niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bilboardy wyborcze PO - kompromitacja

Dobry gospodarz w taką pogodę to powinien pieska wziąść do domku, sam w ciepełku,a piesek marznie. ADALL-ku budę i pieska to chyba trzymasz na balkonie. Trzeba był napisać, to przyjechałbym i odwiózł Ciebie do pracy, oczywiście za darmo, u nas wszystko jest odśnieżone. Mamy porządnego gospodarza.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bilboardy wyborcze PO - kompromitacja

gigancik: wagarowiczka, uczestniczka imprezki wagarowej

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

A od czegóż to miałabym niby zwagarować, co?

Rysakgo

Kurtka na Wacię!!

ADALLku, nie panimaju!!

Ryskago

Nie zgadzam się z Tobą Cycq (świetny nick:)), ja zwracam ostatnio baczną uwagę na wypowiedzi +polaka+...

Ryskago

PS.
Autor: +polak+ (---.lom.vectranet.pl)
Data: 04-03-05 17:52

Kulesza jest Bogiem, Palenie nałogiem , miłość kłamstwem ... nie ma co kryć Butel (wódka) jest Git !!(

Bartuś, pitolisz!!!

nie, nie będę zaśmiecał w tym miejscu. To temat Maćka. Aczkolwiek..... drogi Maćku ?! Gdzie qrna jest ta wiosna do cholerci ?? Już wolę chodzić przed Tobą i sprzątać, niż odkopywać swój samochód. Dziś go wogóle nie znalazłem. Albo ukradli, albo zasypany konkretnie ...... do wiosny :((

Nic się nie wydarzyło. Wszystkim zimno a robić ni ma komu! :)
No, więc: PRZEKŁADAMY. Niedługo podam termin.
Ps: Mam nadzieję, że nikt nie wyszedł o umówionej porze na środek Starego i nie stwierdził, że to on został zrobiony w bambuko? Jeżeli tak się stało, to tylko i wyłącznie ze względu na to, że nie sprawdzał regularnie, jak to wygląda...
Dziękuję. To wsio.

hehe w sobote zapadne.

Psst, psst - wiecie co? Wiosna na pewno juz tuz, tuz.
Dopiero wrocilem z przerwy obiadowej, i o dziwo, wreszcie po wielu tygodniach moglem spacerowac po lokalnym parku bez kurtki, rekawiczek, lub czapki.
A wiec slonce w pelni, temperature ok 15 stopni C, no i sniegu pozostalo juz tylko gdzie nigdzie - tak tylko pod plotami od Polnocy i w cieniu, a to co zostalo to juz w oczach maleje.

Zauwazylem tez, ze tulipany i krokusy juz sie pokazaly i na pewno za kilka dni zobaczymy pierwsze oznaki kwiatow.
Wczoraj tez zawiozlem mojej Mamie pek bazi (pussy willow) z ogrodu - cale pokryte nabrzmialymi pekami, ktore juz pokazuja bialy kolor.
Oznajmilem jej, ze to na Dzien Kobiet, ale to byl tylko taki maly zart, bo u nas nas to tego swieta sie nie obchodzi. A u Was?

Dmuchalem tez, jak to sugerowala ryskago, ile sie dalo aby to cieple prady skierowac tak na Wschod.
Jesli to sie uda, powinne one tam zawitac juz za kilka dni.
Dajcie znac.
Pozdrawiam, wychu

mi,niestety tylko raz,zdarzyla taka akcja ze zostalem obdarowany biletem od milej blondynki;) wtedy zaczelem znowu wierzyc w czlowieka i w jego dobre serce...nieustety w lomzy taki rodzaj "uprzejmosci" nie jst rozpowszechniony,wiekszosc woli zatrzymac bilet dla siebie,bo przeciez to on kupil za wlasne pieniadze bilet i za darmo nie odda.miejmy nadzieje ze kiedys takie zachowania beda bardziej powszednie.

I tak zostało do dzis dzień kobiet.

Aha jeszcze jedno Cycq, piszesz że są śmieszni? A ja myślę że ktoś to musi robić, wykonują poprostu swoją pracę zarabiają w ten sposób na chleb dla swojch rodzin, wyobraż sobie gdyby ich nie było dawno byś zasówał piechotą bo te MPK by nie istniały poprostu by splajtowały,więc kto tu jest śmieszny?
Mam nadzieje że ty masz fajną robótkę której nie musisz się wstydzić, i nikt nie napisze o tobie na tym forum że ten koleś to jest śmieszny z to swoją robotą.

ja to dopiero jestem smieszny bo jestem pasozytem i pasozytuje na swoich rodzicach ktorzy na mnie lozo hajsik i mam zamiar robic to jak najdluzej sie da i bylbym glupi gdubum tego nie wykorzystywal ;-]] narazie studiouje a studiowanie to najlepsza praca dla czlowieka w moim wieku :) polecam wszystkim

..wracajacc do tematu,oni jednak sa smieszni bo dla mnie kontrolerzy biletow w lomzy to buractwo pierwszej wody od ktorych czesto jedzie alkocholem,a na dodatek to wredne skorumpowane skur...ny ktorzy sie ciesza jak kogos jadacego na gape zlapia.mnie zlapali dwa razy... i dwa razy od podalem im dowod osobisty, co jeden do drugiego skwitowal krotkim " teee popatrz on ma plastikowy miesieczny..hehehe "
tak jak muwilem buractwo pierwszej wody

takie moje zdanie na ten temat!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org