Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo na prezydenta? |
Kiedy byłem mały, to nad Łomżą często latały Migi, Su - nie było to nic nadzwyczajnego... raz na miesiąc, a latem nawet częściej - bardzo ładnie wygląda taka dwójeczka w powietrzu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo na prezydenta? |
www.rowerek.er.pl dostałem tą stronke od kumpla Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Czy ta metoda jest sprawdzona, czy już po eksperymentach. Jeżeli tak to radzę ją opatentować i dobrze zabezpieczyć, bo jak dowiedzą się informatycy z zachodu, to naślą szpiegów przemysłowych i wykradną to znakomitą metodę zapobiegania wirusom rodem z Łomży. A szkoda by było. Bo może rozsławić twórcę tej metody i nasze miasto na cały świat. Proszę przesłać spakowany plik za zaliczeniem pocztowym. Cena nieważna. Pozdrowienia.
|
|
cdn. 1.Iść do sklepu 2.Kupić flaszke (albo najlepiej dwie) 3.koniecznie wypić co do kropli 4.Dokładnie natrzeć butelkami komputer,kawiature i myszke Pozdrawiam
|
|
Brawo Czesław
|
|
a jakie tam mają bryki ??
|
|
Pewnie jesteś strażnikiem miejskim, dlatego masz uprawnienia do karania. ADALL-ku ty zawsze wymigujeszsię od fizycznej roboty, upomnienie lub mandacik wypisać, tylko tyle. A może byś się schylił czasem podniósł parę papierków i wrzucił do kosza, garb by ci od tego nie urósł.
|
|
Pewnie, odrabiała zaległości w pracy.
|
|
ptysiu...pisanie na forum to jest dla ciebie jakas forma spelnienia?? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Kończąc podchody.......... Maciek, ja nigdy nie napisałem, że pracuję w UM (nasz stary rynek to ponad 30 prywatnych firm). Ten twój pan W, to zapewne jakiś Wałęsa, albo Wachowski, a ja z takimi się nie zadaję. Na koniec się wqrzyłem: wiesz dlaczego ?? -- Małysz znowu przegrał :((
|
|
a tak wogóle Maćku, to czy Twój mercedes 124 ma aktualne badania techniczne ?? To pkt 4 do wyżej wymienionych. Jeździmy niestety gratami i jest to niestety przyczyna wielu wypadków!
|
|
Strona juz działa: www.wypozyczalnia-caro.pl .
|
|
No dobra jesteś ugodowy. No to dziękuję. Kłaniam się. Pozdrowienia.
|
|
Milczenie nic nie da trzeba mowic, pokazywac jest szansa ze trafi do wyobrazni. Szkoda ze na kursach nie ma nic o tym.
|
|
Ej mi też zabardzo jutro nie pasuje!!
|
|
Autor: czesław (---.lomza.rtc2.4lan.pl) Data: 06-03-05 18:25 Wacław Cieśluk wraz z bratem Henrykiem był jednym z założycieli ŁKS. W czasach PRL Henryk był wiceprokuratorem generalnym. Wanda Cieśluk to siostra wymienionych. Wacław Cieśluk został w czasie wojny rozstrzelany przez Niemców wraz grupą mieszkańcow Łomży. czesław Czesław dzieki za tą informacje
|
|
jeżeli ktoś ma ochotę na szybkie zejscie z tego świata - to daję słowa najlepszy i skuteczny sposób na to jest : za kierownica samochodu tatusia no ewentualnie jego ,kolega co ma nasrane w głowie ale on sam inaczej uważa, jest w towarzystwie ogolnie uważany za "cool" . W samochodzie tym ty i jeszcze inni tak w sumie ze 4 osoby. Piwko , jakies dupeczki. Gaz do dechy bo fura jest przeciez rajdowa no a potem drzewo. Potem loteria, kto przeżyje. Potem reszta spiernicza z miejsca wypadki, oczywiście jak może jak nie to odwozi ich pogotowie. A potem ci co mają usytuowanych tatusiów są dobrz leczeni. Biedaki co się grzeja w cieple czyjejś kasy , kalectwo i bieda na całe życie. Jeżeli oczywiście tylko tak dla nich sie to kończy. Bo jeżeli zginą to cóż oklepia im dupe łopatą i nikt juz o nich nie pamięta - po prostu frajer zginął. A cool kumpel dostaje nastepną fure i nastepną ekipę wiezie na drzewo. jest jeszcze grupa która po takim wypadku przystepuje do działania i mimo faktu ,że nikt ich nie zmuszał do siadania do tego wozu, rozpoczyna walke o odszkodowania i drze kase z tego cool debila za fajerą.
|
|
Zdążymy się lepiej zorganizować. Ale potem ma być wszystko pięknie, bo własnoręcznie uduszę!!
|
|
Patrzcie uważnie na te samoloty , może jaka walizka Wam spadnie?
|
|
No śnieg pada i zima jeszcze troche potrwa.
|
|
No wiem, wiem ...:)) Ryskago
|
|
fiu, fiu. Ryskago chyba zakochana ! ściemka wszystkim
|
|
ADALLku, No próbuję się opanować, ale jakoś nie mogu... :) Ryskago
|
|
Bartek, Może to babcia z kurką testują aeroplany... :)) Ryskago
|
|
Zioło było jest i będzie jarane....heheheheehee
|
|
+polak+ raz ty kupisz bilet i dasz go komus a innym razem jak ty bedziesz wsiadal do autobusu to moze przydazy ci sie sytuacja ze zostaniesz obdarowany biltem
|
|
Posłowie znaszego regionu nie składali żadnych protestów, nie wnosili do laski interpelacji do laski marszałkowskiej o zmianę przebiegu trasy? Trzeba by zapytać Panów Czerniawskiego i Kamińskiego co o tym sądzą. Co na to władze naszego miasta, powiatu i powiatów przyległych, nie czynili żadnych starań o pozyskanie czyjegoś poparcia dla tego projektu. Pewnie nie mają swoich ludzi przy rządowym korycie. Pewnie Ci na dole muszą wziąść sprawę trasy VIA BALTICA w swoje ręce.
|
|
Ryskago z takim talentem niepotrzebnie marnujesz się w tym zakichanym banku. Trzeba kupić laptopa, i brać się ostro za pisanie poezji, czy prozy. Może już niedługo zostaniesz tak znaną osobą z Noblem w ręku w dziedzinie literatury jak Pani Wisława Szymborska, notabene krajanka z tego samego miasta. Nie marnuj czasu i talentu. Bierz się za pisanie! A może już piszesz, tylko nie chcesz ujawnić się? Obym nie mylił się co do swoich podejrzeń. Pozdrowienia.
|
|
No nie ,na darmowe piwko i papieroski to co najmniej jeszcze z 10-ka.Najlepiej by bylo wprowadzic takie rózne abonamenty dla mieszkancow bo przeciez nie kazdy pali no nie..hihi
|
|
Na głupie pytanie nie ma odpowiedzi ;) Pozdrawiam wszystkie kobiety
|
|
Siedem nieb w bożym jest świecie: Pierwszem - zielona wiosna, Drugiem - tęsknota miłosna, Modlitwa - niebo jest trzecie, Czwarte - pieśń słowy Bożemi, Piąte - sam nieba krąg siny, A szóste - uśmiech dziewczyny, Co jest aniołem na ziemi. A siódme - wszystko, och! społem, Sześć nieb, och! niczem niestety, Bo to jest miłość kobiety, Co jest twej duszy aniołem. [F. Faleński] Nallepsze życzenia dla wszystkich poznanych na forum zawsze Pięknych i Miłych Pań przesyła nar
|
|
Wolę Dzień Kobiet pomimo socjalistycznych wspomnień, niż jakieś Walentynki.
|
|
Raz do roku jest taki dzień, Który przemija jak piękny sen. Wszystkie kobiety panie i matki, W dniu tym dostają pachnące kwiatki. Ja kwiatów nie mam dla Ciebie, Tylko przesyłam w życzeniach sam siebie. Wszystkim Paniom życzę: wszystkiego najlepszego, słoneczka wesołego, w miłości szczęścia moc i miłych wrażeń co noc. Pieniędzy nie, bo one szczęścia nie dają, więc Nasze Panie i bez nich też niech się dobrze mają.
|
|
Słońca, szczęścia, radości z życia i wielu prawdziwych przyjaciół z okazji Dnia Kobiet życze Wszystkim Paniom!!!
|
|
Dzień kobiet jest obchodzony w jakis sposób.
|
|
są smieszni...to wszystko co cisnie mi sie na usta jak widze jak stoi takich trzech delikwentuw na mrozie, z soplami u nosa,snieg pizdzi po oczach i czekaja zeby komus zjebac humor wlepiajac mu bilet karny.ale niedajcie sie zwiesc ich wygladowi,tak naprawde to twardziele z krwi i kosci,nieprzepuszcza nikomu,nie masz bileciku to nie ma zmiluj!! raz bylem swiadkiem takiej sytuacji: jade sobie jakim tam czerwoniakiem spokojnie ( bo miesieczny mialem ;) nagle,na rondzie "PSSSSSSSSYT" otwieraja sie tylko jedne dzwi i wpadaja, z szalem w oczach, dwa kanarki."bileciki do kontroli" no to ja mu "pyk" miesieczny,odchodzi.przyszla kolej na pewna starsza pania( w sumie dziwiw sie czemu prosili ja o bilet, w swoim wieku powinna miec darmowe przejazdy), ona na luzie wyciaga bilet (wieloprzejazedowy) pewna swego...a tu niestety... bilet nie jest skasowany...po prostu zabraklo tuszu w kasoniku...na nic sie zdaly tlumaczenia ze kasowala, tylko niesprawdzila...i widzialem jak z dzika satyswakcja wyprowadzaja ta pania z autobusu i wypisuja mandacik...zenada a na koniec kawal :) -jak robi kukulka ???? -ku ku ku ku -jak robi kanarek -???????!!!!! - BILECIKI DO KONTROLI !!!!!!! TO BY BYLO NA TYLE :)
|
|
Kanary są niefer !!
|
|
cycq: Ty światowiec jesteś. Ja nie mam kasy nawet na MPK i wszędzie zasuwam piechotką. Nikt mnie także nigdy nie obdarował darmowym bilecikiem. Piszesz, że nocne autobusy i balangi w nich (Wa-wa po 22.00) to dla Ciebie "chleb z masłem". Masz 21 lat i teraz jeździsz MPK po Łomży. Posługujesz się bilecikiem miesięcznym. Czyżby jakieś urojenia albo rozdwojenie jaźni? Przybyłeś po studiach w stolicy robić na prowincji karierę ???
|
|
Student. Szkoda slów!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |