Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS - 43 procent, PO - 32 procent |
te, szczebiotka. zamknij twarz. dostalas wolne u żabojada, żeby ci rece wyschły, wiec stukasz na forum? w Łomży sie urodzilas, bo w lasach nie ma szpitali. twoje opinie sa tyle warte, co plastikowa figurka wiezy eiflla. to nie pierwszy temat, w ktorym wyladowujesz swoj gniew, ze euro w polsce takie tanie. zycze ci, zebys wiecej sosen polskich nie zobaczyla. bye gone. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS - 43 procent, PO - 32 procent |
Szczebiotko - skoro urodziłaś się w Łomży powinnaś znać chociażby braci Lipskich czy Przemka Starachowskiego. Chociażby Lipski-Starachowski-Lipski to już jeden z zespołów mogących grać w klubie... Do tego dochodzi mnóstwo utalentowanych osób z PSM I i II stopnia czy chociażby członkowie Łomżyńskiej Orkiestry Dętej (czy jak nazywa sie ten twór pod batutą P. Borusiewicza). O występy takich zespołów właśnie mi chodzi...
|
|
Nadal proponuję przeprowadzenia KURSU DLA PIESZEGO ......!!!!!!!!!!!
|
|
Sebi twoja odpowiedź mnie rozjebała !! ;-))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no bo ja to bym go zamieszał z sosem słodko-kwaśnym
|
|
Już cała rodzina się kontaktuje ze wszystkimi, którzy go znają. Między sobą też sie komunikujemy i wymieniamy informacjami. Ważna jest każda informacja.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to moja powieś sobie na ścianie
|
|
Wiedzą co robią.
|
|
Przez to że nie mamy porządnych supermarketów, łomżyniaki zostawiają kasę w Białymstoku, i oni mają zyski a my nie mamy nic :(
|
|
tylko niech urzedasy zlikwiduja oplaty za czworonogi wtedy nikt nie bedzie mial zalu jak dostanie setke albo i dwie mandatu bo w tym wypadku kwota jaka pobiera urzad raz do roku wydaje sie byc o 100% przesadzona. w kolnie z niej wcale zrezygnowali a u nas rzucaja sie jak psy na kosci Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czesio o jakich moczymordach mowisz kazdy z dobrej rodziny
|
|
nasza cała łomżyńska mafia po tyle zarabia, a kto, to chyba nie muszę tłumaczyć, trole niech zapytają rodziców jak nie wiedza i żeby mi tu du.pala nie zawracały
|
|
ja kupie
|
|
musisz oglądać codziennie modę na sukces i samo się spali
|
|
Jacy wy wszyscy jesteście naiwni chcecie żeby wam odśnieżali ,dzwonicie non stop do biur a oni jadą za wasze pieniądze to robią bo nikomu się niechce wyjść i odśnieżyć. A przyjdzie lato i dalej będziecie chcieli ładych placów zabaw i itd no to przykro ale kasy na to spółdzielnia już nie będzie miała przez waszą zarozumiałość zimą<
|
|
Co do Pana Wojtka z Kraski to powiem tak: nie zdziera pieniędzy od klientów, zna swoja robotę jak nikt inny w Łomży i okolicy, zawsze dobrze poradzi i nie wpuszcza klientów w maliny a jak naprawi to zrobi to doskonale.... a że nie chce naprawiać złomu? Ja też bym nie chciał na jego miejscu i to nie jest powód, żeby go poniżać z tego powodu. Polecam go jak najbardziej.
|
|
Środa Popielcowa - ścisły post * Środa Popielcowa to dzień postu ścisłego. Osoby, które ukończyły 14 rok życia nie powinny spożywać mięsa ani produktów pochodzenia zwierzęcego, zaś osoby od 18 do 60 roku życia powinny ograniczyć ilość posiłków do jednego sytego oraz dwóch bardzo skromnych. * Środa Popielcowa jest jednym z dwóch dni postu ścisłego. W dzień ten nie obowiązuje dyspensa. krok 3 Co jeść? Jak gotować? * Dawniej, aby uniknąć kontaktu z jakimkolwiek tłuszczem w Środę Popielcową, wszystkie garnki wyparzano oraz dokładnie czyszczono popiołem. * Do przygotowania potraw w okresie postnym nie powinnyśmy używać masła ani smalcu. Zamiast tłuszczów roślinnych można używać oleju z oliwek, słonecznikowego, lnianego itp. * Dawniej w Środę Popielcową jak i pozostałe środy oraz piątki i soboty okresu postnego, wystrzegano się mleka, jako produktu pochodzenia zwierzęcego. * Tradycyjnie w Środę Popielcową jemy śledzie oraz żur.
|
|
nie kaze nikomu praktykowac, ale tradycje trzeba chociaz szanowac. tacy jestescie nowoczesni z tym jechaniem po poscie i innych ostatkach, jak glutaminian sodu. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
nie pieprz bzdur aj tam ani razy nie byłem w B-stoku na zakupach a nie chodzę goły i tak najtanej jest w necie za galeriami sa małolaty które tam maja miejsce spotkań .Polansowac się mogą Weź napisz czego nie możesz w łomzy obecnei kupic? Skarpet ? bluzki? majtek? Galeria Zielone wzgórza w B-stoku ma kłopoty finansowe, sklepikarze uciekaja stamtad na potęgę , lokale strasz pustkami. Zakupy w galeriach okazuje się nie są tanie. Lokal w takich miejscach kosztuje od 1otys za miesiąc . Cene tę płaci klient w produkcie
|
|
swiadomosc swiadomoscia ale postawcie sie w sytuacji wlasciciela ktory musi isc przez te zaspy zalegajace w miescie w ustronne miejsce, ktorych czesto po prostu brak w naszym miescie. bo przeciez kupe mozna zebrac ale cos rzadszego zoltego to chyba nikt nie bedzie zabieral ze soba zeby wyrzucic. wychowanie tez jest tutaj waznym elementem ale zeby byc wychowanym i dobrze spelniac sie w spoleczenstwie to cos niecos musi w tym miasto pomoc- nie byloby szybciej i sprawniej jakby takie toalety powstaly? nie byloby wygodniej zeby bylo wiecej miejsc gdzie wlasciciel moglby naprawde z psem wyjsc na spacer a nie po polach, lakach i innych gruntach??
|
|
Autor: skubi18 (---.introlan.pl) Data: 16-02-10 22:44 A powiedzcie mi co w ogóle daje ten post?? Po co on w ogóle jest?? Ja jem kiedy chcę i nikt mi nie zabrania Masz rację z tym że jesz co i kiedy chcesz ponieważ jeśli jesteś osobą wierzącą to powinieneś wiedzieć, że Bóg obdarzył każdego wolną wolą i każdy sam o sobie może decydować.
|
|
JazzClub zespoły z rodzimego, Łomżyńskiego "rynku" się znajdą i jest ich sporo, ale na Przemka bym nie liczył hehe jest bardzo zapracowanym człowiekiem... to taka dygresja na poprawę humoru. Co do ograniczeń do 30, to troszkę ktoś się zagalopował.. Sorry, ale ja mają lat 20 chciałbym się również móc spotkać ze znajomymi w kulturalnym miejscu, w klimacie jaki lubię, bez walenia powtarzanego przez całą noc. Ja taki klub widziałbym np na wzór Heliconu, raczej wiesz o czym mówię... Kulturalne miejsce, głupia kawa, piwo czy wino w fajnym klimacie. Wnętrze oświetlone delikatnymi neonami, wokół powieszone gitary, mała scena, wygodne sofy hehe dobra, ale już mniejsza z tym. Życzę powodzenia w realizacji i mam nadzieję, że jednak coś z tego zarobisz.
|
|
spytałem kulturalnie a ty michal91 kazesz sie nie odzywac, troche pokory, twój przedmówca powiedział o co chodzi i ja juz nic wiecej nie chce a ty już sie czepiasz wrzuć na luz
|
|
Co ty powiesz? Post może mieć zadanie oczyśczenia biologicznego organizmu - bo zwierzęta "poszczą" przymusowo, a mamy zwierzęcą biologię. Nawet bez popielca całkowity post raz w tygodniu jest wskazany i zdrowy. To sens czysto bilogiczny, a nie "wolny wybór, który może stać się wyborem miłości". Co ma piernik do wiatraka księżulku? A co z seksem?:-)
|
|
Nie widziałem tematu do teraz, ale pieska widziałem dzisiaj przy rządowej, aż się zdziwiłem, że taki airedale biega od tak sobie. Dobrze, że się znalazła.
|
|
znaja sie znaja
|
|
sadze cebule
|
|
haha tu koszów na śmieci brakuje, a wam jakieś kubły w głowie, sam czasem se sram
|
|
o studentach :D
|
|
Czy w Łomży gdzieś jest coś takiego? Poszukuje dla ucznia z podstawówki.
|
|
Moja córka ma aparat od dr Minko i też jest wszystko oki ,a ceny będą podobne wszędzie chyba ,że wybierzesz jakiś ekstra aparat no to i cena będzie dużo większa .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |