czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PrzySLDowskie ZNP: postKOMUNIŚCI, LEMINGI, czy bezWŁAŚCIWOŚCIowcy?

A co do wypowiedzi powyżej na temat pani T jestem w szoku tylko dla tego iż w ty wszystkim jest jakieś 3% prawdy. Ta kobieta zawsze starała się i stara do tej pory tylko i wyłącznie o dobro uczni i nigdy nic nie robiła w tym kierunku żeby czerpać z tego jakieś korzyśći Wszystko dla motywacji do nauki. to jakaś totalna bzdura aż brak slow. Wydaje mi się ze pani która rozwinęła ten temat jest jedna z matek uczennicy która na pewno nie osiąga dobrych wyników z j. polskiego i jest to jeden ze sposobów odegrania się, a wystarczy trochę chęci do nauki a na pewno było by dobrze zamiast wypisywać takie głupoty na forum i oczerniać niewinnych nauczycieli. pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PrzySLDowskie ZNP: postKOMUNIŚCI, LEMINGI, czy bezWŁAŚCIWOŚCIowcy?

Normal zdoić kasę ze wszystkiego co możliwe a autostrad jak nie było tak niema ,ba zwykłej porządnej ekspresówki,ŻENADA,banda złodzieji...

Podziękujmy PO.

he to ja dobre za 6 dych sprzedałem :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

A mam pytanie do autora tematu na jakich blachach był ten driverowi BL czy BLM

:D

M.J_23 a co to ma jakieś znaczenie? jak na BLM to może stać a jak BL to już nie? a może na odwrót? hehe

biurem matrymonialnym, złamanych serc i przyjaciół dla zwierza

mlody wytrzezwial i dal dyla. tak bywa.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Zastanawialiście się kiedyś ile ona wyniesie, jakie są najlepsze fundusze, co zrobić aby była jak najwyższa?W wieku 60/65 lat odbierając emeryturę w wysokości 400-500 zł nikt się nie uśmiechnie i nie powie, że to nie dotyczy jego osoby, no chyba ze będzie to śmiech wariata .400 zł z obu filarów czyli Zus i Ofe - wyobrażacie sobie coś takiego?Zus zalega około 10 miliardów złotych, wszystko co do niego wpływa ( a nawet wiecej - wspomniane zadłużenie - 10 miliardów) przeznaczane jest na wypłate bieżących świadczeń.
Myślisz że w Twoich składkach wszystko jest ok bo przychodzą listy?To grubo się mylisz.To nie świadczy o tym że pieniądze zostały przekazane do Ofe.Otóż, dopiero bo wysłąniu specjalnego druku otrzymamy informacje na temat składek przekazywanych do Ofe.Nigdy tego nie robiłeś?Po 10 latach składki przedawniają się i emerytura robi się drastycznie mała.
Pośród czytających to osób znajdą sie takie które to zlekceważa, cóż życzę Wam powodzenia i wszystkiego najlepszego, serio! Ale miejcie na uwadze że nie ma w Polsce minimum emerytalnego i możesz ostrzymać ok 100 zł emerytury.Każdy czułby się źle, wiec zajmij się tym już dziś.

Robię dziś coś, co w 99 roku kompletnie nie udało się politykom.Uświadamiam Was na jakiej zasadzie to wszystko działa:

Twoja pensja ------->Do Zusu trafia 20 % -------> do ofe powinno wpłynąc 7 % często nie wpływa nic, lub tylko część składki, może ona także wpływać z wieloletnim czasami opóżnieniem ( za co należą nam się odsetki)

Drodzy Forumowicze, Emerytura to odległy temat i mało kto o tym myśli.Jest to jednak rzecz pewna dla większości z Nas. Zachęcam do dyskusji. Co o tym myślicie? Co możemy z tym zrobić? I czy wogóle Was to interesuje?
Moj mail to sir5@onet.eu
W razie chęci sprawdzenia składek - pomogę, jeśłi coś wykryjemy, pomogę je odzyskać wraz z odsetkami.

Na koniec dodam, że zrobię to za darmo.

Nie dajmy się Zusowi.

Na koniec proszę spekulantów o przemilczenie mojego posta.Z góry Wam dziękuje.Tych, którym zależy na godnej emeryturze zapraszam do dyskusji na forum i do prywatnej konwersacji na moim mailu.

Pozdrawiam

weź z domu, w lodówce powinien stać i nie marudź głupa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org