Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Radny Zbigniew Lipski na Prezydenta Lomzy |
może peja coś wygdaka na ten temat w nowej pycie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Radny Zbigniew Lipski na Prezydenta Lomzy |
fasolki będą grane :D ??
|
|
W Kupiskach Starych jest Pani która sie tym zajmuje od wielu lat, napisz na meila. zawada30@o2.pl
|
|
o *****
|
|
Właścicielem jest mój sąsiad ps. GENERAł, pamiętacie może, CBŚ go zgarnęło. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=92229&t=92229 A teraz wynajmuje na studniówki, urodziny, 18-nastki... O ile wiem teraz przychodzi tam dwóch młodych chłopaków(od szefa), co tam sprzątają i pilnują, żeby im nic nie zginęło. Pod koniec tamtego roku podobno coś im ukradli, bo dzielnicowy się pytał, czy czegoś może sąsiedzi nie widzieli??? A z tego co wiem, coś chyba sami kręcili, bo na drugi dzień przyjechali kryminalni. Od tamtego czasu mają alarm na budynku. Oprócz tych dwóch przyjeżdża żona generała, chyba już "była" i jakiś Łysy napakowany starszy dres. Jeżeli chcecie wiedzieć o samej imprezie? Jeśli interesuje was stanie na podwórzu z browarem w ręku i fajką lub innym zielem proszę bardzo ale wydaję mi się , że wszędzie możesz się napić i w lepszym towarzystwie,chyba że przychodzisz po ziele. Imprezy odbywają się po CICHACZU (u mnie cały dom się trzęsie), ponieważ NIE MAJĄ POZWOLENIA. Pogaszone światła i jeśli ktoś do nich przyjedzie to wpuszczają i zaraz zamykają bramę. W razie telefonu na policję ściszają muzykę i gaszą światło na podwórzu. To standard na psy. Generał dobrze żył z policją, ma wtyki. Kiedy ktoś zadzwoni ze skargą, że jest za głośno - w minutę może dwie wszystko cichnie na jakieś pół godziny może godzinę, jeśli jest więcej telefonów - policjanci udają się na przejażdżkę po Nowogrodzkiej. Kiedyś wydawało mi się, że mają podsłuch w komendzie??? Generał jeszcze parę lat temu, miał bardzo dobre kontakty z Prezydentem J. Brzezińskim. Wiem to z własnego doświadczenia. Mieszkańcy osiedla zaleźli prezydentowi za skórę, pisząc pisma urzędowe i dzwoniąc na policję. IMPREZY Przeważnie na imprezy przychodzą gimnazjaliści z Trójki lub Bernatowicza, czasami też licealiści z Bernata, Wety, II-giego lub jakiejś wioski. Ostatnio impreza odbyła się w ostatki. Wcześniej w sylwestra, licealiści z bernata. W wakacje dyskoteki odbywały się w każdy piątek i sobotę, póki "nie posadzili" właściciela. Ostatki - sami uczniowie od 13-stu do 16 lat, raczej niebogaci, około 30 do 40-tu osób, większość dobrze nawalona. Impreza rozpoczęła się ok. 22.00, a skończyła koło 3.00. Stali na podwórzu. Pobili się z jakieś 3 razy. Pijane Dziewczyny wymiotowały na ulice, a część chłopaków chodziła pod drzewko lub pod bramę mojego sąsiada na siku. JEŻELI IDZIESZ NA IMPREZĘ DO BARBADOSU TO NIE PIJ ZA DUŻO BO KIBLE SĄ ZAMKNIĘTE NA KŁÓDKĘ!!! Generał jeszcze z 5lat temu nie chciał sobie podłączyć kanalizacji ma dalej szambo, nawet jego chłopaki nie chodzą do kibla, jak przychodzą odebrać towar. Jak idziesz na imprezę do atlantika to NIE BIERZ ZE SOBĄ ZA DUŻO PIENIĘDZY, UWAŻAJ NA DOKUMENTY, KOMÓRKI, BIŻUTERIĘ bo możesz ZOSTAĆ OKRADZIONY/OKRADZIONA. Do dziewczyn -- lepiej nie chodź sama na imprezę - weź chłopaka. Do chłopaków weź kumpla. A jeśli chodzi o panie pracujące w "wolnym zawodzie". Jeszcze 2-3 lata temu były przetrzymywane na samej górze w budynku. Były to dwie, trzy panie z Ukrainy, Rosji lub innego wschodniego kraju. Panie nie mogły wychodzić na dwór nawet po zakupy, co jakiś czas odwiedzał je goryl z siatami jedzenia. W Barbadosie kaloryfery nie grzeją. Kiedy w tą zimę przyszły 20-30 stopniowe mrozy, zamarzła im woda w grzejnikach. Kiedy przyszedł chłopak od pilnowania interesu musiał wołać MPWiK-i. Jeśli chodzi o osoby pokrzywdzone: pobite, okradzione, zgwałcone to mogę powiedzieć, że pewnie takie były. Kiedyś uratowaliśmy życie jednemu chłopakowi, który został podrzucony na przystanek. Był naćpany nie mógł się ruszać, ledwo oddychał. Jego kumpel go wyprowadził i uciekł. Zadzwoniliśmy na 997. Przyjechał radiowóz. Policjanci go obejrzeli, coś się pytali, nie odpowiadał ale oddychał wezwali karetkę. I zabrali go do szpitala. DO RODZICÓW - jeśli wasze dziecko wybiera się do Atlantika, (czy jak wolicie Barbados) to nie puszczajcie go!!! Niech dostanie zakaz na Atlantik!, wszędzie nawet pod blok, byle nie tam! Nie potrzebujemy więcej problemów. Łącznie z odwiedzeniami dzielnicowego czy może sąsiad nie widział co się stało bo jakiegoś syna radnego okradli? Mój sąsiad po każdej imprezie robi obchód i zbiera dokumenty, pieniądze - raz znalazł 300 zł, buta , komórki. Rzeczy materialne typu dowód osobisty czy komórki oddaje, ale pieniędzy nikt mu nie udowodni że wziął. Nam kiedyś ktoś wrzucił piłkę dobrej marki. Na drugi dzień przyjechał bogaty tatuś z synusiem i oddaliśmy, ale są ludzie, którzy czekają na takie okazje i nie są do końca uczciwi. Atlantik kojarzy mi się z pijanymi, naćmanymi nastolatkami (nie wszystkie, zdarzają się wyjątki), z porzucanymi prezerwatywami po trawnikach, z wymiocinami, sikami i roztłuczonym szkłem na ulicy, z bójkami i innymi przykrymi wydarzeniami; To chyba wszystko, jeśli macie więcej pytań? to pytajcie
|
|
ja naprawiałem u gościa z łomży, daj e-mail to podam ci numer
|
|
Witam,a może ktoś ma namiar na usługi związane z renowacja tapicerki samochodowej skórzanej jasna skóra bananowa,z góry dziękuje za informacje na ten temat
|
|
na demotach znajdziesz jak chlop kwiatki sadzi w dziurach:) wyglada ladniej:) a co do drog to niestety jak projekty i uzgodnienia robia urzedniki po godzinach to mamy wyzsza szkole jazdy:) co widac na 2poziomowej szosie zambrowskiej:) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Autor: Thomas (109.243.110.---) Data: 03-03-10 21:04 Tak i ten szyderczy uśmiech po wypisywaniu kwitka z 200zł mandatem za przekroczenie paru km. Kilku czy ponad trzydziesu?:) Jakiś Ty niewinny człowieku jesteś, jak cie policja skarciła mandatem za prędko,śc okrutnie, ojojoj!
|
|
Co to za policjant ze ucieka do sklepu:/ W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
heheehehhe
|
|
514805123 taniej w Łomży nie znajdziesz
|
|
Przybywa nam tych kamer coraz więcej. Czy można gdzieś zobaczyć widok z tych kamer w necie? Znalazłem tylko na Polowej-widok na skrzyżowanie:Polowa i Al.Legionów. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ok ,ok dzięki wielkie ;) pozdrawiam
|
|
Kazdy musi mieć swój rozum,ale właściele owego klubu powinni mieć sprawe za coś takiego ale jak mówił " bigi2004" przed tym sie nie uchroni ,takie realnia a prawo tylko pogorszy ta sprawe bo jak czegoś sie zabrania to bardziej sie to robi, nie uważacie tak?
|
|
Skończcie z tymi marnymi przepychankami. Jestem kibicem ŁKS-u ale trzymam kciuki także za chłopaków z Technika. Jedno miasto - ci sami ludzie. Pozdrawiam ! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Impreza jest zamknieta, wiec w czym problem? Rzetelny Obywatel to taki, który uszanuje innych Rzetelnych Obywateli, a może nie czuje się zaproszony i z tego powodu jest mu głupio, a jak wiadomo anonimowo może poruszyc każdy temat na forum, nawet swojej osoby po to by zobaczyc co o nim ludzie mysla haha. Czy to jest postawa Rzetelnego Obywatela? Raczej człowieka, z którym cieżko życ.. Jestes dla mnie typem czlowieka, ktory nie potrafi zajac sie istotnymi sprawami. W wiekszych miastach takie zorganizowane akcje sa na pozadku dziennym. Impreza musi byc dobra skoro glosno o niej, nie wiem jak wy ale ja sie wybieram i nie oczekuje bijatyk bo przeciez z takim nastawieniem to nawet Rzetelny Obywatel prawdopodobnie zjawiajac sie na takiej imprezie z nikim by sie nie dogadal, a to jak wiadomo pierwszy krok do bijatyki, a po drugie to nawet za darmo w morde nie bija =)
|
|
Hahahhahaha smiac mi sie chce jeszcze generala w to wmieszali buahahhah Karola ogarnij sie :) Pozdro.
|
|
na 100% :)
|
|
poszukaj na allegro, będzie najszybciej i najtaniej.
|
|
polecam manicurzystke www.best-nails.pl lub email best_nails@o2.pl
|
|
Ja przed Bożym Narodzeniem kupiłem żel pod prysznic LA RIVE w Biedronce był w zestawie. Może ktoś kojarzy o co chodzi i gdzie mogę to dostać? Mimo swojej ceny żel naprawdę był super i długo trzymał zapach. Z góry dzięki. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zablokuj kartę i szukaj innego telefonu. wątpię że ktoś go Ci odda chyba że znajdzie go świadek Jehowy to wtedy by Ci zwrócił. Ja miałem to szczęście.
|
|
co jak co.. syf jest konkretny.. ale z tego co zauwazylem na te imprezki chodza tylko kochane coreczki tatusia.. nie wierzycie?? to idzcie sie tam przejsc! II LO, I LO o tak tak... to te szkoly tam goruja... i nie ma co pierdolic!
|
|
Gowno wprowadzili , jak zwykle schowali glowy w piasek, bedzie mozna wydzielac pomeiszczenia dla palacych - a co to znaczy? Ze nic sie nie zmieni - jest furtka do obchodzenia ustawy. Zawsze uchwala jakiegos gniota
|
|
WOW radocha pewnie 1 papieros bez zaciągania dziennie za szkołą od poniedziałku do piątku . ********* radocha !! Biegnij sobie ulżyj na redtube
|
|
Mądra i mysląca młodzież napewno nie zagości w tej dziurze.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |