Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okupacja Polski |
Nie martwcie sie nic wam nie zrobia.Zostaliscie ofiarami bo do akcji wkroczyla wyborcza i presja wojewody itd.Jezeli w tych ulotkach bylo tylko ze nie chcecie czeczenow to nie ma w tym zadnego obrazania.Niestety musiscie naskrobac na papuge i po sprawie.Na drugi raz nie dajcie sie zlapac.14. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okupacja Polski |
Treść jest ukryta
|
|
Niewiarygodne!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy tak trudno skorzystać z google'a? To nie kosztuje dużo wysiłku a można, bez prowadzenia zbędnej dyskusji znaleźć potrzebne informacje - np. stronę www.filemon.lomza.pl Ma zowsze Łomża
|
|
Wlasnie moze chociaz jakis trop?
|
|
darmowefilmy.eu Takos
|
|
To nie tak jak myslicie ,ja poprostu chcę znależc chociaz jednego uczciwego pracodawcę,ktory zamieści na tym forum swoją oferte z szczególowym opisem jak i z wymaganiami co do potencjalnego pracownika-czym bedzie mogł udowodnić swoją uczciwośc,bardzo mi na tym zależy gdyz ja po prostu nie wierzę że w tym mieście jest "uczciwa praca". A skoro uważacie ze się mylę to proszę o oferte! (a chciałbym śie mylić).
|
|
A wiecie co jest w tym wszystkim najzabawniejsze????? Ze ludzie boja sie wyrazac swoich opinji na tematy czeczenow poniewaz chca uniknac odpowiedzialnosci karnej...Do tego doprowadzili nasi moznowladcy,ze nawet nie ma wolnosci slowa...jaka to obraza czy rasizm jezeli na widoczne objawy przemocy lub patologiczne zachowania chcesz wyrazic poprzez swoja PREWDZIWA opinie... Widzac zajscia z ich udzialem na ulicy nie ma sensu powiadamiac o czym kolwiek bo zamkna ciebie jako rasiste... Ja nim nie jestem wrecz przeciwnie ale wiem jacy oni sa naprawde,wiem ze ludzie nie wymyslaja histori z nozami.Zyc w zastraszonym miescie nie jest przyjemnie...wspolczuje...i Powodzenia.... P.S.Nie nawiazuje tu do wszystkich obywateli czeczeni tylko do walesajacych sie po ulicach gosci ktorzy chca upodlic i tak Nasze ciezkie zycie.... Ten post nie rozwinie sie jak slynny martius vel...dorota...a szkoda.... Fear only he remained....
|
|
oj jasiu widziałem go z drzewa.
|
|
Smolen bez sensu ta napinka bo to samo można powiedzieć o pracownikach, że tylko wykorzystać pracodawców, z podejściem bo mi się należy i **uj, a jak nie dasz mi tego co ja chcę ( a i tak zawsze będzie mało bo apetyt rośnie w miarę jedzenia i po jakimś czasie 2000 PLN netto też będzie za mało) to jesteś bardzo zły i "pluć takiemu pracodawcy nie w twarz tylko w mordę". Żeby pracownicy zmienili swoje podejście ( z PRL - owskiego) i np. zaoferowali coś z siebie, że mój wkład i pomysły przyniesie dodatkowy zysk dla pracodawcy to uwierz, że pracodawca podzieliłby się zyskiem bez problemu i pracownik zarobiłby dużo więcej niż te 2000 PLN. Ale mamy jak mamy i pracodawca zazwyczaj rozumie pracownika bo często sam był w przeszłości pracownikiem, ale z czego ma dać pracownikowi? ze swoich odłożonych pieniędzy ma dokładać, aby dać komuś kto chce i nic nie wnosi sobą nowego tylko robi aby odpękać te kilka godzin. Pracownik natomiast rzadko rozumie pracodawcę, ze względu na to że nie był po tej drugiej stronie. Podsumowując, smoleń nie pasuje to se zmień i tyle. Bo tacy jak ty po jakimś czasie i tak zbesztają pracodawce z błotem choć ten płacił by mu 2000 PLN, ale jak ten by chciał 3000 i tego nie otrzyma to zaczyna się jazda. Nazywa to się niewdzięczność i występuje bardzo często. no nie - dalej nie opowiedziałeś nic o sobie. Więc zadam pytanie prościej na finansach się znasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |