

http://img341.imageshack.us/img341/1298/3afdf37ca8.jpg

Może te otwory do studzienek kanalizacyjnych w nowych projektach i modernizacjach dróg można by przewidzieć obok w pasie drogowym a nie w asfalcie.
Byłoby to znaczne ułatwienie dla kierowców i remontujących te otwory.

Dziury w drogach widoczne z daleka
3 marca 2010
kz / Onet.pl

Zwłaszcza po zimie dziurawe drogi są zmorą wszytkich kierowców. Włoscy studenci wpadli jednak na pomysł, który co prawda nie likwiduje problemu dziur, ale pozwala ograniczyć jego konsekwencje.
Dwaj włoscy studenci - Domenico Diego i Cristina Corradini, wymyślili nowy sposób oznaczania uszkodzeń nawierzchni. Ich propozycja zakłada całkiem nowy system budowy dróg.

Od aktualnie stosowanych sposobów, nową koncepcję wyróżnia żółtą warstwą materiału budującego, która byłaby umieszczona zaraz pod wierzchnim „plastrem” asfaltu.

Połowę tych policjantów wyp...ć z roboty , a reszcie dać większe uprawnienia.

I selekcję zrobić u prawdziwego psychologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie nadaje się , albo dekiel to won na stróża , albo do purzeczki bo tam inwalidów potrzebują

impreza seksualistyczna:D:DD: hehe no i co z tego?? malolat nie zobaczy baby nago na zywo to wciska enter i na google tego masa jest:) myslisz ze upilnujesz ?? jakbys sam nie byl/a mlody/a ;/

... a kupy będzie z trawników dziecko sprzątało czy ty się schylisz?

nie wiem dlaczego masz ksywę szpenio.
Bardziej mi się z burakiem kojarzysz.
Pomyśl o zmianach.
Ćwicz tez koniecznie czytanie ze zrozumieniem, najlepiej na głos.
Dwa zdanka i co z nich wynika.
Powinno się udać, chyba , że masz wgrany kiszny soft.
A to już nie klawucha, to poważny problem.

Zabiegi na twarz Katowice - dobry salon.

tylko gluszkowski-kazdy dentysta ci to powie w lomzy za skladnica harcerska

niestety ale w przedszkolach decyduje
1. osoby samotnie wychowujace dzieci
.......dzieci z rodzin zastepczych itp...
2. kolejność zgłoszenia dziecka
przede wszystki to obowiazuje jako warunki kolejnosci przyjecia dziecka do przedszkola -wiem bo sie własnie dowiedzialam co jest kryterium przyjecia dziecka do przedszkola a faktycznie maja byc zapisy od 15 marca do przedszkoli

Dr Głuszkowski 602-479-828, 86-216-28-68

a nie wiecie moze czy na harcerskiej chyba harcerskiej szyja pokrowce na auta to moze i naprawiaja siedzenia??

otóz widzisz ani ja ani dziecko pies bedzie mial swoje duze podwórko a nie trawnik takze o kupy to ty sie juz nie martw

Tak na Harcejskiej szyją i naprawiają.Polecam

tak tylko się pytam, bo kupy są dziś na porządku dziennym:)
Ale odpowiedź mnie usatysfakcjonowała:)

tak zgadzam sie z tym Gluszkowski jest najlepszy ale ten co przyjmuje za skladnica harcerska na ul polowej ja tylko do niego chodze jak chodzi o wyrwanie a w leczeniu nie polecam!!!

Ps; jak chcesz na kase chorych to musisz zadzwonic i sie umowic i nie zapomnij mu puzniej przy wyzycie przypomniec ze przyszedles na kase chorych bo mi kiedys skasowal kase jak mu nie powiedzialam a glupio mi bylo przypomniec Pozdrawiam i powodzenia zycze ☺☻

karola21lomza tak tak, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, piszcie dalej opinie..

CZY ORENTUJE SIE KTOŚ Z WAS GDZIE MOŻNA KUPIĆ PLASTIKOWE NAKŁADKI, KTÓRE MOCOWANE SĄ NA SZCZEBELKACH "RUCHOMYCH" W ŁÓŻECZKU DZIECIĘCYM. ???

Witam.Pytanko do kolegów policjantów albo prawników.
Chodzi o wykroczenie kąpiel w miejscu zabronionym-art.55KW.
Kiedy można zakwalifikować taki czyn jako wykroczenie? Czy osoba musi cała wejść do wody(zanurzyć się do pewnego poziomu ciała) czy też zanurzenie ręki bądź nogi wypełnia już znamiona tego czynu ? pozdrawiam

to daj link

moze Ty nie masz dziewczyny:D

zamiast narzekać sam łataj

Treść jest ukryta

Damian prawda to co apisales id i haslo dobre?????

no to czekamy i trzymam za słowo ,że bez problemu podjade pozostawie samochod na parkingu.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Dokładnie to tylko u Nas jest możliwe aby zrobić krok w przód robiąc go do tyłu gratulacje posłowie

heheh z allegro wynika ze dzierzawca chce znalezc jelenia ktory kupi forty wszystko w nich zrobi i jeszcze wpisze dzierzawce jako wspolwlascicela dobry kmin:)

W tym tygodniu zakończyłem proceedure zaliczajac pozytywnie komisje lekarska, po wszystkim wyszlo mi:
TSF - 34pkt
TWO - 31pkt
MS - 35pkt
WZ - 48pkt
Jak oceniacie te wyniki?

sluchajcie, a czy byl ktos z was juz na policji w sparwie allegro? Ja takie wezwanie dostalam wczoraj, a kianowicie dzowni do mnie babka z komendy, na telefon i sie pyta czy pani taka i taka? JA DZwoni w sprawie transakcji na allegro i chcialabym zaprosic pania na wezwanie kiedy moglaby pani przykjsc? Umowilysmy sie na spotkanie wtedy kiedy mi pasowalo no i mam sie stawic w poniedzialek, ale o co chodzilo to nie chciala mi powiedziec. Wszystko mam poplacone, nic nie sprzedawalam nielegalnego tez nic nie kupowalam. Znajomej jeszcze jednej znajomej jakis czas temu wzywali syna, bo kupil jakas bluze na allegro od jakiegos oszusta, miala byc oryginalna a on handlowal podrubami, wiec nie wiem moze to w podobnej sprawie? Bo gdyby bylo to cos powaznego to wyslali by pismo z wyznaczona data przesluchania, a nie dzwoniliby na telefon i dogadywali termin, jak myslicie? Slyszal ktos z was o takich sytuacjach?

Treść jest ukryta

Każde rozwiązanie jest właściwie o ile przynosi pożądany rezultat :)
Sam bym się zainteresował tematem ale brakuje mi kilku złotych. Życzę powodzenia i sukcesów...

A piwko i bilardzik tez tam bedzie?

Chcialbym uprzejmie doniesc, ze "organizator" ma niiespelna 15 lat, a mam juz sygnaly ze organizator (dziecko) udostepnia wejscie nawet 14-letnie osoby. Uwazam ze policja powinna sie tym jak najszybciej zajac.

a swoja drogą budynek nie spełnia warunków na takie imprezy
śp Karwowski miał układy z nadzorem budowlanym i jakoś to sie kręciło(nawet przez 2 m-c była ochrona)
a impreza na dwóch poziomach .....to chyba organizator nie wie co może go spotkać
do Pana Generała nic nie mam poza tym że zwinął mi kawałek płotu i była sprawa w sądzie ale musiał oddać
widać ktoś w ratuszu zarobił dobrze że mają pozwolenie
no cóż ale kto nie ryzykuje to nie żyje

bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!

Jest takie stare powiedzenie w biznesie " co minutę rodzi się frajer " w naszym mieście już jest kilka min na które poszukuje się "zamachowców/samobójców" można być romantykiem i marzycielem ale za własne pieniądze które się ma w kieszeni . Gdyby było to kolorowe przedsięwzięcie finansowanie to nie problem! środki UE, banki więc najprawdopodobniej żaden bankier nie był na tyle głupi aby w to wejść wiec szukają idioty jak inaczej wytłumaczyć dzielenie się tak fantastyczną okazją ;-)

Witam

Oczywiście - zbieramy już niemal pół roku. Bardzo chętnie przygarniemy plastikowe nakrętki:)

Bardzo proszę o kontakt pod adresem: akcja.nakretka@gmail.com

Treść jest ukryta

Oświadczam, że sprawa nieletniego organizatora imprezy Piotra Z, jak i cała nielegalna działalność klubu "Barbados" sp. z.o.o w Łomży wkrótce trafi do miejskich organów śledczych, a tak się składa, że mam tam pewne znajomości. Jeżeli wszystko pójdzie pomyślnie organizator wyciągnie bardzo nieprzyjemne konsekwencje.

7 była HOT ;D 8 była ładna, ale i tak Pani, która była w komisji sędziowskiej w takiej kolorowej bluzce i rajstopkach była NAJ :D
później ją nawet w MC spotkałem :D mmmm..... cód miód :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

http://img412.imageshack.us/img412/1460/11750338.png

Prasa już o tym wie, nawet w fakcie piszą

widzialem pewnie tylko nie kojarze pojehalem jak po tancu

otwooszmy polaka albo wloha ale nie wloha to masz w nosie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org