czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kogo na prezydenta?

Kiedy byłem mały, to nad Łomżą często latały Migi, Su - nie było to nic nadzwyczajnego... raz na miesiąc, a latem nawet częściej - bardzo ładnie wygląda taka dwójeczka w powietrzu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kogo na prezydenta?

www.rowerek.er.pl dostałem tą stronke od kumpla

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

Czy ta metoda jest sprawdzona, czy już po eksperymentach. Jeżeli tak to radzę ją opatentować i dobrze zabezpieczyć, bo jak dowiedzą się informatycy z zachodu, to naślą szpiegów przemysłowych i wykradną to znakomitą metodę zapobiegania wirusom rodem z Łomży. A szkoda by było. Bo może rozsławić twórcę tej metody i nasze miasto na cały świat. Proszę przesłać spakowany plik za zaliczeniem pocztowym. Cena nieważna.

Pozdrowienia.

cdn.
1.Iść do sklepu
2.Kupić flaszke (albo najlepiej dwie)
3.koniecznie wypić co do kropli
4.Dokładnie natrzeć butelkami komputer,kawiature i myszke

Pozdrawiam

Brawo Czesław

a jakie tam mają bryki ??

Pewnie jesteś strażnikiem miejskim, dlatego masz uprawnienia do karania. ADALL-ku ty zawsze wymigujeszsię od fizycznej roboty, upomnienie lub mandacik wypisać, tylko tyle. A może byś się schylił czasem podniósł parę papierków i wrzucił do kosza, garb by ci od tego nie urósł.

Pewnie, odrabiała zaległości w pracy.

ptysiu...pisanie na forum to jest dla ciebie jakas forma spelnienia??

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Kończąc podchody.......... Maciek, ja nigdy nie napisałem, że pracuję w UM (nasz stary rynek to ponad 30 prywatnych firm). Ten twój pan W, to zapewne jakiś Wałęsa, albo Wachowski, a ja z takimi się nie zadaję.
Na koniec się wqrzyłem: wiesz dlaczego ?? -- Małysz znowu przegrał :((

a tak wogóle Maćku, to czy Twój mercedes 124 ma aktualne badania techniczne ?? To pkt 4 do wyżej wymienionych. Jeździmy niestety gratami i jest to niestety przyczyna wielu wypadków!

Strona juz działa: www.wypozyczalnia-caro.pl .

No dobra jesteś ugodowy. No to dziękuję. Kłaniam się.

Pozdrowienia.

Milczenie nic nie da trzeba mowic, pokazywac jest szansa ze trafi do wyobrazni. Szkoda ze na kursach nie ma nic o tym.

Ej mi też zabardzo jutro nie pasuje!!

Autor: czesław (---.lomza.rtc2.4lan.pl)
Data: 06-03-05 18:25

Wacław Cieśluk wraz z bratem Henrykiem był jednym z założycieli ŁKS.
W czasach PRL Henryk był wiceprokuratorem generalnym. Wanda Cieśluk to siostra wymienionych. Wacław Cieśluk został w czasie wojny rozstrzelany przez Niemców wraz grupą mieszkańcow Łomży.

czesław
Czesław dzieki za tą informacje

jeżeli ktoś ma ochotę na szybkie zejscie z tego świata - to daję słowa najlepszy i skuteczny sposób na to jest :

za kierownica samochodu tatusia no ewentualnie jego ,kolega co ma nasrane w głowie ale on sam inaczej uważa, jest w towarzystwie ogolnie uważany za "cool" . W samochodzie tym ty i jeszcze inni tak w sumie ze 4 osoby. Piwko , jakies dupeczki. Gaz do dechy bo fura jest przeciez rajdowa no a potem drzewo. Potem loteria, kto przeżyje. Potem reszta spiernicza z miejsca wypadki, oczywiście jak może jak nie to odwozi ich pogotowie.

A potem ci co mają usytuowanych tatusiów są dobrz leczeni. Biedaki co się grzeja w cieple czyjejś kasy , kalectwo i bieda na całe życie. Jeżeli oczywiście tylko tak dla nich sie to kończy. Bo jeżeli zginą to cóż oklepia im dupe łopatą i nikt juz o nich nie pamięta - po prostu frajer zginął. A cool kumpel dostaje nastepną fure i nastepną ekipę wiezie na drzewo.

jest jeszcze grupa która po takim wypadku przystepuje do działania i mimo faktu ,że nikt ich nie zmuszał do siadania do tego wozu, rozpoczyna walke o odszkodowania i drze kase z tego cool debila za fajerą.

Zdążymy się lepiej zorganizować. Ale potem ma być wszystko pięknie, bo własnoręcznie uduszę!!

Patrzcie uważnie na te samoloty , może jaka walizka Wam spadnie?

No śnieg pada i zima jeszcze troche potrwa.

No wiem, wiem ...:))

Ryskago

fiu, fiu. Ryskago chyba zakochana !

ściemka wszystkim

ADALLku,

No próbuję się opanować, ale jakoś nie mogu... :)

Ryskago

Bartek,

Może to babcia z kurką testują aeroplany... :))

Ryskago

Zioło było jest i będzie jarane....heheheheehee

+polak+ raz ty kupisz bilet i dasz go komus a innym razem jak ty bedziesz wsiadal do autobusu to moze przydazy ci sie sytuacja ze zostaniesz obdarowany biltem

Posłowie znaszego regionu nie składali żadnych protestów, nie wnosili do laski interpelacji do laski marszałkowskiej o zmianę przebiegu trasy? Trzeba by zapytać Panów Czerniawskiego i Kamińskiego co o tym sądzą. Co na to władze naszego miasta, powiatu i powiatów przyległych, nie czynili żadnych starań o pozyskanie czyjegoś poparcia dla tego projektu. Pewnie nie mają swoich ludzi przy rządowym korycie. Pewnie Ci na dole muszą wziąść sprawę trasy VIA BALTICA w swoje ręce.

Ryskago z takim talentem niepotrzebnie marnujesz się w tym zakichanym banku. Trzeba kupić laptopa, i brać się ostro za pisanie poezji, czy prozy. Może już niedługo zostaniesz tak znaną osobą z Noblem w ręku w dziedzinie literatury jak Pani Wisława Szymborska, notabene krajanka z tego samego miasta. Nie marnuj czasu i talentu. Bierz się za pisanie! A może już piszesz, tylko nie chcesz ujawnić się? Obym nie mylił się co do swoich podejrzeń.

Pozdrowienia.

No nie ,na darmowe piwko i papieroski to co najmniej jeszcze z 10-ka.Najlepiej by bylo wprowadzic takie rózne abonamenty dla mieszkancow bo przeciez nie kazdy pali no nie..hihi

Na głupie pytanie nie ma odpowiedzi ;)

Pozdrawiam wszystkie kobiety

Siedem nieb w bożym jest świecie:
Pierwszem - zielona wiosna,
Drugiem - tęsknota miłosna,
Modlitwa - niebo jest trzecie,
Czwarte - pieśń słowy Bożemi,
Piąte - sam nieba krąg siny,
A szóste - uśmiech dziewczyny,
Co jest aniołem na ziemi.
A siódme - wszystko, och! społem,
Sześć nieb, och! niczem niestety,
Bo to jest miłość kobiety,
Co jest twej duszy aniołem.

[F. Faleński]

Nallepsze życzenia dla wszystkich poznanych na forum zawsze Pięknych i Miłych Pań przesyła

nar

Wolę Dzień Kobiet pomimo socjalistycznych wspomnień, niż jakieś Walentynki.

Raz do roku jest taki dzień,
Który przemija jak piękny sen.
Wszystkie kobiety panie i matki,
W dniu tym dostają pachnące kwiatki.
Ja kwiatów nie mam dla Ciebie,
Tylko przesyłam w życzeniach sam siebie.

Wszystkim Paniom życzę: wszystkiego najlepszego, słoneczka wesołego, w miłości szczęścia moc i miłych wrażeń co noc. Pieniędzy nie, bo one szczęścia nie dają, więc Nasze Panie i bez nich też niech się dobrze mają.

Słońca, szczęścia, radości z życia i wielu prawdziwych przyjaciół
z okazji Dnia Kobiet życze Wszystkim Paniom!!!

Dzień kobiet jest obchodzony w jakis sposób.

są smieszni...to wszystko co cisnie mi sie na usta jak widze jak stoi takich trzech delikwentuw na mrozie, z soplami u nosa,snieg pizdzi po oczach i czekaja zeby komus zjebac humor wlepiajac mu bilet karny.ale niedajcie sie zwiesc ich wygladowi,tak naprawde to twardziele z krwi i kosci,nieprzepuszcza nikomu,nie masz bileciku to nie ma zmiluj!! raz bylem swiadkiem takiej sytuacji: jade sobie jakim tam czerwoniakiem spokojnie ( bo miesieczny mialem ;) nagle,na rondzie "PSSSSSSSSYT" otwieraja sie tylko jedne dzwi i wpadaja, z szalem w oczach, dwa kanarki."bileciki do kontroli" no to ja mu "pyk" miesieczny,odchodzi.przyszla kolej na pewna starsza pania( w sumie dziwiw sie czemu prosili ja o bilet, w swoim wieku powinna miec darmowe przejazdy), ona na luzie wyciaga bilet (wieloprzejazedowy) pewna swego...a tu niestety... bilet nie jest skasowany...po prostu zabraklo tuszu w kasoniku...na nic sie zdaly tlumaczenia ze kasowala, tylko niesprawdzila...i widzialem jak z dzika satyswakcja wyprowadzaja ta pania z autobusu i wypisuja mandacik...zenada

a na koniec kawal :)
-jak robi kukulka ????
-ku ku ku ku
-jak robi kanarek
-???????!!!!!
- BILECIKI DO KONTROLI !!!!!!!

TO BY BYLO NA TYLE :)

Kanary są niefer !!

cycq: Ty światowiec jesteś. Ja nie mam kasy nawet na MPK i wszędzie zasuwam piechotką. Nikt mnie także nigdy nie obdarował darmowym bilecikiem. Piszesz, że nocne autobusy i balangi w nich (Wa-wa po 22.00) to dla Ciebie "chleb z masłem". Masz 21 lat i teraz jeździsz MPK po Łomży. Posługujesz się bilecikiem miesięcznym. Czyżby jakieś urojenia albo rozdwojenie jaźni? Przybyłeś po studiach w stolicy robić na prowincji karierę ???

Student.
Szkoda slów!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org