Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
walka Jaroslawa z Komuna |
"Szwędacze" powinni tam trafić głównie po to, aby się nie szwendali w poszukiwaniu głupich rozrywek. Co z nimi będzie, to zależy od ludzi, którzy by taką świetlicę tworzyli, no i od decyzji młodego człowieka. Sprecyzowane tematy... masz rację, są w Łomży kluby sportowe, ale jak widać to nie wystarczy. Nie każdy ma do tego polot, chęć. A kółka modelarskiego ze świecą szukać, poza tym słyszałem, że to drogie hobby (ale mogę się mylić, bo ja nie z branży). TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: walka Jaroslawa z Komuna |
Lewactwo nigdy nie dostrzeze problemu,dzięki lewactwu w w co niektórych krajach UE za kilka lat bedzie więcej muzułumanów niż rodowych mieszkanców,muzułumanow którzy gdy ich liczba wzrasta domagaja sie więcej praw,praw których rodowym mieszkancom sie odmawia.
|
|
Popieram Was. Ja w Lomzy mieszkam od 3 lat dopiero i sam doswiadczylem agresji czeczenskich uchodzcow dwukrotnie. Polegalo to na perfidnych zaczepkach z ich strony, gdy oni szli znaczna grupa, a ja z narzeczona i bratem. Panosza sie niemilosiernie po Lomzy. JA NIE CZUJE SIE BEZPIECZNIE !! A najgorsze jest to, ze wlasnie trzeba zamknac jadaczke na klodke, bo mozna zostac oskarzonym o rasizm i dostac wyrok. Potwierdzam, ze kasa ktora otrzymuja, jest zostawiana w maszynach do gier !! Jak juz ktos wspomnial Admiral na starym rynku, badz tez masowo przychodza do takiej spelunki na starej lomzy. Prawda jest taka, ze normalnie sprawa tych chlopakow by zostala umorzona ze wgledu na niska szkodliwosc spoleczna czynu - tak to sie chyba nazywa, no ale niestety, ci ktorzy rozklejali nalepki zostali mozna powiedziec kozlami ofiarnymi bo interweniowal wojewoda podlaski. P.s. Dowodem na to ze czeczenscy uchodzcy sa zagrozeniem jest fakt, ze znam ludzi w Lomzy, glownie dojrzalych, w moim wieku okolo 35 lat, ktorzy juz zdolali doswiadczyc wielu zaczepek z ich strony przechadzajac sie po miescie, niz ze strony marginesu polskiego. A nie powiecie mi chyba, ze (choc moga tacy byc) ze czlowiek w wieku 35 lat, ktory zalozyl rodzine, bylby chetny do wszczynania klotni z innymi. Podobno zawsze byly prowkowane przez czeczenow - znam z relacji tych osob, ktore doswiadczyly konfliktow z uchodzcami. Najgorsze jest to , ze panstwo nie nie chroni skutecznie polskich obywateli. P.s.2 Potwierdzam to ze wielu z nich nosi ze soba noze. P.s.3 Rasista nie jestem, ale chce sie czuc tu bepiecznie.
|
|
Myślę że przydałaby się manifestacja. Nie obrażająca a pokazująca jedynie jakie zdanie mają mieszkańcy miasta. Odpowiednio przemyślane transparenty i pochody ulicami starego miasta dużą liczbą osób dałoby jakiś impuls do myślenia włodarzom. Czemu nasze zdanie się nie liczy?! Wystarczy spojrzeć na Katowice miasto o wiele większe i rozwinięte od Łomży. Tam podobna ilościowo grupa uchodźców narodowości czeczeńskiej przeszkadzała to co mówić o Łomży? Przemocą myślę że mało wskóramy ponieważ każdy napad na Czeczena to przejaw rasizmu i trąbią o tym wszelakie media. Niestety nie działa to w drugą stronę. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
p.s. Mam dysleksje, wiec prosze nie przyczpiac sie o blendy ortograficzne.
|
|
Autor: lauracrow1 (---.introlan.pl) Data: 25-02-10 22:52 tak, tak, ekonomik taki zly ale jakos o kurestwie tam nie slyszalam, III Lo taka renoma, powazna i surowa dyrektorka ale jak uczennica obciagala w kiblu to dopiero byla afera, Mechaniak ni by taka renomowana szkola, trudny poziom i wogole i tez niedawno mieli nieza agentke co se ogory w dupe wsadzala i foty cykala, hm.. no to ja juz sama nie wiem ktora szkola najgorsza...no bo chyba nie ekonomik? Bo w kazdej innej szkole tez pala, tez sa pijacy nauczyciele, tez sa znudzone zyciem i marna wyplata szatniarki, ktore sa opluwane przez wywyzszajacych sie uczniow, tez zdarzaja sie kradzieze, a dyrektor nie jest od chodzenia jak stroz co przerwa po kiblach i sprawdzania czy ktos ciaga czy pali papierosy...zajmij sie czlowieku czyms pozytecznym, a nie donosami, bo takich zawistnych typow to nie tepie POPIERAM W 100%
|
|
Pracodawcy są winni i pracownicy też,nie ma reguły.W Łomży ci pierwsi są jednak gorsi.Kawał sku...., widzą jak jest i robią jeszcze gorzej na przekór,mało zapłacą a wymagają, kokosów chcą się dorobić jak najszybciej,poszanowania nie ma,podziękowań za dobrą pracę też nie,szacunku zero,on ma gdzieś,powie nie chcesz nie rób przyjdą następni i taka głupia selekcja się odbywa,jak by było inaczej wszystko prężniej mocniej by się rozwijało,pracownik zostawał by dłużej na jednym stanowisku,miałby motywacje do pracy,rozwijał by się,pracodawca z czasem mógłby zwiększać pensję,ludzie zarabiali by więcej,każdego byłoby stać na więcej,wszystko jakoś by się kręciło ale po co skoro jest taka głupia mentalność, ci z wyższej półki będą z dnia na dzień coraz bardziej się dorabiać a reszta dla takich straci zdrowie. Smolen masz racje,tak jest dość często,sam byłem w podobnej sytuacji,tym bardziej widząc młodego myślą że mogą być jego Bogiem a on sam będzie zwykłym psem a potem zrobią z ciebie ofiarę losu że nie nadajesz się do pracy kiedy nie dasz sobie w kaszę dmuchać.Więc pytam się jak tu można mieć chęci do pracy?jak tu się wykazywać?co bardzo by się chciało. Ja pierdz... taką robotę więc będę w życiu kombinował,także swoją ciężką pracą,wiem że na początku jest trudno i na to się nastawiam,kiedyś przyjdzie taki dzień że tacy pracodawcy jak w Łomży będą mnie całować po dup.... :D,życzę sobie tego,a ludziom na pewno bym nie żałował,zawsze jak mam to dam.Marzenia marzeniami ale trzeba zająć się tym by je spełniać.Wszystkim życzę wiele dobrego i tego byście się nie załamywali a dążyli do celu i mieli siłę żeby walczyć z tymi gburami, jajzami, złodziejami.
|
|
ja wierzę ze czczeni ni winie nie atakują jak ich zaczepiasz i prowokujesz to Ty czy ja na nich miejscu też bym nie dał się po głowie bić itd Było dobrze nikt uwagi nie zwracał ,do puki ten Kołakowski przez wyborami na mieszał ,Polacy powinni się wstydzić ,jak by to było jak my na zachodzie bym byli prześladowani ,nie róbcie z igły widły bo ja tez chodzę po ulicach i ich widzę żaden z nich nie jest wrogo nastawiony, dajmy im spokój jest swoich naszych problemów dużo.Pozdrawiam.
|
|
No i ' Kaśkaa.' właśnie uświadomiła nam ile ma lat :O chociaż , nie do końca, albo nadal jesteś w SP , albo wyższy szczebel , gimnazjum :D
|
|
Coraz drożej.. Wczesniej za 2 godziny płacilo sie mniej. Jeśli będą takie ceny to ja podziękuje. Kto tu będzie na taki basen chodził ? Bardziej opłaca się do zambrowa pojechać.. Nawet do MIkołajek.. wiecej atrakcji... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |