Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program wyborczy - Prezydent Łomży 2006 |
ja znam i podzile sie nimi za symboliczną kase !!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program wyborczy - Prezydent Łomży 2006 |
Pionowanie w wykonaniu kobiety ? hmmm ..... :)
|
|
Może są na forum osoby, które miały kontakt z Agencjami Ochrony. Mam takie pytanie. Dlaczego pracownik, od którego wymaga się przede wszystkim muskularnych mięśni i artystycznego władania pałą winien mieć przy tym wyższe wykształcenie? Zatoczę cytat dla tych, którzy nie czytali: "Jest praca w Zakładzie Karnym w Czerwonym Borze. Placówka poszukuje pracowników do działu ochrony. Kandydaci muszą spełnić kilka warunków. "Wiek nie przekraczający 35 lat, wykształcenie min. średnie i kat. zdrowia A". Kiedyś, osoby marzące o wstąpieniu do słynnych brygad ZOMO nie mogły wręcz afiszować się wykształceniem choćby średnim. Musiało być podstawowe, góra zawodowe. Czyżby obecnie instrukcja na pojemnikach z gazem paraliżującym jest pisana po angielsku a pały są skomputeryzowane ???? DiDi
|
|
Zauważyłaś ryskago? Wypowiedzi polaka bywają często "perełką" !! I jak się zapomni, to nawet błędów nie robi .......... ?!?!
|
|
nazis: może jaśniej. Oświeć mnie, bo nie rozumiem z kolei Ciebie ! obserwator38
|
|
|
Ryskago, News: dzięki moje Kochane za obronę :)) Zgodnie z wezwaniem News i Tigera .... koniec jeżenia, zęby ku słonku !
|
|
Dan Brown "Kod Leonarda da Vinci" . Ostrzegam ! Pozeracz czasu. Rzucasz wszystko i czytasz.
|
|
...nei weim czy ktos napisal post podobnej tresci do mojego bo nie mialem ochoty czytac wwzytskich... problem polega na tym , ze w lomzy jest taxuwek troche za duzo... i podniesienie ceny wcale tu nie pomoze...a wlasnie cene nalezaloby obnizyc, w godzinach popoludniowych, wtedy wszystie taxuwki bylyby zajete, to i dzien taksuwkarzom by szybcij zlecial i niemusieliby czekac na tych zjebanych postojach... proste malolat ze mam racje i tyle bo mam IQ jak doda paliwoda
|
|
www.turbotanks.com
|
|
a ja propponuje jeszcze akcje mailowa za pozbawieniem Białegostoku statusu miasta metropoli - jak widac po ich działaniach to jest to tytuł na wyrost
|
|
ADALL! Skąd znasz taki dokładny życiorys Ryskago, Ty jej najbliższy kolega i nie znałeś jej możliwości. Zobacz jak od ręki pisze niektóre swoje posty, niczym poezja Szymborskiej. Nie wiedziałem że tak ją mało znasz. Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |