niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Blok wyborczy PO PiS LPR SAMOOBRONA Samorządna Łomża

Grzybek91 mam nadzieje ze lany poniedziałek bedzie mokry i upalny miejmy nadzieje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Blok wyborczy PO PiS LPR SAMOOBRONA Samorządna Łomża

wypozyczają w komisie na przeciwko manhatanuw -Gepardzi

"Do podstawowych zadań Służby Więziennej należy:
1) prowadzenie działalności resocjalizacyjnej wobec osób skazanych na kary pozbawienia wolności, przede wszystkim przez organizowanie pracy sprzyjającej zdobywaniu kwalifikacji zawodowych, nauczania oraz zajęć kulturalno-oświatowych,

2) wykonywanie tymczasowego aresztowania w sposób zabezpieczający prawidłowy tok postępowania karnego,

3) zapewnienie osobom skazanym na kary pozbawienia wolności lub tymczasowo aresztowanym przestrzegania ich praw, a zwłaszcza humanitarnych warunków, poszanowania godności, opieki zdrowotnej i religijnej,

4) ochrona społeczeństwa przed sprawcami przestępstw osadzonymi w zakładach karnych i aresztach śledczych,

5) zapewnienie w zakładach karnych i aresztach śledczych porządku i bezpieczeństwa,

6) wykonywanie aresztów zastosowanych na podstawie innych przepisów oraz pomocy prawnej z tytułu umów międzynarodowych"

Więc nie porównuj jej do ZOMO

Moral z tego taki ze zambrowiaki to buraki.

Celibat to chory wymysł, niezgodny z naturą i jest to również zdanie mojego znajomego zakonnika.

Ryskago

Jestem Witam!

Jestem, nie dziw się księżom, przecież to taki sam człowiek jak ty, On jest księdzem przy ołtarzu, potem sutanna w kąt i jest cywil, a płynie w nim krew nie woda, a że człowiek nie spracowany , to musi gdzieś to energię spalić. Teraz księża to aniołki w/g tego co się działo za panowania papieża Aleksandra VI Borgii, On sam miał córkę Lukrecję słynną z urody i intelektu, oraz syna Cezara słynnego polityka, a księża potrafili nawet zajmować się stręczycielstwem. Celibat powinien być dawno zniesiony, jak jest w innych religiach, a jeżeli ktoś zdecyduje się już zostać osobą duchowną,, powinien tak jak kiedyś we Włoszech młodym chłopcom chcącym zachować piękny młodzieńczy głos poddać się niewielkiemu zabiegowi, ciekawe ilu byłoby chętnych do stanu duchownego.

Właśnie trąbili w radio o tem, że maluchy zamiast do zerówki mają iść do pierwszej klasy. Nie ma zabawy! Życie to nie je bajka!
Podejrzewam, że niedługo dzieci będą posyłane do szkoły już w wieku... prenatalnym! O zgrozo!!!

Ryskago

Ma zowsze Łomża

Zauważyliście Chłopaki, że dobrze, że jest nas trójka, bo jak tylko jakaś dwójka zaczyna się kłócić ten trzeci jest ... rozjemcą. I chwała Bogu, bo byśmy się chyba pozabijali na tym forum. :))))

Ryskago

Ze mleka...

Ryskago

Ptysiu w Jed.jest internet,a myslisz ze jak poszlo haslo:spalic stodole?

amor, uważam że to jest chyba żart nie na poziomie

marcelus,czyzby tak cie bolal ten temat?

amor, a niby czemu mnie miało to boleć, jak widzę to chyba ty jesteś z Jedwabnego, także nie wiem czemu szerzysz czarny homor związany z Twoim miasteczkiem

ale we lapy kurde mol ...terererer kszyt kszyt kszyt ijaaaaaa tak wiooooo :)normalnie bez kitu tererere kszy kszy renifer :-]]ptysiu91 napisał(a):

Romi

Bijem się :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org