Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wreszcie coś się dzieje |
Czesiu ależ ty mądry na odwrót,ile ty masz lat 5???? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wreszcie coś się dzieje |
br1 Napisałeś "Znalazłem tylko..." więc podałem Ci i drugą kamerę. Fakt, że widok jest bez sensu ale może i na tą kamerę znajdzie się jakiś "amator" :) Różni ludzie, różne pasje :) Pozdrawiam
|
|
na podlasiu a dokladnie w lomzy :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
oj a gdzie to bedzie ale pewnie hala ni taki jak byl na gielczynskiej jestem jaki jestem
|
|
Dziękuję za troskę o moje zdrowie Panie SAMURAJ, a co do oskarżeń to nie życzę sobie, bo nie jestem żadnym służalcem lizusem, ani pomywakiem, a jedynie denerwuje mnie to, że wypowiada się ktoś potajemnie oczerniając zupełnie nie znając rynku i nie ma pojęcia o czym pisze. Proponuję chociażby wejść na stronę Polskiego Koncernu Naftowego i policzyć średnią marże z roku, a co do kosztów utrzymania to już nie będę się wypowiadał, ale wiem ile sam płace… Ceny paliw dla Pana wiadomości zmieniają się codziennie, a i tak na dystrybutorze inaczej to wygląda, a więc z tego mogą wynikać różnice. Zresztą myślę, że jest w Panu tyle goryczy, że nie warto tłumaczyć i w ogóle żałuję, że odpisałem na te wypociny zakompleksionego internauty który wypił browarka i nabrał odwagi by odezwać się na forum w ukryciu, a nie może przepatrzyć, że komuś jest lepiej. miłego wieczoru...
|
|
dobrze dla wiadomości tych którzy chcą wiedziec co i jak ! lokalizacja jest narazie tajemnicą ale nie długo bedzię mozna uslyszec gdzie i kiedy bedzie otwarte. - napewno nikt w barze ktory mamy zamiar otworzyc nie dostanie czworonoga - lokal bedzie w pelni wyposazony w najlepszy sprzet gastronomiczny - cenny bede na każdą kieszeń bo najtansze danie bedzie wynosiło ok 6 zł a naj drosze ok 35 zł - również w nasiej ofercie bedą zestawy rodzinne czyli zestaw na cztery osoby - a co do przygotywowania dan to proste nasi kucharze bede pracowac pod okiem klienta czyli oznacza to ze kazdy kto zamowi danie sobie bedzie widzial co i jak zostaje przyzadzone -menu bedzie bogate i bedzie mozna sprobowac naprawde wielu dan kuchni świata
|
|
nie oglądam tego......
|
|
no niestety 95% twojej pewnosci nie sprawdziło sie lokal nie bedzie znajdował sie na ulicy dmowskiego z powodu słaba lokalizacja jest mowa o profesjonalnym lokalu czyli i lokalizacja musi byc w miare widoczna i dostępna
|
|
Czyli w profesjonalnym barze chińskim ,można płacić waluta chińską, yuan(CNY) ??
|
|
jeżeli wielkość dań i ceny będą tak jak w C.H. Maximus w Nadarzynie to jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
lokal będzie na Legionów, a towarzystwo takie same jak w tej waszej Łomżyniance?
|
|
Uwaga. W dniu 04.02.2010 około godziny 20.40 znalazłam w okolicach Stokrotki (przy budynku Telekomunikacji) czarnego kotka. Zwierzątko ma około 4-5 miesięcy i czeka na nowego lub starego właściciela. Proszę o pomoc. Mój telefon: 504050690 DiDi
|
|
spróbuj się częściej myć to nie będziesz musiał używać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |