Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Chłopaki Tuska mieli najlepszą trawę w mieście" |
dzięki dzięki, ale dzwoniłem, kazła zadzwonić pod kniec marca lub na poczatku kwietnia,ale dokladniej to nic nie wie tylko chodzi o to, że mnie dwa miesiące nie bedzie w polsce, a by sie nie chcialo2tyś.km wracac specjanie na to, jak pytalem czy mozna umowić sie nadowolny termin, to powiedziala, że termin jest narzucony z góry a nie samemu sie ustala, wiec o czemu to oni nazywaja umawianiem sie jezeli masz i tak juz wczesniej wyznaczony. może ktoś podrzuci jakie najleiej podać swoje wady i zalety najlepiej z tych co zdali, bo tak dokladnie to chyba i nikt jeszcze nie odpowedzial na to pytanie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Chłopaki Tuska mieli najlepszą trawę w mieście" |
Moze to roznica kulturowa bo przeciez Ormianie to chrzescijanie w niewielkim stopniu protestanci i wyznajacy judaizm...Ale mysle ze to jest zasadnicza roznica miedzy nimi... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mam garmina na 6110 navi i działa bez zarzutu
|
|
no nie wlasnie pokazales swoj poziom... Nie mam argumentow, to zaspamuje forum... Ile ty masz lat czlowieku? Najpierw chciales oferty, dostales, ale ci nie pasowaly. Pozniej stwierdziles, ze wystarczy ci w takim razie, aby pracujacy napisali na jakich zasadach pracuja. Napisali, to znow zmieniles zdanie, ze chcesz oferte ze szczegolami. I niestety powiem ci, ze twoje myslenie ma powazne luki w logice. To ze nie dostales zadnej oferty wcale nie potwierdza tego, ze w Lomzy nie ma pracy. Moze najwyzej potwierdzac to, na co juz ci zwracalem uwage... PRACODAWCY TU NIE PRZESIADUJA rozumiesz? Nawet jesli znajdzie sie kilku, to jest to ulamek procenta. Rownie dobrze moglbym napisac, ze jesli prezydent Polski nie odezwie sie na tym forum, to jest idiota... Jak sadzisz, odezwalby sie? I co? Jakby sie nie odezwal, to oznaczaloby to, ze mam racje? Czy moze swiadczyloby o tym, ze prezydent nie ma nawet pojecia o istnieniu jakiegos smiesznego forum 4lomza? Wiec twoje wywody sa niestety bez sensu, bo niczego nie udowadniaja. Zwlaszcza, ze co chwila zmieniasz kryteria i przyjmujesz tylko te dowody, ktore pasuja ci do teorii. Podanie informacji o sobie na tym forum przynosi korzysci? Dobry zart. Jakie to korzysci? Po pierwsze to jest forum, dzial ogloszen jest gdzie indziej, wiec zamieszczanie tu ofert jest spamem, ale jak widze, tobie sprzeszkadza... Po drugie, wyobraziles sobie, ze nagle zleca sie tu wszyscy przedsiebiorcy i zaczna na wyscigi wystawiac oferty, zeby udowodnic jakiemus anonimowemu narzekajacemu forumowiczowi, ze jest praca w Lomzy?
|
|
mi działa na zewnętrznym
|
|
Każdym swoim slowem utwierdzasz mnie w tym ze to ja niestety mam rację,no i jedna sprawa:mają pracowników do wyboru do koloru-a co za tym idzie-domyśł się....
|
|
Ludzie odpuście sobie ten temat piszecie że on jest durniem a sami z tego czerpiecie przyjemność kolejny przykład ludzkiej naiwności
|
|
do sklepów motoryzacyjnych zatrudnijcie mechaników a nie piekarzy a co do sklepu na makowej to nie polecam
|
|
kolego na malachowskiego 4, w mdk jest dla dzieci.w poniedzialki jak sie nie zmienilo
|
|
"Autor: djjona (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-02-10 11:47 dostaniesz sie bez problemu, jak ktoś tu wspomniał o łapówkach.... bez tego się nie obejdzie heh kto się tam uczy to wie :) kwiaty,czekoladki ITDDDD poratują jak masz 1 tu nie chodzi o polonistki*(2"3) one są nie przekupne heh i mają racje :} chodzi o przedmioty mniej ważne..." @ djjona - coś sciemniasz - rura ci zmiekla co? Najpierw biora teraz nie biora – cos plączesz! Albo cie postraszyli? Chyba najgorsza jest blondyna z polaka … Albo lekcji nie prowadzi albo jak jest to sie "zawiesza" ;) Albo ryja drze … ty debilu, wy ośle łąki. To u niej normalka. Mowie wam tragedia jak na nia traficie to bez korkow nie darady Wiecej nie pisze bo jeszcze sie wnerwi i kogos uwali :(
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W hali targowej parter wejście od rządowej jest zakład krawiecki tam takie rzeczy robią i polecam bo korzystałam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |