Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Erozja PO postępuje... Nitras rezygnuje |
hehe Akasha po pierwsze jesli kupuje ziemniaki to zawsze w swoim spozywczaku i pani zawsze wkalada na wage a potem tylko odejmuje lub doklada ziemniaczkow jak zabraknie mi chodzi tylko o glupie 4 tabletki czy nie ma ambitniejszych tematów na łomżyńskim forum jak tylko 4 pierniczone tabletki ja sie wiele razy znalazalem raz kupilem przeterminowana activie wiec wrocilem do sklepu po jakies godzinie i powiedzialem grzecznie wie pani pewnie pani zapomniala zdjac go z lodowki bo on jest po terminie pani mnie przeprosila i dala nowy i po kloopociie ale do cholery nie biegalem po osiedlu i nie krzyczalem tu sprzedaja przeterminowane jogurty ani sie nie rozpisywalem po forum heheh zacznimy cos dzialac zeby w lomzy zeby nie bylo bezrobocia a nie gadamy o glupich tabletkach unioslem sie przepraszam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Erozja PO postępuje... Nitras rezygnuje |
hej. ja również mam pytanie dotyczące kosmetyczki. wiecie gdzie jest możliwość odbycia 40godzinnych praktyk? Czy może któraś z Was była już na takich praktykach?
|
|
green zarzuć jakiś kontakt to Ci coś poradzę.
|
|
Ale Ty sie strasznie podniecasz! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |