Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z tą Krystyną na Prezydenta |
A ja myślała, że to kilometry... Ojjj, to Ty pojęcia dziecino nie masz o żniwach!!! Za moich czasów....:) Ryskago
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z tą Krystyną na Prezydenta |
Pewnie zbiera butelki... :) Ryskago
|
|
Zbych: faktycznie sprzedali usługi nad małą architekturą ?? (nie wiem, czy i drzewa do niej są zaliczane). A to artyści ! :(( ściemka wszystkim
|
|
Tak. Puszki po piwie butelki po winie i to co się pod rękę nawinie. Pieniądz nie śmierdzi. pozdrawiam wszystkich na forum slk
|
|
ja wiem, że Maciek się tym nie trudni. Zauważcie, jak bardzo bronił braci - taksówkarzy. Jak dziś rano wychodziłem do pracy, to dziwnie przypatrywał mi się pewien Pan z radio taxi. Aż mnie "ciarki po plecach przeszły". I potem pierwsza myśl - Maciek ?! Z tego wszystkiego wstyd mi się zrobiło, że na niego czasami "jadę" i poszedłem piechotą do roboty. Maciek - to Ty byłeś ?? (badź szczery!) pozdrawiam wszystkich na forum slk
|
|
A ja neciku teraz nie mam :(
|
|
:) ściemka wszystkim
|
|
Grzesiu, Ty się nie śmiej ino pisz...:) Ryskago
|
|
Aaaaaaaaa... Rysdkago
|
|
ale wczoraj ok. 18.00 wtargnęłaś gdzieś nieproszona i zdążyłaś nadać kilka zdań ! Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Więc co??? Rysakgo
|
|
Widze że grzsiu ma dzis bardzo dobry chumorek wiec go mu niepsujmy. nar
|
|
Zgadzam sie w 100% ze Zbychem drzewa rosna do dołu Zbych
|
|
Kulesza jest Bogiem, Palenie nałogiem , miłość kłamstwem ... nie ma co kryć Butel (wódka) jest Git !!(najlepsza) Romi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
heh.... Butel rulez :):) ... & vice versa!
|
|
|
Myślę że Polaka ktoś podmienił, bo zmienił się o 360 stopni. Pozdrawiam.
|
|
zgadza się, masz rację maciek .... obserwator38
|
|
Ja tam przeciwko polakowi i jego metamorfozom nic nie mam, ale na moje czujne oko to ten post polegał na kopiuj - wklej http://4lomza.pl/index.php?wiad=3361 i dopisaniu "Co wy nato?" Ale od czegoś trzeba zacząć... I naprawdę się nie czepiam :)
|
|
Dzieci beda posyłane wczesniej do szkoły ,bo ktos musi na nasze emerytury pracowac.Nie widze innego powodu zeby skracac im dziecinstwo.To jawne kur...two za przeproszeniem i oby do tego nie doszlo.
|
|
Witaj! Widać, że humor Tobie dopisuje, kiedy wstajesz ze śmiechem. Ale tak długo spać to nie zdrowo, chyba że jest w tym czasie czymś się zająć. Miłego dnia.
|
|
Proszę, nie poddawajcie się! zbój djmodo@o2.pl ptysiu91 ptysiu91@interia.pl poprostu_ja Abcd glock5267@wp.pl kaschia kaschia@poczta.onet.pl kolega Ptysia (bez nazwy :P) ADALL GoSieŃkA Greatest_DeMoN +polak+ polak@microsoft.com TyKu dany2004@o2.pl wraz z EsIeM (chyba, że to ten, o którym mówił już ptysiu..) KropkA kropusa@wp.pl Sprytny (od Kropki) Kinga (od Kropki) Powyżej jest 14 osób. Nie tak mało. Wymienieni powyżej być może przyjdą, być może nie. Wliczając ich - 19 osób. 4HuGo DamianE03 lg89@o2.pl evaa evaa79@wp.pl Cienka cieniaska@op.pl Paula (od Kropki) PONIEDZIAŁEK 15.35 na Starym Rynku. Jeśli chcecie, żeby wszystko odbyło się w powyższym terminie, wejdźcie na www.cossiedzieje.webpark.pl Następnie kliknijcie termin i zagłosujcie (TAK/NIE) Gdy uzyskamy 15 głosów, będzie to oznaczało, że macie stawić się w terminie na Starym i odwalimy fajną robotę :) W ankiecie największym powodzeniem cieszą się: kaschia: "Spotkajmy się na starym rynku o 18, wejdzmy na skwerek, wyciągnijmy jakiś soczek, wypijmy i rozejdźmy się." oraz tyku: "a ja jeszcze dam wontek. może ci wszyscy co przyjdą to ustaną w kółku złapią się za ramiona albo za co chcecie i zatańczymy can-cana!!! co????" Narazie :* Wierzę w Was!!! pozdrawiam wszystkich na forum slk
|
|
Dobra Maciusiu, nie będę biła... już.... Chociaż tera w zasadzie mogłabym , boć to nie sprzęt pracowniczy... :) Pozdrawiam Ryskago
|
|
zagadka: --==> czemu przy drogach, jest tak zazwyczaj, rosna drzewa lisciaste a nie iglaste(sa nieliczne wyjatki, spowodowane tym,ze "akurat stoi tam las") odpowiedz prawidlowa wkrotce a do wygrania -=>dwa haki i kij na buraki -=>karnet na parkowanie [pod stokrota -=>mile slowo
|
|
A wszystko dlatego ze jakis dupek co pojecia o przyrodzie nie ma ( skonczyl prawdopodobnie ogolniak na bernata i hula z tym tytulem po miescie) siedzi na stolku bo go jakis kuzym rodziny go tam wsadzil, a ludzie co pokonczyli szkoly o tym kierunku ida na bezrobocie! Tak jest w PL i szybko sie to nie zmieni, wszysko opiera sie na dobrych kontaktach i dobrym "smarowaniu". Nie myslicie ze w koncu przyszedl czas aby z tym skonczyc! A ten temat jest tego najlepszym przykladem. Jest masa ludzi ktorzy nadaliby sie lepiej na niektore stanowiska, tylko w polskiej naturze jest zeby sie nie wychylac - co jest absolutnie pomylka!!! Trzeba wlasnie sie wychylac, pokazac inne zdanie - lepsze pomysly itp. Wywalcie starych zgredow, co biora emerytuke i prz okazji dorabiaja na boku, na zasluzona tawke - chyba juz czas na to!!! Idzcie do jakiegokolwiek urzedu a co zobaczycie - osrodek wypoczykowy dla starszych wiekiem i ideami! A wy starsi, wypchnijcie swoje ratolosle na swiat, dajcie im troche swobody i dajcie im sie tez wykazac, zanim bedzie za pozno!
|
|
ale słuchajcie. pomysł ptysia91 jest5 dobry.ALE JEST JEDNO ALE..... te balony przecierz nie polecą w góre!!!!!! żaby poleciały to trzeba mieć kilka butli helu:):)
|
|
To lepjej juz pić soczek Dajmy szanse innym !
|
|
Brakuje jeszcze tylko pięci głosów na TAK... Macie czas do godz. 21.00 obserwator38
|
|
Ptysiu nienarzekaj zima trwa lato bedzie ciepłe ale teraz jest fajnie bo mozna iść na tory na sanki Ma zowsze Łomża
|
|
nienawidze młodzieży w(y)szech polskiej!!!!!!!! bleeee! a wracając do tematu to najlepszą robi moja siotra!! a w knajpce najlepsza dają w diangello!! w diawollo drogo!! a i w 4 pory roku niczego sobie!! głodomory jak wezmą jedną na spółkę i zapacą po 12 zł. to to nie jest drogo (każda pizza 12 zeta) nie polecam Osterii!! kiedyś babka napluła zieloną flegmą do pizzy na wynos (oczywista sprawa ze koleś który to zamówił wyszedł sobie gdzieś w między czasie!!) smaczenoego!!
|
|
no nie wiem. Jeżeli piszesz, że biją się o pokarm..... Nie wiem, co o tym wszystkim sądzić :) Zbych
|
|
hihihihihihihi. Kochanie się rozrzewniła i zaczęła czytać wnikliwie wszystkie posty :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |