niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
p. Ochryciuk

Kase to oni mają z tacy od nas kto da to oni maja a niepracuja i tylko powie coś kilka słów na mszy i ma troche kasy.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: p. Ochryciuk

Przymominam się z apelem o wiosennym porządkowaniu miasta. Wiosna już nie długo. Łomża na wiosnę powinna wyglądać czysto, więc apel do przechodniów: idziesz chodnikiem, a leży jakiś papierek, nie patrz że to nie twój podnieś chociaż jeden i wrzuć do najbliższego kosza. Kierowcy, nie wyrzucajcie śmieci do przydrożnych rowów i przez okno auta. Dbajmy wszyscy o porządek, przecież to nasze miasto.

Pozdrawiam

Najgorsze jest to, ze w tej rodzinie wszystko jest pokręcone. Uwazam, ze gdyby tam były prawidłowe relacje, to problem zostałby rozwiazany na drodze kompromisu, rozmowy wewnątrz rodziny. Gdy córka szuka pomocy w sądzie to już nieciekawa sprawa. Jestem przekonana, że nie będzie komu zaopiekować sie rodzicami na starość bo jedyną wartością córeczki jest kasa - a nauczyła sie tego od mamusi i tatusia (którzy znaleźli sposób na życie). Chyba, że rodzice na starość pozwą ją do sądu o alimenty...... smutne........

Facet z wąsami... Ba! Sto procent faceta...:D

Ryskago

Wesss to dno ostatnio ogladałem na TVN Turbo w TOp Gear o tym Maybachu badziewie <****> Już Lepiej kupić Poloneza bo wiesz że Polskie i długo przezyje

Ma zowsze Łomża

chciałem pokazać pewne elementy dojrzewania od okresów wczesnych....... pierwsza komunia, pierwsza klasa, pierwsze wagary, pierwsza miłość, pierwsza, druga, trzecia praca, pierwszy komputer......, pierwszy raz.... :)

ADALL.
Nic dodać nic ująć. Wypowiedź z pięknym, słusznym i pouczającym przykładem wychowawczym. Na dodatek z dobrymi radami do zastosowania przez prawodawców. Oby tylko można było je z powodzeniem zastosować w życiu.

Pozdrowienia.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org