Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To nie kibole , ale ich godni następcy. |
Podaj nazwe tej firmy żeby inni wiedzieli która to firma jest taka wspaniała :) Ja sam jestem ciekawy co to za partacze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To nie kibole , ale ich godni następcy. |
witam idz do PZM-otu oni ci pomoga firma miesci sie na zjezdzie przy word Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
PZM co to za firma w czym mi pomoga
|
|
ojjjjj i ty Angel?.....jeśli ta pani ma gabinet w hotelu to chyba oni znają godziny otwarcia i zawsze mogą podać kiedy należy dzwonić...hahaha. A tak poza tym to powiem szczerze że tyle lat mieszkam w Łomży bywałam w wielu gabinetach i jakoś nigdy nie słyszałam o tym w Polonezie:)a skoro niby wyszły od niej jakieś kosmetyczki to powinny ją znać, nie??
|
|
_maly_ mam na nia uczulenie tak samo jak na sebo19 ;) chlopczyk sie zdenerwowal, ze o nim mowilem:)
|
|
Skargę możesz złożyć do; Rzecznika Ubezpieczonych - z doświadczenia wiem że mała skuteczność ,ubezpieczy-ciel oleje Rzecznika jedyny plus to to że będziesz miał opinie prawną z uzasadnieniem że coś Ci się należy i na jakiej podstawie. Komisji Nadzoru Finansowego -jeszcze większa fikcja, ale próbuj. Jak możesz to napisz jakiej firmy sprawa dotyczy. Tu masz cenne rady: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=5&t=44335&sid=57867094981a9f703ae5fab05e6ec4c7 Nasze życie, zdrowie i finanse są zagrożone gdy obraduje sejm.
|
|
Podaj PIN do karty jak Ktoś znajdzie , weźmie znaleźne, resztę odda.
|
|
Tylko utarg to nie to samo co zarobek.
|
|
Hejka proszę napiszcie mi czy trudno się tam dostać i od ilu punktów przyjmują ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |