wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wreszcie coś się dzieje

Czesiu ależ ty mądry na odwrót,ile ty masz lat 5????

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wreszcie coś się dzieje

br1

Napisałeś "Znalazłem tylko..." więc podałem Ci i drugą kamerę. Fakt, że widok jest bez sensu ale może i na tą kamerę znajdzie się jakiś "amator" :)
Różni ludzie, różne pasje :)

Pozdrawiam

na podlasiu a dokladnie w lomzy :P

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

oj a gdzie to bedzie ale pewnie hala ni taki jak byl na gielczynskiej

jestem jaki jestem

Dziękuję za troskę o moje zdrowie Panie SAMURAJ, a co do oskarżeń to nie życzę sobie, bo nie jestem żadnym służalcem lizusem, ani pomywakiem, a jedynie denerwuje mnie to, że wypowiada się ktoś potajemnie oczerniając zupełnie nie znając rynku i nie ma pojęcia o czym pisze.
Proponuję chociażby wejść na stronę Polskiego Koncernu Naftowego i policzyć średnią marże z roku, a co do kosztów utrzymania to już nie będę się wypowiadał, ale wiem ile sam płace…
Ceny paliw dla Pana wiadomości zmieniają się codziennie, a i tak na dystrybutorze inaczej to wygląda, a więc z tego mogą wynikać różnice.
Zresztą myślę, że jest w Panu tyle goryczy, że nie warto tłumaczyć i w ogóle żałuję, że odpisałem na te wypociny zakompleksionego internauty który wypił browarka i nabrał odwagi by odezwać się na forum w ukryciu, a nie może przepatrzyć, że komuś jest lepiej.

miłego wieczoru...

dobrze dla wiadomości tych którzy chcą wiedziec co i jak !
lokalizacja jest narazie tajemnicą ale nie długo bedzię mozna uslyszec gdzie i kiedy bedzie otwarte.
- napewno nikt w barze ktory mamy zamiar otworzyc nie dostanie czworonoga
- lokal bedzie w pelni wyposazony w najlepszy sprzet gastronomiczny
- cenny bede na każdą kieszeń bo najtansze danie bedzie wynosiło ok 6 zł a naj drosze ok 35 zł
- również w nasiej ofercie bedą zestawy rodzinne czyli zestaw na cztery osoby
- a co do przygotywowania dan to proste nasi kucharze bede pracowac pod okiem klienta czyli oznacza to ze kazdy kto zamowi danie sobie bedzie widzial co i jak zostaje przyzadzone
-menu bedzie bogate i bedzie mozna sprobowac naprawde wielu dan kuchni świata

nie oglądam tego......

no niestety 95% twojej pewnosci nie sprawdziło sie lokal nie bedzie znajdował sie na ulicy dmowskiego z powodu słaba lokalizacja
jest mowa o profesjonalnym lokalu czyli i lokalizacja musi byc w miare widoczna i dostępna

Czyli w profesjonalnym barze chińskim ,można płacić waluta chińską, yuan(CNY) ??

jeżeli wielkość dań i ceny będą tak jak w C.H. Maximus w Nadarzynie to jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

lokal będzie na Legionów, a towarzystwo takie same jak w tej waszej Łomżyniance?

Uwaga. W dniu 04.02.2010 około godziny 20.40 znalazłam w okolicach Stokrotki (przy budynku Telekomunikacji) czarnego kotka. Zwierzątko ma około 4-5 miesięcy i czeka na nowego lub starego właściciela.
Proszę o pomoc. Mój telefon: 504050690

DiDi

spróbuj się częściej myć to nie będziesz musiał używać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org