Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lomzynska dolina krzemowa - uczelnie. |
tragi-komedia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lomzynska dolina krzemowa - uczelnie. |
WEJDŹ TUTAJ: http://translate.google.pl POLSKI -> ROSYJSKI TEKST PO POLSKU ->TEKST PO ROSYJSKU Я приветствую всех пользователей форума! :D nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Czy ktoś z was korzysta z Facebook'a i ma internet w Multimedii? Jeżeli tak to proszę napisać czy Facebook działa wam prawidłowo
|
|
Witam. Zastanawiam się ostatnio nad coraz większym wpływem psychologii na życie współczesnego człowieka. Niestety z osiągnięć tej dziedziny "nauki" pożytku mamy raczej niewiele. To co udało im się wymyślić przynosi na wielu płaszczyznach opłakane skutki. Bezstresowe Wychowanie = Absolutny brak poszanowania dla rodziców, sąsiadów i otoczenia. Mieszanie w procesach nauczania = Klasy integracyjne. Szczytny cel, tyle że jak zwykle nie trafiony. Powiedzmy to otwarcie. Osoba o obniżonych wymaganiach z powodu dysfunkcji intelektualnej nie jest w stanie dogonić wynikami osób w pełni sprawnych. Nauczyciel prowadzący i tak się skupia na tych co zdają maturę i goni z programem jak może. Wynik? Ktoś kto mógłby rozwijać się przyzwoicie ale trochę wolniej, nie rozwija się wcale. Siedzi jak na tureckim kazaniu nic nie rozumiejąc z lekcji. Prawdopodobnie odczuwa frustrację jako nieliczny nierozumiejący tego o czym mowa. Resocjalizacja = Kosztowne niańczenie bandziorów którzy w cieplarnianych warunkach aresztów obmyślają plany na to jak zostać recydywistą. Zniesienie Kary śmierci = Czyli utnij łeb sąsiadowi to posiedzisz w nowoczesnym areszcie 25 lat. Wyjdziesz za dobre sprawowanie po 15. Wymysłów tych "naukowców" jest więcej. Można powiedzieć że przez to nowoczesne podejście dążące do doskonałości zatracamy się jako ludzie. Na siłę eliminujemy swoje słabości, zastępując je najczęściej kultem własnego ja czyli egocentryzmem.
|
|
Smolen odnośnie Urzędu Pracy to może po części masz rację bo ja myślałem o dotacji na otwarcie działalności, ty natomiast o dotacji na stworzenie nowego stanowiska pracy. Odnośnie drugiego postu to dużo mnie kosztowało żeby zrozumieć co napisałeś. Być może dlatego, że jestem na kacu ;). Jedno zdanie zrozumiałem i odpowiadam. Wręcz przeciwnie nie mówię, że należy za 600 pracować, tylko trzeba omijać takiego pracodawce szerokim łukiem, o czym wspomniałem wcześniej. Lecz zdarza się tak, że nawet te marne 600 "ratuje życie". Pozdro
|
|
Nie wiem czy zauwazyliscie ale Ormianie sa w naszym miescie o wiele wiecej lat.Jedenak są inni. Maja wlasne interesy na rynku czy tez pewne lokalizacje w Stokrotce...Znam osobiscie pewna rodzine gdzie córka po skonczeniu studiow poszla na policjantke do W-wy.Sa bardzo podobni...ale tylko z wygladu....Ci o ktorych pisze to prawdziwi uchodzcy bezproblemowi,ktorzy pracuja na swe utrzymanie...Jakaz wiec jest miedzy nimi przepasc Ormianie-Czeczeni....Ci drudzy nie potrafia zyc jak ludzie.Nie potrafia splamic se wypucowanych bucikow blotem.Bez skrupulow smieja sie nam w twarz i jeszcze potrafia zrobic awanture jak to im jest zle w naszym kraju...(pamietacie w tv akcje w pociagu do niemiec)...Komedia....Niech jada jeszcze dzis...tylko ze niemcy maja ich gleboko w.....D..... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam, zapraszam na stronkę www.zaginieni1939-45.pl . Znajdziecie na niej osoby, które zaginęły w latach II wojny światowej i inne ciekawostki - między innymi recenzje filmów wojennych itp. Codziennie aktualizowania - dodawane biogramy i artykuły.
|
|
Wiem że działa na zewnętrznym,ale może też na wewnętrznym tylko u mnie nie ma nawet możliwości wyboru urządzenia.
|
|
Może ja piszę nie wyraźnie ? Wchodzę w zakładkę system/zewnętrzny GPS i nie wyskakuje mi zadna inna mozliwość,ani ID urzadzenia Pokazuje się tylko napis POŁĄCZENIE DOZWOLONE TYLKO Z GARMIN GPS.
|
|
Dziękuję wszystkim za informacje i opinie:-)) Do kibic0 - nie należę do ludzi, którym google uratowało życie - wierz mi, że to nie jest panaceum na wszystko... Czasem warto się wysilić i poszukać gdzie indziej;-) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |