Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne gwałty małolatów |
A JA LUBIE PALIC TRWAKE...MAM 21 LAT, MAM JA ZAMIAR PALIC W PRZYSZLOSCI I NA EMERYTURZE TEZ.wiem ze wiecej w trawce jest dobrego niz w wudce,co prawda lubie tez sie wudzi napic,ale okazyjjnie(ale duzo;).alkohol przeciez nie jest smaczny... naprawde... to np czemu wudke sie zapija albo zagryza?? zeby zniwelowac jej smak...a jak jest z marihuana?? delektujesz sie jej zapachem i aromatem.ja lubie palenie i ten stan po paleniu, nie lubie pic , ale lubie stan bezposrednio po wypiciu.proste. pozatym wkurwia mnie to ze ktos osobe palaca czasami trawke odrazu uwaza za cpuna lub narkomana?? tu trzeba sie nauczyc odruzniac osoby klubiace miekkie narkotyki i palace je dla przyjemnosci, niz cpuna heroiny ktory niemoze zyc jak sobie nie przypizdzi po kablach. pozdrawiam wszytskich szanujacych zielen :-]]]] KEEP HIGH !!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne gwałty małolatów |
A gdzie kasa z mandatów???????????? w ciągu roku trafia do państwowej kasy z tego żródła około 200 mln złotych i niestety zamiast na poprawe dróg, i innych celów związanych z drogami, przepada w kasie państwowej na inne (no może nie mniej ważne rzeczy) a chyba ta kaska powinna właśnie trafić na polepszenie "szwjcarskich" szos. Jak myślicie?
|
|
Ukończyłem swoją graficzną pracę. Wnoszę o rozważenie pewnych zmian w wyglądzie koszulek. Promując nasz klub zapomnieliśmy o jego strategicznym sponsorze. Jest nim nasz łomżyński Browar. Dlaczego nie sprzedawać koszulek z reklamą sponsora? Wniesiemy wtedy mały wkład w promocji naszego browaru. Ja nie wstydziłbym się iść z reklamą naszego piwa w każdym mieście świata. Od dawna Browar w swojej akcji marketingowej chce wyraźnie być kojarzony z Łomżą. Dlatego też na drugi plan poszły gatunki piwa i ich nazwy handlowe. Na świeczniku widać wyraźnie napis Łomża. Przy wyeksponowanym napisie ŁKS Łomża i powtarzającym się browar Łomża, tego nazewnictwa naszego miasta jest zbyt wiele. Dlatego trochę zmodyfikowałem graficznie tą naszą koszulkę. Jak Wam podoba się mój pomysł ??? p/s wzór koszulki być może niedługo się tu ukaże. Oczywiście to tylko luźna propozycja... Pozdrowienia. ściemka wszystkim
|
|
jakbyś tym swoim samochodem jeździł, to byś tak nie klnął na kanary. No, chyba, że pisząc "woże dupe samochodem" miałeś na myśli, że jesteś kierowcą któregoś z opisywanych czerwoniaków". Zwracam honor panie kierowco. A te studia, to chyba wieczorowe jakieś, po robocie w MPK !!??
|
|
Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć wszystkim kobitkom życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy waszej gościł tak samo często, jak w tym dniu. ToMunio !!! <kwiatek>
|
|
****Ładnie**** śnieg pada*** , jeszcze ***troszke i ***Łomża będzie *** "zakopana"*** :D Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
|
Piszę aby ustrzec! Posiadam abonament w firmie Idea. Przez ubiegly miesiac mialem zablokowane rozmowy telefoniczne (tylko wychodzace). 7 marca po wyslaniu kilku faksow z potwierdzeniem oplaty za zalegly abonamet, operator odblokowal mi polaczenia wychodzace. Swietnie, sprawdzam stan konta! okazuje sie, ze gdzies przepadlo mi 30 zl z poprzedniego miesiaca (ktore mialy przejsc na mc obecny) na rozmowy etc. Dzwonie do BOK operatora. Tlumacze co i jak. Kobieta z BOK sprawdzila to... okazalo sie, ze moje 30 zl zostalo wykorzystane na polaczenia z numerem *22 (koszt 1zl za polaczenie) w okresie blokady polaczen wychodzacych. Potwierdzam to informacje, iz probowalem dzwonic 20x moze wiecej na numer *22 w dniach 6,7 marca by sprawdzic czy zostala zdjeta blokata polaczen wychodzacych, tyle ze polaczenia nie byly realizowane z w/w bo zglaszal sie automat i informowal mnie, ze polaczenie nie moze byc zrealizowane z powodu zaleglych platnosci. Automat tak samo zglaszal sie i tak samo informowal gdy probowalem dzwonc na numery stacjonarne czy komorki. Wiec pytam sie kobiety czemu mialbym za te polaczenia (*22) zaplacic skoro mialem blokade. Kobieta odpowiedziala ze na numery alarmowe bezplatne(997,998,999) oraz nr *22 mozna zawsze sie polaczyc nawet gdy jest blokada polaczen wychodzacych, tyle ze za nr *22 juz placimy (1zl za kazde polaczenie). Tlumacze kobiecie po raz kolejny, ze nie moglem tak samo polaczyc sie z *22 jak i np. z nr kolegi (ta sama sytuacja). Kobieta uspokaja i tlumaczy, ze przy przyszlej fakturze bedzie wykaz wykonanych polaczen i wszystko bedzie jasne. Wiec tlumacze jej ze polaczenie jest rejestrowane i zapisane w bilingu gdy jest ono rzeczywistym polaczeniem a nie jest rejestrowane wybranie numeru i uslyszenie automatu ktory mowi ze polaczenie nie moze byc zrealizowane. A teraz jej odpowiedz i szok: Kobieta powiedziala (chyba za duzo, zdradzila) iz za te 20x lub wiecej wybranych numerow na *22 ja zaplace bo przeciez automat sie zglosil i poinformowal mnie ze polaczenie nie moze byc zrealizowane, jesli chodzi o przykladowe polaczenie do kolegi na komorke juz nie place za to bo przeciez mam zablokowane polaczenia wychodzace :) Wniosek ukryte oplaty :) Zamotane to i o to chodzi! Operatorzy telefonii komorkowej potrafia tak motac i komplikowac, ze skubniecie abonenta na 5 ,10 czy 30 zl jest proste bo malo kto bedzie potrafil do tego wszystkiego dojsc , iz zostal oszukany. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Jest jeszcze jedna :D http://polak.pl/extras/zoom.php?foto=desk4 :D:D Polak Potrafi ! wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą
|
|
"...chciales wydymac freda to fred wydymal ciebie..." Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
cycku - przestań ! Sio do domu, sio do mamusi, bo znowu ktoś ci kopa na przystanku MPK zasadzi ! Nawąchałeś się tego kleju (na trawkę to trzeba kasiorkę mieć) i wrzeszczysz txty rodem z trybun piłkarskich. Widocznie nie jeden raz pomasowali ci pałą plecy. Dlatego i pod sufitem już nie tak. Idź do domciu, posłuchaj Ich Troje, wypij na kaca soku z ogórków i spać ! Pozdrowienia - takie jest moje zdanie nie na temat ! Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Wlaśnie, Ja ADALL jestem z Tobą. I z tego co wiem to jeszcze wielu Normalnych ludzi którzy w swoim kraju chcieli by czuć się bezpiecznie, a ich podatki były wydawane rozsądnie.
|
|
Markolo5, nie powinieneś napisać oficjalnej skargi na MPWiK i złożyć na ręce wspomnianego Dyrektora? A nie żalić się na forum. Zresztą może komuś przydadzą się takie informacje o niesolidnych fachowcach..... A może będziemy wpisywać informacje o partaczach i stworzymy swoistą bazę firm pod kątem jakości świadczonych przez nie usług? Jak tylko mi ktoś spieprzy jakąś robotę to zaraz Was powiadomię... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |