czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nocny stróż

Ja nie jestem żadna młodzierz wszechpolska !! co wam odbiło ! chcialem się dowiedzieć coś na temat ale widać że unas mieszkają Żydzi Ruscy co za Stalinem i Hitlerem stali bRawo !

wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nocny stróż

<<<===Weterynarz Fred :p====>>>

macho

do +polak+ o takie rzeczy na tym forum to sie lepiej nie pytaj, bo w wiekszosci Ci co sie tu wypowiadaja to niedouczeni analfabeci, ktorzy nie wiedza sami o czym pisza. Uwazam ze wiekszosc wypowiedzi na tym forum to kompletna zenada, a ci co sie wypowiadaja,sa zacofani i potrafia tylko obrazac i wszystko krytykowac. Od dluzszego czasu zagladam na ta stronke i jak narazie zauwazylam kilka wartosciowych osob, ktorych wypowiedzi maja jakikolwiek sens. Pozdrwiam

Kochany cycq, bądź milszy dla ludzi ,nie mieszaj ich z błotem, traktuj z należytą powagą , to i sam będziesz tak traktowany. Co tak uwziąłeś się na tych kanarów, co oni ci zawinili. Oni też wykonują swoją pracę, jak ktoś poprzednio napisał, może jeden ci zawinił a ty psioczysz na wszystko i na wszystkich. Jak chcesz to potrafisz pisać bez błędów. Bez urazy. Życzę ci dobrego humoru, niech ciebie ta złość opuści.

Pozdrowienia.

AHAHAHAHAHAHAHAHA NO CO TY,NIE PISZ DO MNIE KOCHANY BO SOBIE TEGO NIE ZYCZE.A CO WAMN Z TYMI KANARAMI ?? ZADEN MI NIE ZAWINIL...PRAWDA WYKONUJA SWOJA PRACE,ALE NIE TAK JAK NALEZY BO BIORA W LAPE I PRZYCHODZA NAJEBANI DO ROBOTY.TYLE...A ADALL TO FANTASTA I TYLE

Anthony

AHAHAHAHAHAHAHAHA NO CO TY,NIE PISZ DO MNIE KOCHANY BO SOBIE TEGO NIE ZYCZE.A CO WAMN Z TYMI KANARAMI ?? ZADEN MI NIE ZAWINIL...PRAWDA WYKONUJA SWOJA PRACE,ALE NIE TAK JAK NALEZY BO BIORA W LAPE I PRZYCHODZA NAJEBANI DO ROBOTY.TYLE...A ADALL TO FANTASTA

no tak jednemu w Łomży ostatnio skończyła sie droga. Ale tylko z głupoty. Było to to ze trzy dni temu na skrzyzowaniu ulic legioonów dworcowa. Postanowił swoim Polonezem kumplom pokazać swoja klase /ha ha ha ha/ i prawym pasem dla skretu w prawo zaczął wyprzedzać jadacy srodkowym pasem pojazd. No i dupek nie wyrobił sie i wjechał na chodnik po drugiej stronie skrzyzowania a następnie odbiło go i uderzył w jadacy samochod. Ot takiego durnia to jeszcze nie widziałem ale wiedźcie na naszych ulicach jest ich wielu. Efekt trzy osoby ranne.

adresuje to do pojebów spod znaku smierdzącej gumy.

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

cycq
ja tez mieszkam w warszawie i zgadzam sie ze tam w srodkach tranportu miejskiego jest samowolka w nocy. Kanary po 22 bojo sie kontrolowac. Tylko ze w tych autobusach, tramwajach to nikt cie alkoholem nie poczestuje a co najwyzej da ci w morde albo zabierze komorke. Nie mowie juz o podpalaniu autobusow w czasie jazdy. Wiec nie pisz glupot. Raz sie przejechales autobusem w stolicy i uwazasz wiesniaku ze taki znawca z ciebie?

A co do kanarow w lomzy to i tak kontroluja bardzo rzadko. Ja przez ponad 2 lata pracy w naszym miescie zostalem zlapany tylko raz a przez caly ten okres jezdzilem na gape do i z zakladu.

Zreszto teraz juz nie jezdze w lomzy na gape, bo doszedlem do wniosku ze skoro stac mnie na bilet miesieczny w wawie to dlaczego nie mialbym kasowac biletow w lomzy.

Pozdrowienia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org