Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adres strony z kandydatami na radnych i prezydentów |
a co wy na tym samym poziomie??????????? hipokrates
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adres strony z kandydatami na radnych i prezydentów |
A słoneczko, którego wykształcenia nie znam przebija się swymi promyczkami przez chmurki :) Uśmiechnijmy się do siebie dyć nie ma o co się kłócić :) Pozdrawiam hipokrates
|
|
Tiger, A znasz to: Rabarbar Barbary (Początku nie pamiętam, ale leciało jakoś w tym tonie) Stary stryj Cezary zły zdjął okulary i przed rabarbarem naprężył swe bary. Miał kupić radamer rabarbar i ser ale ni nie kupił - nie wymawiał errrrr... To wspomniane "Wiórki wiewiórki"... Ryskago
|
|
Miastowi się znaleźli cholera jasna a szyneczkę wpi........ Aż im się uszy trzęsą. A słoma pewnie wam z butów wystaje, hmmm ciekawe skąd pochodzą wasi rodzice? Pyśu z+ polakiem +i pomyśleć, że lubiłam czytać wasze wypowiedzi na forum (lubiłam), bo nie wiedziałam ze z was są takie świnie ;( Ps. Szkoda że nie znacie pracy na roli ile to trzeba włożyć wysiłku żeby na polu rosło piękne żyto (bo mąkę z niego macie ) jak trzeba wstawać do pracy zawsze o świcie dbać o zwierzęta, a zresztą co tu pisać i tak nie zrozumiecie. Pozdrawiam wszystkich, co wiedzo, co to praca na roli. Buców nie pozdrawiam.
|
|
ryskago: hahahahahaha - inicjały ??? :)) hipokrates
|
|
No to ja tera podejdę do okna skąd doskonale widać pn-wschód i całuski ślę for everybody!!!!!!!!! Rysakgo
|
|
Nazis a kto ma, z kim konkurować jak tam jeżdżą przeważnie panowie, co mają wysokie emerytury za walkę z wrogami narodu a wciskają ludziom, że mają rodziny na utrzymaniu, to jakoś późno się żenili?????
|
|
domyslam się co masz na myśłi ale co ma piernik do wiatraka aczkolwiek to co masz na myslii moze mieć faktycznie wpływ ale czy na wszystkich hipokrates
|
|
czekałem, czekałem nazis. Myślałem ..., każdy ma tam jakieś napady furii, złego samopoczucia, wot, zdarzyło się i temu młodemu człowiekowi. Ale chciałeś się doigrać ? - to się doigrałeś !! Jeżeli stwierdzasz, że moja (wg Ciebie) głupota jest faktem i powtarzasz to po raz trzeci - to coś Ci zacytuję ......... patrz post niżej
|
|
No napewno nie ja.
|
|
Śnieg jest.
|
|
Możesz za mnie przeczytac krzyzaków.
|
|
wcale mnie to nie uraziło , dzięki wiem wale byki trudno taki jestem. Pa
|
|
witam wszystkich :)) temat mnie zainteresowal przeczytałem wszystkie posty wiem o co chodzi o jestem w temacie wiec tez sie wypowiem !!! wszyscy piszą o "trzasniecach drzwiamy" przeciez roznica w cenach nie jest tylko w tym ale tez w cenie 1 przejechanego km !! nikt tego tematu nie poruszyl !!! zgadzam sie z wypowiedzią nazisa ze ceny nie bedą szły bardzo w gore bo ludzie poprostu przestaną jezdzic ( no napewno pewna czesc bedzie jezdzic ale przecieztnemu kowalskiemu przestanie sie oplacac ) mysle ze w tym roku nie bedzie wiecej podwyzek !!! wszyscy pisza o wydatkach taxowkarzy (wiec i ja tez napisze ) wiecie ile miesiacznie ZUSU musi opłacic ?? 800zł !!! oczywiscie dochodzą inne koszty: beznyna (gaz) , amortyzacja samochodu, naprawy tego samochodu (wiezcie mi psują sie one dosc czesto głownie z tego powodu ze mają juz swoje lata) no a czesci wiadomo kosztuja !!! nikt nie mowił tez o wydatkach jakie musiał poniesc taxowkarz aby sie mu wszystko zwrociło !!! ludzie przeciez to są duze pieniadze !!! kupno samochodu (około 10000) załozenie gazu jesli to konieczne , oklejenie samochodu, kupienie "sowy" i radia (same radio kosztuje około 1000) ostatnio zakup kasy (nastepne pare tysiecy) za głupie przestawienie, i napewno inne mniejsze lub wieksze !!! wiec zadajcie sobie pytanie?! przeciez taki taxowkach musi jezdzic kilka lat !!! zeby cokolwiek wychodzic na swoje !!! musi przeciez wyzywic rodzine !!! wiec chyba te 4 zł to nie jest duzo !!! ktos wspomnial o jezdzie taxowką nocą !!! z tego co wiem to czerwoniaki wogle nie chodzą noca !!! wiec pozostaje isc z buta lub taxi !!! to na tyle jesli ktos chce to skomentowac bardzo prosze !!! pozdrawiam
|
|
ADALL-ku , niech tam będzie wszystko pasuje, nie bedę tego dochodził i też tego nie poruszaj więcej. tylko fakty bez komentarza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |