Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
alez dlaczego, czy to robota Stasi? |
Chyba bym musiał być nieco stuknięty żeby tracić czas na takie bzdury :) Mam dużo większe sprawy na głowie niż umawianie sie z małolatem na ulicy po to tylko żeby gość zrozumiał że pisze z poważnym człowiekiem a i lata mi nie pozwalają. Niewarto się kompromitować. A wczoraj pisałem krzywymi palcami:) i to jedno reką bo w drugiej trzymałem ostatniego browarka:) I znając życie usłysze wypowiedź że spekałem i tp. XD ale ja do tego podchodze rozumem i naprawde trzeba dużo wysiłku żeby mnie sprowokować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: alez dlaczego, czy to robota Stasi? |
Witam potrzebuje na jutro paru rzeczy z polaka.. m.in: Zwane powiedzonka Zagłoby z Potopu Sylwetka Zagłoby Cechy Zagłoby Sarmatyzm Szlachecki Motyw żołnierza Z góry dzięki.)
|
|
Domel najgorsze dziadowstwo !!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Artplast mają dobre. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jaki specjalista ? To nie specjalista lecz zdroworozsądkowy i myślący gość... Facet powołuje się na nie istniejące w kodeksie przepisy o skrzyżowaniach o przesuniętych wlotach ? Odgięcie toru jazdy zmienia skrzyżowanie w dwa skrzyżowania pomimo tego, że żadne znaki tego nie potwierdzają. Jak jest sygnalizacja to pierwszeństwo mają skręający w prawo a jak jej nie ma to w lewo ? Istotne novum. Poza tym wloty na Zawadzkiej nie są przesunięte. Dla jasności zgodnie z prawem: Skrzyżowanie to przecięcie się w jednym poziomie dróg mających jezdnię łącznie z powierzchniami utworzonymi przez takie przecięcia. Droga to wydzielony pas terenu składający się z jezdni, pobocza, chodnika. Czyli: Zawadzka to droga dwujezdniowa, której kierunki ruchu przecinają się z kierunkami ruchu ul. Obwodowej i kierunkiem ruchu Zawadzkiej jednokierunkowej. Skrzyżowanie obejmuje powierzchnie utworzone przez takie przecięcie dróg (czyli nawet z przedłużeniem chodników). Czy może jest inaczej ? Jeśli tak jest to jest to jedno skrzyżowanie a nie dwa. Znaki drogowe to potwierdzają. Dlaczego myślący gość ? Ano dlatego, że jazda zgodna cytowanymi przepisami powoduje brak płynności i chaos . Sam jeżdżę podobnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |