Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Taka powolna eksterminacja soft! " |
co ma wyzywanie jasia śmietany do pytania o ebook? czy w tym mieście są jeszcze inteligentni ludzie....zaczynam w to wątpić po udzielanych na tym forum wypowiedziach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Taka powolna eksterminacja soft! " |
Jak na razie nie mam żadnych wiadomości nowych.. jest cisza.. obserwuje forum, które wyżej podałam.
|
|
w silowni EWA nad kwiaciarnia Marzenia,to jest na przeciwko starego budynku szkoly drzewnej
|
|
A może Litwin zwyczajnie za mało dawał i tym wk...ł policmajstrów...została urażona ich "godność"?
|
|
Rozwiązanie zawsze było i jest proste. - Idąc ze swoją dziewczyną czy też byłą patrz się do woli na kobiety obok. Tylko nie zapomnij pierwszy powiedzieć widziałaś "Jaką ona miała ładną sukienkę" :) Jest jeszcze tego kilka wariantów odpowiedzi w zależności od reakcji dziewczyny ale o tym nie napiszę. Ważne, że działa... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Kurcze, chyba mówimy o dwóch różnych rzeczach. :) Daj mi pomysleć:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
@ bobas, cieszy. Ferajnę byś zebrał doborową. Tylko problem z tą wątrobą, ona bidula już swoje przerobiła i lubi strajkować a pierwszej młodości nie jestem. Parę lat temu ależ owszem , bardzo chętnie. Dziś wysiadka. Liczą się jednak intencję. Dzięki za uznanie.)
|
|
No dobrze. Więc tak. Jedno skrzyżowanie. Dość skomplikowane. W przypadku gdyby na środku narysować kółko, to wloty i wyloty byłyby tak: zawadzka od stkrotki, sikorskiego od PZu, Zawadzka od Kempistego, dwie nitki Sikorskiego od Legionów i druga nitka Zawadzkiej od Sotkrotki. Wszytsko to jako jedno skrzyżowanie. Nie wiażne czy przesunięte wloty czy też nie, są rózne skrzyżowania na świecie;) Więc niech będzie że to obecnie jest jedno skrzyżowanie. Tylko ja nadal nie rozumiem, gdzie jest problem, skoro oznakowanie dość dokładnie pokazuje jak się po nim poruszać. Być może brakuje powtórzeń znaku ustąp w dwóch przypadkach, ale musze to sprawdzić nie pamiętam...... Jeżeli nie chodzi nam o to samo to mo że uda CI się rozryswa c tę sytuację, bo sorry, ale jakoś nie potrafię dziś mysklec abstrakcyjnie;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |