czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista poparcia dla Ekspertów Komisji Smoleńskiej. Jest już 2.000 osób.

Polecam SP7 iż sama się tam nie dawno uczyłam . Mili nauczyciele i wgl . Polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista poparcia dla Ekspertów Komisji Smoleńskiej. Jest już 2.000 osób.

ortodonta to ciężki pacjent, może zamiast "mi" powinienem napisać "mI" w wersji dla nie zaawansowanych muzgojeb*ów

,,ta kraina to ruina"

niechaj ma coś od życia radości :)

no bez kitu.to prawda.
jak nie miałam roboty to nic, żadnej! a jak już coś znalazłam to zaczęli wydzwaniać,że pani spełnia wymagania,...że my zapraszamy do współpracy,...że my zapraszamy.. to teraz pocałujcie się wszyscy w d**upę o.!

w moim:D heheheheh

Tym żeby MIASTO oplacalo rachunki za mieszkania rodzinom bez żadnego dochodu?
Niektorzy zapytaja z jakiej racji?no powiedzmy ze skoro nie potrafia zapewnic ludziom pracy,skoro "inni"są sponsorowaniitd..

nigdzie nie idź jak się głupio pytasz "czy trudno się tam dostać i od ilu punktów przyjmują ???"
a co nie wiesz na co cię stać?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Witam!Mam pytanie chcę zapisać dziecko do przedszkola publicznego,do 3-latków.W tym roku ma być zmiana i zapisy przez internet.Zawsze były od 1 marca.Dzwoniłam do przedszkola,i powiedziano mi że dopiero od 15 marca.Może mnie zwodzą,żebym moje dziecko zapisała za późno,decyduje kolejność zgłoszeń!Czy ktoś wie jak rzeczywiście jest?

antek-tak czy siak to my wszyscy juz na to płacimy,jak również na utrzymanie uchodzców,
west-niestety nie mogę(ironia za 4.50 na czarno,zeby dorabiac wyzyskiwaczy?)
Proszę o ofert skoro jest ich tak dużo.

jasiu dla ciebie i sp8 to za wysokie progi...

hehehhe prawda :)

Seks w związku ok, ale nie inaczej ;-)

a mi kurzajkę odciął mistrz Yoda swoim świetlnym mieczem , zjadł ja i teraz tak wygląda :)

proszę zgłaszać chętne drużyny na adres orliklomza@o2.pl nazwa drużyny oraz nr kontaktowy.

June Lodge and Prince Mohammed - Someone Loves You Honey

No chyba że panie kogito jesteś z rady miasta !!!to rusz dupę i zamiast piepszyć bzdety wybudujcie w Łomży wybiegi dla psów,wybudujcie toalety(darmowe)dla ludzi,a nie tylko brać kasę i karać!

Witam wszystkich!
Tak jak wy mam zamiar stać się policjantem.W przyszłym tygodniu chcem złożyć papiery do KWP B-stok.
Potrzebuję materiałów do TWO i multiselektu.Jeżeli jest ktoś tak łaskawy to proszę o przesłanie materiałów na mój adres e;mail
monika4790@amorki.pl lub grzesiek330@amorki.pl
Z góry dziękuje i czekam z niecierpliwością.

i to jest kolejny temat "bez dna"!!!!!

sa za i przeciw sprzataniu.....ale szczerze mowiac wystarczyloby gdyby kazdy z wlascicieli psow troche pomyslal.
nikomu "KORONA" z glowy nie spadnie jak sprzatnie po swoim pupilu.
wystarczy wziac jakakolwiek torebke i kawalek papieru i juz!!!

nie opowiadajcie glupot ze policja mandatem ukaze jak wyrzucicie to do kosza.....widze praktycznie codziennie taka sytuacje gdzie pewien wlasciciel psa nie tlumaczy sie placonym podatkiem tylko zbiera to co jego psiak zostawi i jakos jak mijali go policjanci to zadnego mandatu mu nie wlepili!!!!!

to sa tylko wasze dziecinne wymowki "bo ja place to niech oni sprzataja"!!!!

tu nie chodzi o karanie mandatami tylko o wasz kulture i juz!!!

jakos wszyscy tylko narzekac potrafia- jak jedziecie gdzies za granice to potem slychac "bo tam czysto,bo ladnie,bo fajnie......" ale na swoim podworku dupe ruszyc to nieeeeee po co "przeciez podatek place...."

w wielu krajach Niemcy,Wlochy,Francja,Hiszpania.......trawniki w miastach sluza ludziom.....pewnie co poniektorych z was to "smieszy"....do odpoczynku,do milego spedzenia godziny,dwoch z dziecmi......
tam jakos ludzie nie tlumacza sie placonymi podatkami i nikomu nie sprawia -o jakze dla was wielkiego problemu!!!- sprzatniecie po swoim psie!!!!!

no tak ale wy placicie podatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tyle tylko ze polowa i tak nie placi tego podatku a mimo to sprzatac po swoim pupilu nie chce!!!!

a potem slychac narzekania-"ale ta Lomza to wiocha,syf ,brudno,zasrane chodniki,smieci sie walaja......."itd. itp.

ale ze wy sami przez swoje podejscie sie do tego dokladacie to nieeee "bron boze"......lepiej narzekac "bo ja place podatki"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pies narobi-place podatek-niech inni sprzataja,nie ma torebek,nie ma koszy......
porozrzucane torebki po "czipsach"-chociaz kosz JEST tylko 2metry dalej-place podatki -niech inni sprzataja.....

i tak mozna by caly dzien i kolejny i kolejny!!!!!!

zamiast narzekac na wszystko i wszystkich popatrzcie na siebie i nauczcie sie troche pokory i kultury!!!!!!!

o jakis kluczach pisze w ogloszeniach ze znaleziono ale na PILUDZKIEGO ze od domu i auta nr tel podany jest

Fajnie, że zabrałeś głos w dyskusji Marku :)
Chętnie bym się kiedyś spotkał przy kawie i porozmawiał jak byś znalazł kiedyś chwilę. Ale to może uzgodnimy przy najbliższej okazji na jakieś imprezie...

Autor: kaka (109.243.219.---)
Data: 26-02-10 10:04

Również polecam Ci pewną lekturę - słownik języka polskiego.I sprawdz sobie to co piszesz :) Pozdrawiam, jak nauczysz się pisać, odezwij się.

Kolego to nie jest sprawdzian ortograficzno gramatyczny.

Autor: kaka (109.243.219.---)
Data: 26-02-10 10:07

Aha i jeszcze jedno: nie jestem Twoim kolegą.I skończ bredzić zawistny człowieczku

Zawistny????? A czego to niby ja miałbym ci zazdrościć ??????????

Tego że podstępnie próbujesz zdobyć klientów????????
hahahahahahahahaha
wiesz na czym polega twój problem ????

Na tym że nie radzisz sobie w tym zawodzie .

Potop - Pit Bull

http://w445.wrzuta.pl/audio/3qIoQL7oGYs/potop_-_pit_bull

brawo!

w końcu jest w porządku :-)

piękna cena : Karnet kwartalny – ważny 90 dni (bez limitu wejść)

Cena zakupu - 450,00 PLN

bez komentarza...

Trzeba działać na szerszą skalę, 800 podpisów,które był zebrane w sprawie likwidacji ośrodków to zbyt mała akcja. Powinniśmy my jako mieszkańcy ,zebrać większą grupę i ruszyć z petycją w miasto o usunięcie tych ośrodków z Łomży. Jesteśmy zbyt małym miastem, mającym wysokie bezrobocie, które nie jest w stanie "żywić" Czeczenów (innego określenie nie użyję, bo znowu rozpęta się BURZA medialna i propaganda). Jakie oni mają perspektywy rozwoju, jeżeli rodowici mieszkańcy za chlebem wyjeżdżają do większych miast czy też zagranicę? Czemu obcy ma mieć lepiej niż swój? Ale niestety taka jest dzisiejsza polityka, bez realnej inicjatywy społecznej z naszego kraju powstanie druga muzułmańska Szwecja,Francja czy też Beneluks. Wszyscy wielcy TOLERANCYJNI za 30-40 lat zapłaczą nad swoimi przekonaniami i poglądami,które spowodują,że ich Polskie dzieci i wnuczkowie będą szykanowani, zastraszani, napadani przez "kolorowe" gangi na naszych ulicach,szkołach itd.

jak oceniam naszych pracodawców,;;; to są hieny,; dla nich pracownik to jest śmieć, tylko robol do nabijania im kasy ,żeby nie wiem ile robił to i tak tym palantom mało..... Na zachodzie pracodawca to dba o pracowników, tylko nasi pracodawcy by chcieli swoich pracowników wykorzystać jak największą normę pracy po 12godzin a płacić parę groszy ,,tylko dużo i dużo ,pluć takiemu pracodawcy nie w twarz tylko w mordę.Niech się palant jeden i drugi nauczy traktować pracownika .Pozdrawiam.

Szanowni forumowicze czytając Post "Gdzie jest praca" postanowiłem skrobnąć coś od siebie. Otóż praca jest ale w Chinach.
Sprawa jest banalnie prosta. W świecie szalonego kapitalizmu wasza chęć do pracy i wasze wykształcenie jest absolutnie nic nie warte. Jeśli cały nasz majątek narodowy który dał pracę naszym rodzicom został sprzedany osobom prywatnym z zagranicy to jaki oni będą nie zmieli interes w tym by utrzymywać miejsca pracy w Polsce skoro Chińczyk zrobi to za 1/5 cen kosztów pracy Polaka? Zakup firmy z danego sektora przemysłu równa się przejęciu udziałów w rynku. Skoro mamy kawał rynku to, by się na nim umocnić obcinamy koszty.
Najtańszy jest Chińczyk. U podstaw naszej obecnej biednej egzystencji leży zwykła ludzka chciwość. Trzeba być naprawdę ślepym by nie rozumieć zasad kapitalizmu. Czynnik ludzki w kapitalizmie jest tylko narzędziem do zaspokojenia wysokich potrzeb wąskiej grupy światowych miliarderów.
Jeśli narzędzie się psuje (domaga się godziwej zapłaty) zmienia się je na lepsze (pracujące za jedzenie).

Karmi się nas wzniosłymi hasłami o wolności. Tylko czym jest wolność bez godności? Godność w moim rozumieniu to możliwość zaspokojenia podstawowych potrzeb. Wolność to fałszywy slogan żeby mydlić oczy ubogim.

Niestety sytuację zmieni tylko kolejna rewolucja.
Nie koniecznie krwawa.

Dobrze że w końcu ktoś założył taki temat na forum, może właściciele czworonogów poczuja sie w końcu do obowiązku sprzatania po swoich pupilach. Dosyć już glutów w piaskownicach gdzie bawia sie dzieci, poobsrywanych trawnikach, gdzie rónież łatwo trafic na minę.
Chodza takie paniusie, nosza swoje malutkie psinki na rekach, poubierane w sweterki ale juz ciezko podniesc z ziemi smierdzacego gluta !!!!!!

Szufelka , papierowa torebka i do dzieła. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idziesz na rozmowe i mowisz ze mozesz pracowac dajmy na to za 2500 zl
przychodzi pan X i mowi ze usatysfakcjonuje go 900 zl
ma takie same umiejetnosci jak TY

opisal ktos na necie oferte pracy ze moze dac 2800
Ty dowiadujesz sie ze przyjal pana X za 900 zl i piszesz to jakie to niesprawiedliwe ze oszust ze cos bo przyjal kogos za 900 zl

dlatego nikt Ci nie opisze ....

obe trony godza sie na warunki nikt nikogo nie zmusza do pracy ...

pracujesz bo sie godzisz na warunki ....

wiec do kogo zal ze jest jak jest

to winni sa pracownicy

bo jak by nikt nie zaczal pracy za najnizsza stawke i na czarno
to pracodawca sam by nie pracowal musialby zmienic oferte

ale jezeli ludzie sie na to godza to tak maja wiec nie wiem z kad to nazekanie ?

smolen to nie pracuj .. jak by nikt nie przyszedl do takiej pracy to pracodawca by nie zarabial wiec bylby w plecy i nie nabijalby kapuchy wiec by zaczal powoli zmieniac swoje nastawienie

zacznijmy siebie szanowac a wtedy beda szanowac i pracodawcy ...

a jak komus pasuje i daje po sobie jechac to i pracodawcy jest na reke

Generalnie potrzebne jest miejsce. Ok, masz rację Centrum katolickie jest w porządku, ale to jest dla pewnego grona osób, nie mówię, że jest coś tam nie tak, czy coś, bo sama korzystałam np. aerobik, czy szkoła rodzenia.
Chodzi o to, aby były też takie miejsca w innych częściach miasta.
Potrzebne jest miejsce, w którym byłyby co najmniej 3 sale (porównuję do MDK-ów i GOK-ów w okolicy), sala komputerowa, salka ze stolikami do prac ręcznych, i salka do zabaw. Nie zaszkodziłoby też miejsce na stół do tenisa, lub bilarda, ewentualnie piłkarzyków.
Tak wygląda to w okolicy. Oczywiście należy dodać jakiś kantorek dla wychowawców i łazienki, co w sumie daje ponad 100m2.
Pytania zasadnicze: gdzie takie pustostany się znajdują? I kto za to zapłaci?

ciekawe co by było jak by grupka czeczenów napadła na policjantów i któryś by zginął od ciosów nożem???? może wtedy by sie cos ruszyło

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org