Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najwiekszy socjalista III/IV RP |
. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najwiekszy socjalista III/IV RP |
Z psem chodzi się na szkolenie, a nie "oddaje", bo to nie tylko on ma się czegoś nauczyć, ale przede wszystkim Ty. Szkolenie z psem jest tańsze, krótsze i zdobywasz doświadczenie na lata. A jeśli zależy Ci na ułożonym psie i nic poza tym, to polecam fachową literaturę, samemu też można wiele zrobić.
|
|
Akurat te światła na skrzyżowaniu ulic Wojska Polskiego i Sikorskiego już działają...
|
|
a co Ty się dopiero narodziłaś czy wprowadziłaś ?? bo widzę, że i do głupiego biegania poszukujesz człowieka, a pączki masz :D
|
|
Musisz zajrzec do tematu z serii "multiselect"
|
|
mi sie tyko cena nie podobuje.
|
|
z madzis nigdy siem nie napuisje.. mukbym czesiem antybeelem i paru jest tu w miare mondryh lódzi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Też dziwne pytanie panie MaYkel - nauczyć się jak zostać pseudo fotografem i trzepać kasę.
|
|
siemka wszystkim . Kupiłem dzisiaj nową kartę graficzną i dostałem do niej sterowniki . Po zainstalowaniu sterowników w ustawieniach mam ustawioną rozdzielczość 800/600 a jakość kolorów na najniższy czyli na 4 i najgorsze w tym jest że nie moge tego zmienić na wyższe parametry . Co mam zrobić żeby wszystko grało???? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Konkretnie to nie wiem czy w łomży jest typowo dziecinny okulista ,który by przyjmował na kasę a ja ze swoim synem chodzę do dr Siemion ,przyjmuje ona na Małachowskiego i jak coś to wysyła do Białego <
|
|
Żałosne. Jedna z najlepszych o ile nie najlepsza nauczycielka w tej szkole. Jak ktoś wyżej napisał ma swoje metody, które działają. A czy kiedykolwiek kwiaty czy tez te cukierki, które kupiliście zabrała do domu? Nie! Zawsze częstowała cała klasę.
|
|
o tak!l;p tam jest najlepsza :) Wygoda u Pani czesławy
|
|
>nie po to kiedys zbudowali swiatla zeby byly non stop zepsute. i mowi to wcale nie gorszy kierowca od was< A jaka tu wina policji??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |