środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a jak się kasa nie znajdzie

spoko nie ma za co zawsze możesz na mnie liczyć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a jak się kasa nie znajdzie

czesio jesteś szurnięty i chyba każdy o tym wie :P

mam kumpla który jest chętny na rocka i coś swojego, podaj mejla

va bank podobno fajnie gra.

ile masz lat? to ja może bymprzyszedł! :)

to pewnie spotkamy się nad rzeczką jak się zacznie sezon i ciepło

A ja bym sie chetnie napil z jasiem smietana - gdyz bardzo intryguje mnie ta osoba i uwazam ze wcale nie jest tym za kogo go macie :-)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

o wielu sprawach czyli : antykościół i czerwona demokracja

Maciek i Ryskago Ludzie naprawdę na poziomie :)

cena za kurs ?

Uwaga!!! nabity :)))))

nie musialas pisac ze jestes ze wsi..poziom twojej odpowiedzi o tym swiadczy-poprostu chamsto,nie obstaje za wlascicielami bo jezeli oszukiwali to dobrze ze ich interes poplynie i nie beda juz oszukiwac i dorabiac sie na glupocie/naiwnosci innych,jezeli kolega robil zakupy za swoje do firmy ktora nie placila mu wynagrodzenia- gratuluje intelignecji i umiejetnosci logicznego myslenia,daliscie sie wycackac sami,nie wierze w to,zeby pracodawca jezdzil po sklepach i opowiadal glupoty o swoich pracownikach,jego kontrachenci wzieli by go za chama i debila ze takie rzeczy mowi,to jak mowisz o kims swiadczy wylacznie o tobie, dlatego ze nie potraficie zachowac ludzkiej twarzy nie zaluje was,ale za to ze oszukiwali pracodawcy i wlasciciele firmy EWA a teraz sa na skraju bankrutcwa-tez ich nie zaluje,jestescie siebie warci..poszkodowaniu i ci ktorzy wyrzadzili krzywde!!!!

woli sprawiedliwości,

to pomysł jest sroczyńskiego i to on za tym "chodził"

a na sesji tylko 8 radnych było "za" (SPPSLD+2niezaleznych) tym zakazem

6 z PO było przeciw

a 9 się (w tym 6 z PIS) wstrzymało,

więc robert nie wszyscy radni

egzaminatoR:

Boże, prosta sytuacja:
rt. 25. 1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do skrzyżowania, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa pojazdowi nadjeżdżającemu z prawej strony, a JEŻELI SKRĘCA W LEWO - TAKŻE JADĄCEMU Z KIERUNKU PRZECIWNEGO NA WPROST LUB SKRĘCAJĄCEMU W PRAWO(z małej Zawadzkiej). Autor tematu się zbłaźnił. Wiem, że większość skręcających w lewo od Stokrotki wymusza na tych z brukowanej Zawadzkiej, ale uważajcie - jak ktoś znający przepisy, jadący prosto, twardo wyegzekwuje swoje prawo do pierwszeństwa przejazdu i dojdzie do zdarzenia drogowego to się zdziwicie po przyjeździe funkcjonariuszy...

jesli to przepis prawa to nie jest w nim jaksno napisane o jakie skrzyżowanie chodzi...czy oznakowane czy z sygnalizacja czy bez a najbardziej pasuje to do wersji wiejskiej bez znaków poziomych czy pionowych...a są przeciez i takie i takie....

ortodonta, nie zblaznil sie, bo chodzi o zasade. Gdyby nawet sie nie miescil bo jedzie nieumiejetnie wedlug Ciebie, to nadal ma pierwszenstwo...

DiDi

ten sam oszust chciał ode mnie kupić kołpaki :) transakcja miała się odbyć za pośrednictwem Western Union
Dobrze, że nie dałem się nabrać:)

Witam szukam dobrego ORTODONTY!!!

drogówka jest zajęta łapaniem kierowców przy 4+ gdzie światła są źle ustawione.

na ul. Konstytucji 3 Maja w nowych blokach (2d chyba) jest dobra ortodontka, na bloku jest szyld z numerem tel. (Kowalewska chyba się nazywa).

Kolejna głupota naszych ''myślacych za nas'' ,tylko jak wyciognąć kase od ludzi ... http://moto.wp.pl/kat,121,title,Nowe-przepisy-dot-prawa-jazdy,wid,12005406,wiadomosc.html?ticaid=19b19 ,więc nie tylko w Łomży sprawują władzę nie kumaci ludzie .

Po takim orzeczeniu z por psychologicznej jest obowiązek szkoły na 1 godz w tygodniu pracować z twoim dzieckiem a ponadto sama możesz robić w domu mu dyktanda i niech ono samo je sprawdza i wyłapuje błędy ja przynajmniej tak robię .

Złej tańcownicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza, jak się nie umie jeździć to się za kirownicę nie wsiada, brak świateł w łomży to akurat nie tragedia i jazda nie sprawia większego kłopotu

Są ludzie odpowiedzialni za "awaryjność"tych świateł więc do nich z pretensją.
Są ludzie(policja)odpowiedzialni za bezpieczenstwo i do nich z pretensją,ponieważ to ich po 1 praca,po2 biorą za to kasę ,po3od tego są żeby zapewnić bezpieczenstwo na drogach.
I umiejętnośći prowadzenia pojazdu wiele tu nie mają do rzeczy ,gdyż ty możesz być najlepszym kierowcą a ktoś inny niekoniecznie i nie daj B żeby ten ktoś inny w ciebie "stuknął".

mogę Ci go wyszkolić, na wampira

mi szwagier polecił zakład w jego rodzinnym Lublinie. zakładałem rok temu i działa bez problemu. Jak ktoś ma tam rodzinę lub znajomych to polecam zakład Auto-Gaz Lublin na ul. Łęczyńskiej.

klub studencki, mam pierd..... uśmiechem, a gdzie Ci studenci ?

ponoć każdy tam może zostać kierownikiem :D

a w Łomży są jakieś prawdziwe studia, że potrzebujecie klubu studenckiego ? są pseudo studia są pseudo kluby

McDonald sam w sobie jest wiejski więc określenie łomżyńskiego McDonaldu jako wiejski jest jak najbardziej prawdziwe i pochlebne

proszę o namiary na dobrego okuliste dzieciecego który przyjmuje na nfz.

no ja tez pytam czemu przekret????bo tak tanio????

3% to za dużo :) Wrocilam ze szkoly uhahana po pachy..mm.. Michalki są pyszne i nie zal mi na nie grosza a po figurze tej pani widac, ze na pewno sama ich nie je hahaha . !!!!! Ta kobieta jest niesamowita.. Jej umiejetnosci,checi przekazywania wiedzy sa powalajace !!!!! Az zal czytac.. Wszystko,bo az szkoda słow.

Dobranoc :D

lomzanin

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org