piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto ma kryzys w poważaniu

Witam, chcialem sie dowiedziec czy Rzymianka bedzie otwarta w post? Dokladniej chodzi mi o piatek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto ma kryzys w poważaniu

Kogo polecacie?

takie myślenie to mają prezesi łomzynskich spoldzielni, budują najpierw bloki a później myślą nad parkingami, samochodów przybywa a nie ma gdzie parkować...

O wypraszam sobie,mój pies to robi kupę.Może inne srają ,ale napewno nie mój.

masz lipe

:) trzeba miec skierowanie do poradni rehabilitacji (od rodzinnego lekarza), nastepnie umówic sie na wizyte w poradni (np w szpitalu w Łomży)- pokazać blizne i umówić się na zabiegi (10 zabiegow). Polecam.

skoro uważasz że nie przyznano Ci należnego odszkodowania to może takie rozwiązanie by Cię interesowało, tzn. kontakt z firmą zajmującą się odzskiwaniem odszkodowań między innymi od takich instytucji jak zakłady ubezpieczeniowe. Jest taka firma np. Marshal sp. zo.o. Z tego co wiem nie pobierają z góry opłat itp a ich wynagrodzenie to procent od uzyskanego przez nich odszkodowania, jak nic nie uzyskają-nic nie płacisz, a ich strata więc się chłopaki starają by jak najwięcej dla klienta utargować:] mają przebicie bo ubezpieczyciele boją się pozwów sądowych w czym są dobrzy

Jak wyliczyli Ci za mało to się niezgadzaj i rób auto na rachunki wtedy będą musieli Ci wszystko pokryć a najlepiej pogadaj z lakiernikiem on Ci doradzi .

10tys to dla niektórych mieszkańców łomży dzienny utarg.

Help GSM - pracuje tam chlopak z serwisu nokia z ulicy polowej

W kilku przypadkach przedstawial mi najnizsze ceny w miescie!!

POLECAM!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org