Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosując na PO wybierasz PiS, LPR, lub partię Leppera. |
zerknij -----------> jak się podpisywałeś - jako emeryt2005 ---- > nie było tam czasami coś z Henryka ???? wot i mój sukces w rozpracowaniu twojego imienia !! Należy się NOBEL, a przynajmniej jakies 500 000 EUR stawiasz Maciek !! Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosując na PO wybierasz PiS, LPR, lub partię Leppera. |
Zbych: Ale my się nie damy !!
|
|
Dzień Dobry! Sąd wydał wyrok podobny do tego co napisała Jestem, z tym że córka musi część pieniędzy przeznaczyć na potrzeby rodziny, a pozostałe na konto do uzyskania pełnoletności. Bardzo to przykre, ale prawdziwe. Pozdrowienia.
|
|
|
hehehehe. cześć Maćku ! :) Romi
|
|
ridzice potraktowali córeczkem jak towar ktory dobrze się sprzedaje i dlatewgonie pozwolili na wyjazd na obóz aby im ktos tego towaru nie zepsół. Moim zdaniem i córeczka i rodzice są nawzajem siebie warci.
|
|
Na razie jeszcze nie mam zdania. Odniosę się po przemyśleniu tematu. Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Kevin tez jak był sam w domu ,to starzy mu w plecaku pieniadze wyniesli.Oj głosno o tym było swego czasu
|
|
A może zrobimy w związku z tym jakąś petycje do prezydenta lub rady. Małe są szanse żeby to coś dało, ale zawsze....
|
|
No bo musiałem wkleić ten kawałek wiadomości o na ten temat bo by niektórzy nie wiedzieli o co mi chodzi ale chyba wszyscy się zapoznali z tym artykułem : ) a co do tego z zmiano to może i się zmieniłem : P ale chyba pasuje wam że pisze teraz bez dużych błędów :P no może niektóre posty są tak niezłożoną napisane . Za wszelkie błędy i nie pisanie nie na temat Gorąco przepraszam i się przyznaje do winny : ( Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
maciek: po ostrej wymianie poglądów z ryskago zmieniłeś logowanie w użytkowniku z emeryt2005 na maciek oraz także sygnaturkę (miałeś Henryk !!!!) Zapytaj na forum, może ktoś pamięta !! Stąd mój strzał w imię ! Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Jest jeszcze przykład Shirley Templey, która jako dziecko zarabiała miliony dolarów na aktorstwie, ale jak dorosła nie miała centa. Rodzice wszystko rozdysponowali.
|
|
Spoko ich będzie stać nawet i tuzin dzieci wychować, a tak na marginesie skąd oni mają tyle kasy-, bo napewno nie ode mnie? Ps. Tym z górki zawadzkiej kasy nie szkoduje (żebym miała to bym jeszcze dała), bo oni naprawdę dużo robią dla dzieci i dla dorosłych chwała im za to. Pozdrawiam
|
|
wiosna kiedys nadejdzie ale zima jest długa jak narazie
|
|
TOPOLA TO KOMUNISTYCZNE DRZEWO, a tylko takie są wycinane.
|
|
To ile kilometrów bedzie mial ten szlak ?
|
|
ja mam ta gazete chyba gdzieś w domu podobala mi się oda do turosli. Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Także w 1924 roku czwórka żeńska i męska odniosła zwycięstwo w Międzynarodowych Regatach Akademickego Związku Sportowego w Warszawie. Skład osady mężczyzn stanowili: Stanisław Borys, Wacław Cieśluk, S. Płocki, W. Wejroch, a sternikiem był Edmund Kuczewski. W damskiej osadzie popłynęły: H. Roszkowska, Wanda Cieśluk, Janina Szranżanka, Stanisława Świgońska, a sterniczką była Maria Kuczewska. W 1928 r. w regatach z okazji "XV lecia Warszawskiego Klubu Wioślarek" wystartowały w biegu nowincjuszy na czwórce dębowej wioślarki z Łomży. Zajęły II miejsce za zawodniczkami z Warszawy. Pokonały osadę Akademickiego Związku Sportowego z Wilna i Wileńskiego Towarzystwa Wioślarskiego. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
no dobra, podniosę. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Ale też oni nieuważaja na drogach i to są młodzi kierowcyktórzy są świezo po prawku. Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
<LoL> Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
ale wy macie naj e b a n e w e łbach !!!!! bes kitu... Autor: leszek16064 (80.240.171.---) Data: 08-03-05 15:53 Tak, dostały w łape od 10 letniego dziecka!!! zastanów się co piszesz, pewnie żyją z łapówek, taki to dochodowy interes. sam buraku pisales ze widziales jak kogos [puszcza;li ....zkad moglem wiedcziec ze mial 10 lat ????? a pozatym mozesz zjesc moje jajca frajerze !!!!!! bo jak widze z jaka checia dzwonic lubisz na psy to jestes konfi i takim frajerom pogarde adall i nemo czy jak cie tam zwo,jedno zdanie w waszym kierunku : ZJEDZCIE MI MAJTY FRAJERKI !!!!!!!!! ADALL NAWET NA BILET NIE MA I JA Z TAKICH FRAJEROW PI ZDE CISNE !!!!!! JA ODCHODZE A WY ZOSTANCIE NA TYM ZJE BA NYM FORUM I DALEJ KISCIE OGORY PRZED NETEM !!!!!!!!! PASZLI !!!!!!!!! ZJEDZTA MUJ HUUUUUUUUUJ DLA KONFIDENTUW POGARDE I WSTRET !!!!!!!! ZAWSZE I WSZEDZIE POLICJA JE B A N A BEDZIE !!!!!!!1 MAM POMYSL NA FLESZMOBA ...WESCIE SIE WSZYSCY ZBIEZCIE I OBSRAJCIE SE KLATY, NA TAKIEGO FLESZMOBA TO I JA BYM PRZYSZEDL !!!!! Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
No właśnie, Ptysiek! My czekamy i czekamy, aż zaczniesz budowę WNB, ale jakoś nic się nie rusza. Trzeba coś zrobic w tym kierunku, żeby.. :) i by za friko było :) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
i tak trzymać polak ! Też bardziej wolę sobie golnąć, niż zapalić. A jak chce mi się delektować i wąchać..... marynaty, to kupuję ogórki konserwowe na zagrychę !
|
|
"KEBAB BAR czy jakoś tak. Jak się wjeżdża od świateł taki nieduży budynek po prawej stronie (jest w nim butik - dawniej Nike) . Robią tam świetne kebaby w rozsądnej cenie." Zgadzam się , on znajdował sie kiedyś naprzeciwko 4 pór roku ale teraz są też tam Kebaby ale obrzydliwe - jak tam można zjeść :0
|
|
A Ryskago to co ty wiesz o tej Łomży hehe.
|
|
Mozeby sie tak i Lomza przylaczyla do ogolnopolskiego flash moba? Normalnie Niemoralna, co Ty na to? Ryskago, slychac cos u was o tym? http://www.obudzwiosne.pl/ To przeciez dzien wagarowicza, nasza mlodziez ma chyba wolne (?) Mysle, ze ktos mial sympatyczny pomysl, a Wy ? Jaro
|
|
A nielepjej pojechać do Szumowa czy nawet Jeziorka i pobawic sie z zespolem Milano lub Akcent ? Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |