Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NSZZ Solidarność RI przeciw integracji Polski z UE. |
Dziękuję szczerze za Pańską konstruktywną krytykę, bo o takiej właśnie myślałem, o to chodziło. Jedyne, z czym się nie zgadzam to Pana słowa: "to co teraz skleciliście to jest gniot nad gnioty". Pisałem, że moje poprawki przepadły już na Komisji Rodziny, Opieki Społecznej i Zdrowia - a miałem ich naprawdę wiele. Ja byłem przeciw temu programowi, także na sesji jako jedyny byłem przeciw. Wiec nie ja skleciłem tylko oni sklecili. Jestem jednak niesamowicie wdzięczny za rady, które odnoszą się do meritum problemu, dziękuję jeszcze raz Panie Aleksanrdrze ! Maniek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NSZZ Solidarność RI przeciw integracji Polski z UE. |
Franciszek Legalizacja ,,agencji towarzyskich,,nie zależy od władz lokalnych,potrzebna jest ustawa , tym moze sie zająć tylko parlament........................ale czy oni chcą? Teraz jest tematem nr.1 UE, a potem będzie aborcja. Podatki to oni płacą , bo prowadzą ,,działalność gospodarczą,,..............pytanie tylko ......jakie? andrzejek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |